Mahdi-B25

Well-Known Member
لایک ها
257
پاسخ : نظرتون درباره ی فیلم های موسسه ی کنکور آسان است؟

حقیقتش من تقریباً بیشتر این دی وی دی ها رو یه نمای کلی ازش رو دیدم، این چیزایی هم که می نویسم حاصل تجربیات خودمه:

فیزیک: شاید بشه گفت نکته قوت این دی وی دی ها همین درس باشه که توسط آقای امیر مسعودی تدریس میشه.... نکاتی که گفته میشه مخصوصاً تو قسمت مدارچند حلقه و بارالکتریکی و ولتاژ یک خازن در مدار مختلط و مقاومت ها و.... واقعاً از لحاظ اینکه سرعت تست زنی رو افزایش می دن عالین... ولی مشاهده این دی وی دی ها تقریباً زمان بره... چون مثال های فراوونی حل میکنه .... من بازده کار در این درس رو 75% می دونم

حد و مشتق: این مبحث رو به خوبی ندیدم ولی شنیدم برای هر حالت یه تکنیک گفته میشه که می گن بعضی تکنیکاش به درد نخوره.... بازده n/a %
تاریخ ادبیات: در این قسمت رمز گذاری های خوب وجالبی توسط آقای احمدی انجام میشه (مثلاً: شوهر آهوخانون با شادکامان دره قره سو در سبزه زار گندم خورد! ==> آثار علی محمد افغانی) من بازده این بخش رو 60% می دونم...

آرایه ادبی و قرابت: این قسمت بیشتر به جای تدریس، تبلیغ صورت میگیره ... من بازده این قسمت رو 40% می دونم.....

هندسه: این درس از لحاظ کیفیت فیلمبرداری و نکات گفته شده در سطح ضعیفی قرار داره .... بازده20%

جبر و احتمال: دی وی دی های این درس فقط به درد نهایی میخوره.... برا کسایی که می خوان نهایی بی شبهه بیست بگیرن این دی وی دی مناسبه.... بازده این درس برا نهایی 80%

حسابان: این درس رو یه نفر ناآشنا درس می داد... از نظر من زیاد جالب نبود ... بازده در حد 50%

کلوز تست و ریدینگ: در معنای کامل افتضاح، اینو اگه بخرین کاملاً ضرر کردین .... بازده 10%

گرامر و واژگان: برای کسانی که دانش زبانشون ضعیفه و معلم خوبی هم ندارن بد نیست.... ولی برا رتبه زیر 300 فکر نکنم خوب باشه.... بازده برا دانش آموزان با پایه ضعیف 60% ... بازده برا دانش آموزان قوی 10%

شیمی: من فقط بخش اول رو دیدم..... بعد با مطالعه مبتکران دیدم بععععله حتی مثال هاش هم از همونن.... در کل برای کسانی که می خوان با راحتی بیشتری درس بخونن گزینه بدی نیست... هرچند فکر کنم اگه دی وی دی آقای بازرگان رو بگیرن بهتر باشه.... بازده62%

البته این نکته رو بگم که این دی وی دی ها رو یکی از دوستام که رتبه 89 تجربی شده بود به من معرفی کرد......
درضمن شما الآن برید اولین سوال ریاضی کنکور تجربی 92 رو ببینید.... (درمورد دنباله ها) در بخش ریاضیات یه تکنیک گفته که این تست فقط با نگاه حل میشه... این دوستم هم سر کنکور وقتی اولین سوال ریاضی رو راحت حل کرد انگیزه خوبی برای ادامه کار پیدا کرد.....

No_name

New Member
لایک ها
141

من همه ي اينا رو ديدم ، و مي تونم بگم فقط دانش اموزا رو گوسفند فرض كردن !
اميرمسعودي كه اصلا تكنيك مي زد من با سر مي رفتم تو ديوار !
وقت تونو به هيچ عنوان با اينا تلف نكنيد !

`Rick

New Member
لایک ها
35

به نظر من اینا همه تبلیغه برای اینکه پول در بیارن!!!

Mostafa_

New Member
لایک ها
445

بی فایدس .... شیمیش که کلا انگار داره از رو مبتکران میخونه ... بقیه درساشم تعریفی نداره

S.E.J

New Member
لایک ها
175

اصلا اشتباه نکنید بچه ها..×!

اون فرمولی که مینویسن سریع سوال رو باهاش حل میکنن..فقط برای همون شکل سوال میشه ازش استفاده کرد!

کلا باید درسا رو از الان عمقی یاد بگیرین..

اینا همش تجاریه..! ..همین آقای x یه ماشین زیر پاشه 2-3 میلیارد...!

گول اینا نخورید و تا جایی که میتونید برای اهدافتون تلاش کنید!;)

لایک ها
7

سلام علیکم. دوست من همه این ها مثل راه های فرعی میمونه که شما را از اهداف بلندتان دور میکند.مطمئن باشید که اگر کتاب را کامل و عمیق مطالعه کنید هیچ خللی در دانسته های شما وجود ندارد. شما میتوانید به جای دیدنdvd ها که فقط جنبه تجاری دارن چند دور کتابتان رابخوانید.باور کنید اثرش خیلی خیلی.......بیشتراست.:92:

لایک ها
0

سلام دوستان
میخواستم ببینم فیلم های آموزشی کنکور آسان است کارآیی لازم را دارد؟
آیا مییرزه این همه پول بدی بابتشون یا کلاه برداری هستن؟
البته توهین نشه چون باهاشون آشنایی ندارم میخواستم اگه شما استفاده کردین خوب بودن یا نه کیفیت لازم رو ندارن؟
ممنون
سلام خوب هستین من علی هستم ودارم از cdها استفاده میکنم هرچیز بدی که درباره کنکور آسان است میگن دروغه بعضیاها میگن چرا انقد گرونه اولندش شرکت مویا پول تمام dvdهارو کامل دریافت میکنه هزینه پست به عهده خوده موسس است و اینکه آیا به نظرشما معلم نباید پولی رو به خاطر آموزشش دریافت کن تمام اطلاعاتی که درباره دبیران کنکور آسان است نوشته دسته و میتونید سرچ کنید بعدشم بعضی ها میگویند چرا حسین احمدی نیست بنده به شخص خیلی بار ایشون تو دفتر دیدم

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

سلام دوستان
میخواستم ببینم فیلم های آموزشی کنکور آسان است کارآیی لازم را دارد؟
آیا مییرزه این همه پول بدی بابتشون یا کلاه برداری هستن؟
البته توهین نشه چون باهاشون آشنایی ندارم میخواستم اگه شما استفاده کردین خوب بودن یا نه کیفیت لازم رو ندارن؟
ممنون
سلام خوب هستین من علی هستم ودارم از cdها استفاده میکنم هرچیز بدی که درباره کنکور آسان است میگن دروغه بعضیاها میگن چرا انقد گرونه اولندش شرکت مویا پول تمام dvdهارو کامل دریافت میکنه هزینه پست به عهده خوده موسس است و اینکه آیا به نظرشما معلم نباید پولی رو به خاطر آموزشش دریافت کن تمام اطلاعاتی که درباره دبیران کنکور آسان است نوشته دسته و میتونید سرچ کنید بعدشم بعضی ها میگویند چرا حسین احمدی نیست بنده به شخص خیلی بار ایشون تو دفتر دیدم

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

سلام دوست من،امیدوارم که این فیلم های آموزشی براتون مفید باشه و به آرزو تون برسید اما واقعا مطمئنید برای موفقیت درکنکور باید اینهمه پول خرج کرد؟؟؟
حل کردن نمونه سوالات گذشته با هزار روش و فرمول کار چندان سختی نیست مهم مهارت شما در فهم و حل سوالات جدید سرکنکور است!
با اینهمه فرمولی که توسط اینجور دبیران ارائه میشه تقریبا ۹۰٪ داوطلبان دچار فراموشی واسترس سر آزمون میشن!اینا حاشیه رویه و اصلا مناسب نیست

saideh

New Member
لایک ها
156

ولی بنظر من نه دروغ نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟میگن خوبه ادم باید بعضی چیزا رو حتما تجربه کنه.....................همیشه نباید از تجربه بقیه استفاده کرد.........:68:

ADENINE

New Member
لایک ها
115

من تا حدودی از فیزیکش استفاده کردم اما دو تا نکته هست:
1- این تکنیک ها برای سوالات حل شده ابداع شدن و تو یه مبحث مثلا مدارها تعدادی زیادی سوال به صورت های متفاوت میشه داد
2- اگه بخواین برای هر مدل سوالی یه فرمول و یه تکنیک حفظ کنید اونوقت باید یه کامپیوتر بشین با هارد دیسک یه ترابیت یا حتی بیشتر
حالا قضاوتش با شما که عایا خوب هستن یا بد......

sorooshz

New Member
لایک ها
90

ولی بنظر من نه دروغ نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟میگن خوبه ادم باید بعضی چیزا رو حتما تجربه کنه.....................همیشه نباید از تجربه بقیه استفاده کرد.........:68:
هر چیزی رو نباید تجربه کرد , مثلا من بیام بگم آقا من می خوام ببینم خودکشی چه جوریه‌ ! خوب این چه تجربه ایه ؟!
به نظر من چیزایی رو باید تجربه کرد که اگر این تجربه , اون نتیجه ای که شما توی ذهنتون بود رو هم نداشت , حداقل بهتون ضرر نزنه ... ( مثل مثال بالایی :D )
دوستانی که برای کنکور دارن می خونن , تا حد ممکن باید وقتشون تلف نشه ...
حالا شما اگر بیاین احتمال اینکه استفاده از این سی دی ها وقت تلف کردن باشه رو ۱/۲ در نظر بگیرین , به نظر من که نمی ارزه ... حتی اگر خوب باشه ...
مگر اینکه یه آدم بی کار مثل من باشین که اون قضیش جداست :d

آخرین ویرایش توسط مدیر

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

سلام!خب طبق فرمایش خودتونم پیش برین که باز میشه استفاده از تجربه دیگران!چون اینا ادعاشون برتر شدن دیگرانه:7:
ولی واقعا اونی که میگن نیست!
راه های خیلی خوبی برای درس خوندن هست!:221:

J.Karimi

Active Member
لایک ها
115

آخه يه چيز هم قابل توجه هست و اينكه خيلي از كتاب هاي كمك درسي هم هستن كه تموم حرفاي اونا رو پوشش مي ده و فقط كمي دقت و تلاش در مطالعه نياز هست وميشه تمامي حرف هاي اونا رو با هزينه كمتر به دست آورد

لایک ها
61

چن تا بحث مختلف میخوام شروع کنم
یکی اینکه چرا هر رتبه برتر کنکوری ک مصاحبه میکنن باهاشون تو تلویزیون اینا میگن ما فقط کتاب درسی خوندیم؟؟؟؟ بعد هر سایتی رو میبینیم قلم چی گاج و .... علوی ....و .... کنکور اسان و... توشون نوشته ما از اینا استفاده میکنیم؟؟؟

بحث بعدیم اینه ک به نظرتون اگه به شما بگن مثلا برو یکی رو بکش با بمب هسته ای راحت تره یا با تفنگ یا با شمشیر یا با کارد میوه؟؟؟ پس دوست عزیزی ک میگه برا کنکور لازم نیس این همه خرج کنین اون بابایی برا ریاضی کتابو میخونه بهتره یا کلاس میره چن تا کتاب تست داره سی دی میبینه و ...

یه سوالم داشتم از همه کنکوری ها
ایا چن راه مختلف برا رسیدن به مقصدی باشه ولی مطمعن نیستین کدوم میرسه به اون مقصد و فقط یه بار فرصت عبور دارین بازم به تجربه های دیگران گوش نمیدین و خودتون راه رو پیش میگیرین؟؟؟؟؟؟ پس حرفی بزنین ک بشه بهش عمل کرد و نتیجه گرف

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

چن تا بحث مختلف میخوام شروع کنم
یکی اینکه چرا هر رتبه برتر کنکوری ک مصاحبه میکنن باهاشون تو تلویزیون اینا میگن ما فقط کتاب درسی خوندیم؟؟؟؟ بعدنیستسایتی رو میبینیم قلم چی گاج و .... علوی ....و .... کنکور اسان و... توشون نوشته ما از اینا استفاده میکنیم؟؟؟

بحث بعدیم اینه ک به نظرتون اگه به شما بگن مثلا برو یکی رو بکش با بمب هسته ای راحت تره یا با تفنگ یا با شمشیر یا با کارد میوه؟؟؟ پس دوست عزیزی ک میگه برا کنکور لازم نیس این همه خرج کنین اون بابایی برا ریاضی کتابو میخونه بهتره یا کلاس میره چن تا کتاب تست داره سی دی میبینه و ...

یه سوالم داشتم از همه کنکوری ها
ایا چن راه مختلف برا رسیدن به مقصدی باشه ولی مطمعن نیستین کدوم میرسه به اون مقصد و فقط یه بار فرصت عبور دارین بازم به تجربه های دیگران گوش نمیدین و خودتون راه رو پیش میگیرین؟؟؟؟؟؟ پس حرفی بزنین ک بشه بهش عمل کرد و نتیجه گرف
سلام دوست من!سه تا سوال فرمودین!اولا اینکه بله بعضیاشون پول میگیرن ومیرن برای تبلیغات مؤسسات و...
دوما شما اگه حاضرید فقط برای خریدن سی دی چهار پنج میلیون هزینه کنید و بعد یک میلیون کتاب و سه میلیون کلاس کنکور و...تا الان شد حدودا ده میلیون تومن!!!چه خبره؟؟؟؟؟؟؟جاش توی تاپیک نیست ولی اگه خواستید برام پیغام بذارید تا بیشتر بگم براتون اما همینقدر بگم طبق فرمایش دوستمون خیلی از کتابا اون نکات رو دارن!توجه کردید؟!،«نکات»!!!یعنی باید اول روی کتاب درسی مهارت پیدا کنید بعد نکاتش رو یادبگیرید!!این راه میانبر فریبنده شما رو به جایی نمیرسونه:77:
سوما:کنکور اون غولی که مؤسسات براتون ساختن نیست حتما هم نباید میلیونی خرج کرد برای موفقیت!باید تلاش کرد امکانات نهایتش ۵۰٪ اثر داره

لایک ها
61

نه من خودم به شخصه اگه برا کنکور بخونم نه کلاس کنکور میرم نه ول خرجی بی مورد میکنم بلکه تا میتونم ازمون ازمایشی میدم و کتاب تست میخرم و میزنم فقط همین

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

نه من خودم به شخصه اگه برا کنکور بخونم نه کلاس کنکور میرم نه ول خرجی بی مورد میکنم بلکه تا میتونم ازمون ازمایشی میدم و کتاب تست میخرم و میزنم فقط همین
چقدر حرفتون با فرمایشات قبلی تون فرق کرد!خداروشکر! کلاس کنکور و خرج کردن بد نیست فقط باید به اندازه باشه چون جدا از سنگینی مالیش باعث چند منبعی و سردرگمی‌میشه

لایک ها
61

حرف اول نظرم بود حرف دوم عملم بهتر میدونید ک شرایط جوریه ک نظر و عمل از هم فاصله دارن

saideh

New Member
لایک ها
156

اره درسته ولی وقتی ی قسمت از ی دی وی دیو نگا رد دید خوبه باید بقیشو نگا کنه....هرکسی ی منطقی داره...شاید یکی خوشش بیادو به کمک اونا رتبه1 بشه ولی یکی برعکس با استفاده از اونا10000نشه........تا جایی که امکانش هس باید خودمون زندگی رو تجربه کنیم..چون عقلا و هوشا و نظرا و منطفقا...خیلی فرق داره..خیلیااااااااااااااا:3::45:

دقیقا چی چیش میشه استفاده از تجربه دیگران؟؟؟؟؟؟؟؟؟من میگم تا خودم ندیدم قضاوت نمیکنم این بده؟؟عایاااااااا؟؟؟؟؟:45:

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

اره درسته ولی وقتی ی قسمت از ی دی وی دیو نگا رد دید خوبه باید بقیشو نگا کنه....هرکسی ی منطقی داره...شاید یکی خوشش بیادو به کمک اونا رتبه1 بشه ولی یکی برعکس با استفاده از اونا10000نشه........تا جایی که امکانش هس باید خودمون زندگی رو تجربه کنیم..چون عقلا و هوشا و نظرا و منطفقا...خیلی فرق داره..خیلیااااااااااااااا:3::45:

دقیقا چی چیش میشه استفاده از تجربه دیگران؟؟؟؟؟؟؟؟؟من میگم تا خودم ندیدم قضاوت نمیکنم این بده؟؟عایاااااااا؟؟؟؟؟:45:
سلام!شما خواسته یا ناخواسته تحت تأثیر تبلیغات اونا و حرفای رتبه هایی که تو برنامه اشون میارن قرار میگیرین!ومیگن ما با سی های فلان شخص از درصد ۳۳/۳٪- به ۱۰۰٪ رسیدیم!!!
تجربیاتی که شما میفرمایین قیمتشون میلیونیه و زمان تونو میسوزونه!
از ما گفتن

بالا