نظرسنجی در رابطه با تکامل

وضعیت
موضوع بسته شده است.
لایک ها
282
این تاپیک رو زدم فقط واسه ی یه نظر سنجی ؟!؟!

میخوام بدونم چند نفر نظریه ی تکامل را توی این سایت که یه مخلوط خوبی از افراده خوبیه قبول دارن پس قبل ازین که پاسخ نظر سنجی رو بدید به 3 نکته ی زیر توجه کنید وبعد بپاسخید

1.نظریه ی تکامل به زبان خیلی ساده بیان می دارد که چگونه حیوانات و گیاهان طی زمانی طولانی تغییر یافتند و چگونه به صورتی که امروزه هستند، رسیدند(مخصوصا نظر من درباره انسانه)

2. کسایی که از علم زیست شناسی چیزی حالیشون نیست(مخصوصا فیزیکی ها وریاضی هاو...)فقط حس درونیشونو بگن

3.لطفا بجز راهبران زیست کسی نظرشو بلند اعلام نکنه:)

تو رو خدا امدی تو یه نظر بده :3:

لایک ها
282
پاسخ : ریاضی ها فیزیکی ها نجومیا زیستیا کامیستا بیان اینجا(نظرسنجی در رابطه با تکامل)

بدلایلی فعلا نظر سنجی خرابه یکم صبر کنید

sepehrsh

New Member
لایک ها
149
پاسخ : نظرسنجی در رابطه با تکامل

تکامل واقعی است تو قرآنم اومده
بعدشم پرتقال تامسون تا 30 سال پیش نبوده
یهو خدا یه گونه ی دیگه خلق کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Anonymous MR

New Member
لایک ها
245

هر جور حساب کنیم نمیتونیم تصور کنیم که از یه جانداری موش مانند(نیای مشترک همه انسانها) ناگهان! این همه جاندار با این همه تنوع تولید شده. خودش یکی از معجزات خلقت است البته از نظرمن..... مبحث تکامل هم واقعا مبحث قشنگیه....:116:

Nima138

Well-Known Member
لایک ها
527

نظریه تکامل از همه نظر اثبات شده و منظقی هست و اصلا بحثی سرش نیست... .حالا شما فکر می کنید با این همه تغییراتی که ما انسان ها رو محیط زیست اطرافمون ایجاد کردیم مسیر تکاملی جانداران در آینده به شکلی میشه؟؟

hasti.h

New Member
لایک ها
0

نظریه تکامل رو میشه بگین کی اثبات کرده و کی که ما بی خبریم ازش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد هم تکامل منطقیه قبول ولی بستگی داره تکامل رو از چه دیدگاهی بررسی کنیم!!!!!!!

sepehrsh

New Member
لایک ها
149

ای کسانی که نظر می دهید
عمرآ نمی دونید تکامل چیه وگرنه اینطوری نظر نمی دادید کلآ افراد بسیار اندکی تو ایران میدونند تکامل چیه (300)
تکامل نظریه نیست قانونم نیست یه دیدگاهه

Nima138

Well-Known Member
لایک ها
527

نظریه تکامل رو میشه بگین کی اثبات کرده و کی که ما بی خبریم ازش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد هم تکامل منطقیه قبول ولی بستگی داره تکامل رو از چه دیدگاهی بررسی کنیم!!!!!!!
منظورتون از دیدگاه رو شرح بدید

لایک ها
282

آقا مگه چارلز داروین نظریه نداده

پس دیگه دیدگاه چیه یا اینکه از چه زاویه ای بهش نگاه کنیم چه معنی داره؟؟؟!!!!!؟؟؟:63:

Anonymous MR

New Member
لایک ها
245

دوست عزیزی که جز معدود ایرانیان دانا در مبحث تکامل است!!!!! میشه بگین سما از روی چه منبعی تکامل رو دیدگاه میدونید..............پس این همه نـــــــظــــــریـــــــــــه راجع به تکامل چیستند؟

Nima138

Well-Known Member
لایک ها
527

لطفا نظراتتونو با دلایل کافی بنویسید....

نظریه داروین که در مورد تکامل گونه ها می پردازه کجاشو قبول ندارید؟؟چرا می گید دیدگاه است؟؟حالا الان که تکمیل تر هم شده...

من میگم درست و منطقی است که به مرور زمان به دلیل انتخاب طبیعی،جهش و دلایل پیچیده تر دیگری مثل هتروکورونی تو جانداران تغییر ایجاد شه و تنوع شکل بگیره...برای مثال در جمعیتی از زرافه ها به مرور زمان در یک مکان که درختان بلندی وجود دارد زرافه های بلند تر غذای بیشتری دارند و به همین دلیل از شانس تولید مثلی بالاتری برخوردارند،پس به مرور ما زرافه های بلند تری داریم.... یا شکارچیان امروزی که از جانداری به اندازه یک موش تکامل یافته اند...تکامل بحث پیچیده ای هست

لایک ها
1

به نظر من درسته
فکر کنم تشابه جنین حیوانات و فسیل هایی که پیدا شده و تشابه گونه ها دلیل خوبی باشه

Anonymous MR

New Member
لایک ها
245

به نظر من کاملا درسته.
مشکل افرادی که داروین یا نظریش رو قبول ندارن اینه که میگن نظریه داروینیسم وارد همه زمینه ها شده و یک سری از افراد اون رو به مسایل دینی ربط میدن.....:81:

لایک ها
1

من یک آیه از قرآن میارم که مسئله سوپ بنیادین و تکامل اشاره دارد شاید اون هایی که این نظریه رو قبول ندارن یک ذره نظره شون عوض شه
خلق انسان من علقٍ
ترجمه:ما انسان را از سلولی خلق کردیم
در قرآن ها اگر ترجمه ی این آیه رو ببینید (علقٍ) نطفه ترجمه شده ولی خدا در قرآن برای به کار بردن نطفه کلمه ای جدا دارد و چون علق نکره است پس سلولی معنی می شود

Nima138

Well-Known Member
لایک ها
527

خوب داروین که کاملا درست میگه و بهتره اینجا فقط از لحاظ زیستی بحث بکنیم.... الان ما اینجا مخالف داریم؟؟؟ (در مورد نظریه داروین)

لایک ها
223

یکی از معلمای ما که به زیست مربوط نیست ولی آچار فرانسه است میگه:
داروین شیطان گرا بوده و فراماسونر!
نظریه ی داروین هم متریالیستی میباشد!

بنظرتون یک کم چرت و پرت نمیگه؟:29:

Anonymous MR

New Member
لایک ها
245

همون طور که گفتم این جورها آدمه یا به نظریه داروین یه جور دیگه نگاه میکنن یا اصلا یه چیز دیگه رو به عنوان نظریه داروین بهشون گفتن.....

لایک ها
223

همون طور که گفتم این جورها آدمه یا به نظریه داروین یه جور دیگه نگاه میکنن یا اصلا یه چیز دیگه رو به عنوان نظریه داروین بهشون گفتن.....
نه اتفاقا من به این استادم بسیار احترام میزارم ولی خب چه میشه کرد!
ایشون رتبه ی 68 کنکور تجربی بودند و پزشکی رو تا انتهای دکترا خوندند ولی به پزشکی علاقه نداشتند!
و اومدن تو این کار!

ایشون در علم زیست شناسی استاد هستند ولی....

ایشون داروین رو یک ماده گرا میدونند و نظریه ی اثبات شده ی اون رو قبول ندارند!
بنظرتون دلیل دیگه ای برای رد کردن نظریه هست؟:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا