نظرتون درباره تلفن همراه تو اين زمونه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

immolote

New Member
لایک ها
28
سلام بر تمامي دوستان گرامي دوستان چند وقتيه كه همكلاسيم يه تلفن توپ بخره گفت ميترسه كه درسش افت كنه وووواخه اونم المپياديهنظر شما چيه چون ازم كمك خواسته؟٠

لایک ها
1,804
پاسخ : نظرتون درباره تلفن همراه تو اين زمونه

بهتر اول فرهنگ سازی کنه بعد بخره
البته تو ایران اول میخرن بعد فرهنگشو میارن
من خودم وقتی لپ تاپ خریدم به صورت بسیار بی فرهنگ ازش استفاده میکردم (درسمم افت کرد) ولی الان همه چی عادیه

mehran88

New Member
لایک ها
1,232

آفرین.
به نظر من بهترین معیار واسه استفاده از موبایل دو تا چیزه.

1- قیمت قبض هر ماه
2- حجم خالی حافظه گوشی

قبض بیشتر از 10 هزار تومن واسه یه دانش آموز که میخواد جدی درس بخونه بی معنیه.
حداکثر حجم پرشده هم باید 10 درصد باشه.هر چیزی مثل وجود آهنگ و بازی و.. تمرکز رو بشدت به هم میزنه.

من الان هر دو مورد بالا رو رعابت می کنم و هیچ مشکلی هم ندارم.البته گوشیم هم مال 5 سال پیشه و اصلا به فکر خریدن گوشی خفن نیستم.دوستتون هم اگه میتونه گوشی خیلی عادی و ترجحا بدون سیستم عامل اپل یا آندروید بخره.

AminYar

New Member
لایک ها
575

من الان هر دو مورد بالا رو رعابت می کنم و هیچ مشکلی هم ندارم.البته گوشیم هم مال 5 سال پیشه و اصلا به فکر خریدن گوشی خفن نیستم.دوستتون هم اگه میتونه گوشی خیلی عادی و ترجحا بدون سیستم عامل اپل یا آندروید بخره.
به این میگن تحریم تکنولوژی!!!

mehran88

New Member
لایک ها
1,232

به این میگن تحریم تکنولوژی!!!
خب طبیعتا هر چیزی یه قیمتی داره.قرار نیست تحریم 100 درصد بشه.اما آخرین تکنولوژی های gameloft و eagames هم به پیشرفت درسی کمک نمی کنند!!

به نظر من فقط 1 درصد افراد هم میتونند آخرین چیزای روز رو داشته باشند هم پیشرفت درسی داشته باشن.

من خودم آخرین آمار بازی های روز دنیا،آخرین اخبار کارت گرافیک و موبایل های جدید و بنچ مارک هاشون رو دارم اما نکته مهم اینه که استفاده نمی کنم ازشون چون واقعا تجربه کردم که چقدر مانع درس خوندن هستند

نباید دستی دستی عوامل بر همزننده ی تمرکز رو وارد زندگیمون کنیم.

یه حکایت هم داریم که میگه:

یک قدم بر سر وجود نهی وان دگر در بر ودود نهی

آخرین ویرایش توسط مدیر

immolote

New Member
لایک ها
28

براساس حرف هاي شما و چونكه دوستم مخ اين كاراست بهتره دنبال يازده دو صفر باشه و بس

ADABIYAT

New Member
لایک ها
35

به نظر من اگه کسی بخواد با یه موبایل حواسش پرت بشه همون بهتر که پرت بشه
بعدشم مهم کنترل آدم رو رفتارش خودشه
اگه میتونه کنترل کنه بخره اگرم نه که...

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

آفرین.
به نظر من بهترین معیار واسه استفاده از موبایل دو تا چیزه.

1- قیمت قبض هر ماه
2- حجم خالی حافظه گوشی

قبض بیشتر از 10 هزار تومن واسه یه دانش آموز که میخواد جدی درس بخونه بی معنیه.
حداکثر حجم پرشده هم باید 10 درصد باشه.هر چیزی مثل وجود آهنگ و بازی و.. تمرکز رو بشدت به هم میزنه.

ولی من گوشیم galaxy هست و سیستمش اندروید ولی ضرری به درسم نزد. بستگی به خود ادم داره من از این سیستم استفاده کردم و کتابهایی مثل سولومونز و مورتیمر رو تو گوشیم ریختم و اتفاقا خیلی هم کمکم کرد. همونطور که دوستمون گفتن مهمترین چیز فرهنگ استفاده از یه وسیله ای رو داشتنه!

AminYar

New Member
لایک ها
575

ولی من گوشیم galaxy هست و سیستمش اندروید ولی ضرری به درسم نزد. بستگی به خود ادم داره من از این سیستم استفاده کردم و کتابهایی مثل سولومونز و مورتیمر رو تو گوشیم ریختم و اتفاقا خیلی هم کمکم کرد. همونطور که دوستمون گفتن مهمترین چیز فرهنگ استفاده از یه وسیله ای رو داشتنه!
دقیقا مهزادی درست میگه. فرهنگ استفاده خیلی مهمه.
مثلا من توصیه میکنم دوستان itunes را روی کامپیوترشان نصب کنند.
این برنامه اپل یه پروژه ای داره که میاد کورس های دانشگاه های مطرح دنیا را به طور رایگان در اختیار عموم میذاره.
کورس ها هم شامل برنامه درسی استادها بعلاوه تصاویر و ویدئو های مورد نیاز میباشد.
مثلا من کورس شیمی آلی دانشگاه دوک آمریکا را دانلود کردم.
یادمه یه کورس هم درباره آینده نگری از دانشگاه MIT داشت.
مهم فرهنگه فقط فرهنگ...

mehran88

New Member
لایک ها
1,232

دقیقا مهزادی درست میگه. فرهنگ استفاده خیلی مهمه.
مثلا من توصیه میکنم دوستان itunes را روی کامپیوترشان نصب کنند.
این برنامه اپل یه پروژه ای داره که میاد کورس های دانشگاه های مطرح دنیا را به طور رایگان در اختیار عموم میذاره.
کورس ها هم شامل برنامه درسی استادها بعلاوه تصاویر و ویدئو های مورد نیاز میباشد.
مثلا من کورس شیمی آلی دانشگاه دوک آمریکا را دانلود کردم.
یادمه یه کورس هم درباره آینده نگری از دانشگاه MIT داشت.
مهم فرهنگه فقط فرهنگ...
سوءتفاهم نشه دوستان.
صحبت های من هم تناقضی با صحبتهای شما نداشت.
مثلا راجع به قبض موبایل شما به من جواب بدید.واقعا قبض بیشتر از 15 هزار تومن نشون دهنده این نیست که کلی از وقت آدم تلف میشه؟الان هم که بیشتر به جای صحبت کردن Sms رد و بدل میشه.دقت کنید که من نمی گم استفاده نشه.در حد معقول استفاده بشه.
من استفاده از گوشی به عنوان یه وسیله بازی رو نکوهش کردم!!! نه این که کلا فناوری موبایل رو نکوهش کنم.
یه نرم افزار ریاضی توی گوشیم دارم که پیشرفت ریاضیم رو مدیون اون هستم!!
اما بدترین حالت رو هم باید در نظر بگیریم و تا جایی که ممکنه دستی دستی شرایط برهم زدن تمرکز رو ایجاد نکنیم.

AminYar

New Member
لایک ها
575

سوءتفاهم نشه دوستان.
صحبت های من هم تناقضی با صحبتهای شما نداشت.
مثلا راجع به قبض موبایل شما به من جواب بدید.واقعا قبض بیشتر از 15 هزار تومن نشون دهنده این نیست که کلی از وقت آدم تلف میشه؟الان هم که بیشتر به جای صحبت کردن Sms رد و بدل میشه.دقت کنید که من نمی گم استفاده نشه.در حد معقول استفاده بشه.
من استفاده از گوشی به عنوان یه وسیله بازی رو نکوهش کردم!!! نه این که کلا فناوری موبایل رو نکوهش کنم.
یه نرم افزار ریاضی توی گوشیم دارم که پیشرفت ریاضیم رو مدیون اون هستم!!
اما بدترین حالت رو هم باید در نظر بگیریم و تا جایی که ممکنه دستی دستی شرایط برهم زدن تمرکز رو ایجاد نکنیم.
آقا مهران چرا رنجور شدی؟!!
درسته حق با شماست.
اس ام اس بازی و سایر بازی ها اگه علمی نباشند وقت تلفیه.
ولی کلا خواستم بگم یه همچین استفاده هایی هم میشه از تکتولوژی کرد.

immolote

New Member
لایک ها
28

خوب خداييش اگه تو هم درحدي باشي كه بتوني خودت گوشيتو روت كني زورت نمياد كه گوشي بخري و تا آخرش نري؟

kim.kl

New Member
لایک ها
151

کاملا بستگی داره به استفاده ای که میخواد بکنه و هم چنین میزان جنبه ی طرف در برخورد با تکنولوژی. مثلامن خودم پارسال گوشیموعوض کردم. اندروید(ایکسپریا ایکس 8). استفاده ای که من میکنم ازش اینه8 که باهاش میرم اینترنت وعلممو آپدیت میکنم. هم چنین کتابای علمی انگلیسی دانلود میکنم.اگه گوشیم نبود هر بار باید با لپ تاپ میرفتم نت و این کار خیلی بیشتر طول میکشید. ولی خوب بازم میگم بستگی داره به جنبه طرف و اینکه هدفش از گوشی چیه. اگه به شما یه تکنولوژی جدید بدن شما هم میتونی برای پیشرفت علمی ازش استفاده کنی و هم برای تلف کردن وقت. بازم همه چی بستگی به خودت داره و هدفت.

-com-

New Member
لایک ها
155

منم موافقم آدم باید فرهنگ یچیو داشته باشه تا بتونه استفاده درست ازش بکنه......یا در کل جنبه داشته باشه!!!!!!!!!

لایک ها
178

متأسفانه تو کشور ما اول یه تکنولوژی میاد ومدت هابعد فرهنگ استفاده
به نظر منبستگی به خود طرفداره.

mahdiyam

New Member
لایک ها
102

سلام به همه!

از نظر منم خیلی بستگی داره به اون شخص. البته در جواب گفته‌ی دوستامون که میگن به جنبه و فرهنگ و اینجور چیزا ربط داره باید بگم همیشه هم اینطور نیست!

خود من یه Nokia-C7 دارم. چون خیلی به فناوری اطلاعات و دستکاری تو گوشی کشف چیزای تازش علاقه دارم، خب زیاد میرفتم سراغش.(در حدی که به اندازه‌ی یه Iphone7 (خیالی!) ازش کار میکشیدم!)

7برای همینم طی یک عملیات انتحاری، سیمکارتشو گذاشتم تو یه گوشی ساده، C7 جونمم گذاشتم تو کمد، درشو قفل کردم، کلیدشم قورت دادم!

البته من کلا اهل اس بازی و تک بازی و مسخره بازی! نیستم پس این گوشی ساده وقتمو نمیگیره.

خلاصه خود دانید! نهایتاً 46 روز دیگه مونده. کنکور رو بدید، بعد با خیال راحت برید سراغ گوشی و پدرشو در بیارین.

البته المپیاد که پارسال دادم چون خودم علاقه داشتم(بیشتر از علاقم به گوشی) زیاد طرف گوشی نمیرفتم. که البته اینم بستگی داره به فرد!

به هر حال خوش و موفق باشید!

MUTE

New Member
لایک ها
264

من ارسال و امسال 1616 گرفتم ! نوکیا ! چون گوشی قبلیم سوخت حوصله نداشتم بگردم ببینم چی خوبه ! امکانات نداره هیچی و حتی موقع اس ام اس هم حوصلتو سر میبره !!!!!
اما ار 1100 بهتره چون رنگیه و صفحشم بزرگتره ! چراغ قوه هم داره ! :41::d
برای کسایی که گوشی ساده می خوان !
من الان بیشتر از این گوشی لازمم نمیشه ! ولی هروقت شد قطعا میگیرم ! کلا آدم باید به نیاز خودش توجه کنه ! به شرطی که مثلا حس نکنی نیاز داری با گوشیت بازی کنیو اینا :52:

لایک ها
223

خب راستش من حرفای دوستان رو خوندم اما بنظرم بستگی به شخص داره بیشتر...
من خودم nokia5800دارم که سیمبین سری60 هستش و مال4سال پیشه....
خب منم میخوام گوشیمو عوض کنم و بین htc one x و یا iphon 4s یکیشو میخرم....
اما فکر نمیکنم زمانی ازم بگیره...
چون بستگی به خود شخص هم داره...!!!!:39:

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

بسیاری از نوشته ها بدون بخشی مفید است.
برای باز شدن تاپیک، هدف و لزوم ادامه بحث را به پیغام شخصی ارسال کنید.

بسته شده!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا