nima94

New Member
لایک ها
296
پاسخ : نظريه جديد استيون هاوكينگ

یادش بخیر دوران جهول :7:
هاوکینگ یه کتابم به اسم تاریخچه کوتاه تر زمان داره که یه مدت بعد از کتاب تاریخچه زمان نوشت(به علت هنگ کردن امثال من):92:
کتاب خوبی هست

vma

New Member
لایک ها
74

سلام به همگي
كسي از نظريه جديد استيون هاوكينگ اطلاعي داره؟؟ بر اساس اين نظريه كهكشان ميتونه خودشو از هيچ بسازه و خدا اونارو نيافريده بلكه فقط قوانين فيزيك رو پايه گذاري كرده. به عبارتي سياره ها و كل جهان و همينطور بيگ بنگ بر اساس اين قوانين بوجود اومدن.
لطفا راهنمايي كنين برام جاي سواله كه اين قوانين چي هستن؟چطوري (هيچ) به اتمي كه ماده نيست و فقط يه بيت اطلاعاته,تبديل ميشه؟پس معني اطلاعات چيه؟اين قانون با مكانيك كوانتوم موافقه يا مخالف؟
ممنون
استفان هاوکینگ در این مورد کتاب جدید هم نوشته بنام طرح عظیم که توش بیان کرده جهان و کهکشان ها می تونن بدون هیچ خالقی بوجود بیان و نیازی به وجود خالق برای جهان نیست.علت رو هم اینطوری بیان کرده که به دالیل وجود نیرو های فیزیکی این جهان می تونه به کمک نیرو های فیزیکی بوجود بیاد.

vma

New Member
لایک ها
74

البته اینکه گفته خدا وجود نداره این نبوده که خدایی که تو ادیان هست رو بخواد رد کنه.منظود این بوده وجود یک خالق برای این جهان و کهکشان ها لازم نیست!خوب البته در مورد کتاب تاریخچه ی زمان هم باید بگم که خوب پروفسور هاوکینگ یه سری نطریات ارائه داده بودن که تو کتاب جدیدشون یعنی طرح عظیم همشو رد کردن که البته این موضوع اصلا جای تعجب نداره چون خوب شاید ایشون با رسیدن به یشری مطالب جدید نظرشون تغییر کرده.
در این نظریه ی جدید هم باز یه سری سوالات پیش میاد که این نیرو های فیزیکی از کجا بوجود اومدن پس خالق این نیرو ها کی بوده واز چی بوجود اومدن؟!؟!
من جواب این رو نشنیدم ولی اگر کسی اطلاعاتی در مورد این سوال داره بگه!
ولی من خودم هرچی فکر می کنم می بینم که نمی تونم قبول کنم که این جهان خالقی نداره!یک مورد دیگه هم که هست اینه که پروفسور هاوکینگ در مورد جبر یا اختیاد بودن جهان بودن جهان چه نظری دارن؟!
چون اگه بگن خدایی وجود نداره پس اون نیمه ای که جبره چی میشه؟!
این همه سوالات مبهمیه که وجود داره وای خوب باز هم با وجود همه ی این نظریه ها نمی توان چنین چیزی را پذیرفت که خدایی وجود نداره!
البته باز هم تاکید می کنم.خدا نه به آن معنایی که در ادیان مختلف وجود داره بلکه بدان معنا که با وجود قوانین فیزیک نیازی به یک خالق نیست اما باز هم برای همان ماهیت قوانین فیزیک هم جای سوال است...

mehryar

مشاور فیزیک
لایک ها
61

اتفاقا همینو گفته بود من مقالشو خوندم می خواسم بذارم پیدا نمی کنم....دقیقا ذکر میکنه:پس خدایی که ما به آن

می اندیشیم هیچ و توهمی بیش نیست...

دلایلشم قابل قبول بود...

nima94

New Member
لایک ها
296

منم این تیکه رو خوندم
اقا مهریار به نظر من که غیر منطقی بود نمی خوام شعار بدم یا متن کتاب دینی بنویسم

vma

New Member
لایک ها
74

اتفاقا همینو گفته بود من مقالشو خوندم می خواسم بذارم پیدا نمی کنم....دقیقا ذکر میکنه:پس خدایی که ما به آن

می اندیشیم هیچ و توهمی بیش نیست...

دلایلشم قابل قبول بود...
میشه بگین حدودا دلایلش چی بود؟!

mehryar

مشاور فیزیک
لایک ها
61

خودبخودی بوجود اومدن همه چیز...و جهان در چند روز پدید نیومده و...

Sevil Ay

New Member
لایک ها
6

من اين موضوع رو در سايت ديگه اي هم پيدا كردم كه البته زياد كامل نيست
پرفسور هوکینگ گفته است که در نظریه هایی که در باره خلقت کهکشان وجود دارد جایی برای خدا نیست.
او می گوید نظریه های جدید علمی خلقت خودزا را به عنوان دلیلی معقول برای این که چیزی وجود داشته باشد، نه این که وجود نداشته باشد، می پذیرد.
استیون هوکینگ در تازه ترین کتاب خود با عنوان "طرح بزرگ" آورده که نظریه انفجار بزرگ (مهبانگ)، نه تنها اتفاقی یا به خواست خدا نبوده بلکه نتیجه ای اجتناب ناپذیر از قوانین فیزیک بوده است.
نظریه مهبانگ (بیگ بنگ)، به عنوان منشاء کهکشان به طور گسترده در میان دانشمندان مورد قبول بوده است.
معروفترین فیزیکدان بریتانیا قبلا گفته بود که احتمال خلقت کهکشان توسط خدا با درک علمی از کهکشان سازگار است.
پرفسور هوکینگ در کتاب پرفروش خود "تاریخچه زمان" (سال 1988)، نقش خدا در خلقت کهکشان را پذیرفته بود.
اکنون او در کتاب جدید خود، که با لئونارد ملودینو، فیزیکدان آمریکایی، تالیف شده، می گوید که محتمل است کهکشان از هیچ به وجود آمده باشد.
او می گوید از آنجایی که قوانین فیزیک مانند قانون جاذبه وجود دارد، خلقت خودجوش کاملا قابل قبول است.
این نظریه نیاز به خدایی که قرار است جهان را خلق کرده باشد، مرتفع می کند.
نظر پرفسور هوکینگ باور نیوتن را که که کهکشان باید توسط خدا طراحی شده باشد چون نمی توانسته از درون آشفتگی ظهور کرده باشد، نقض می کند.
بنا به کتاب هوکینگ همچنین فیزیکدانان بزودی نظریه دست نیافتنی "همه چیز" را، که همه مشخصه های طبیعت را توضیح می دهد، خواهند یافت.
آقای هوکینگ می گوید کشف فیزیکدانان یک معادله واحد از همه چیز نخواهد بود بلکه رشته ای از نظریه های به هم متصل خواهد بود که نقشه جنبه های متفاوت از جهان مادی را ترسیم خواهد کرد.
سلام دوست عزیز سوالی که شما مطرح کردی کلا چیز غلطیه و پروفسور هاوکینگ هیچ وقت وجود خالق رو نفی نکرده....پیشنهاد می کنم برای آشنایی بیشتر با نظریه ایشون و زندگیشون به کتاب((داستان زندگی و پژوهش های استیون هاوکینگ)) که مؤلفش:کیتی گؤسن و مترجمش :دکتر رضا خزانه است و چاپ انتشارات فاطمیه مراجعه کنید.
تو صفحه ی 112 این کتاب نوشته شده:هاوکینگ نمی گوید که طرح بدون مرز، وجود خالق را نفی می کند بلکه می گوید که خالق انتخوابی برای چگونگی آغاز جهان نداشته است. که دانشمندان دیگر با او هم عقیده نیستند و فکر نمی کنند که پیشنهاد بدون مرز بودن جهان اراده ی خالق را خیلی محدود کند.اگر آفریننده انتخوابی نداشته است باز در حیرتیم که چه کسی تصمیم گرفته است که خالق انتخوابی نداشته است. کارل کوچار فیزیکدان یاد آوری می کند که شاید این انتخواب از سوی خالق بوده است. دان پیچ که نقدی درباره ی کتاب تاریخچه ی زمان دارد نظریات مشابهی دارد.پیچ در پاسخ به این سؤال میگه:از دیدگاه یهودی-مسیحی«خداوند نه تنها آغاز جهان بلکه کل آن را خلق کرده و به نگهداری از آن ادامه می دهد.اینکه جهان آغازی داشته یا فاقد آن بوده ربطی به مسأله ی آفرینش آن ندارد. درست مثل هنرمندی است که می تواند یک خط با آغاز و پایان یا یک دایره که آغاز و پایانی ندارد رسم کند. در هر حال او آفریننده است.»
یه چیز دیگه هم هست و اون اینکه پژوهش های هاوکینگ در زمینه مهبانگ با نظریه آفرینش در انجیل همخوانی دارد. و همین طور خود هاوکینگ تو کتاب تاریخچه زمان اعتراف کرده که:در هر صورت ما به آفریننده نیاز داریم.. و هاوکینگ میگه:پیروزی نهایی عقل انسان این خواهد بود که بتواند فکر خالق را بداند.))
به هر حال به نظر من هر فیزیکدانی که آخرش به اینجا برسه که خالق برای جهان وجود نداره یا خالق هیچ اختیاری نداره یااینکه این جهان و نظم حاکم در آن همش تصادفی بوده واقعا باید بگم در عین اینکه ظاهرا دانشمنده ولی هیچ چیز از علم رو درک نکرده...حالا می خواد هاوکینگ باشه یا هرکس دیگه....!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر

B.mikaniki

New Member
لایک ها
567

آقا/خانم اجازه بالاخره ما بگیم انتخواب یا انتخاب؟!!!!! ما بچه های کنکوری رو تو دایره اوهام نذارین.....بعدش دیگه میشیم قطر بزرگ و بیرون نمیایم...........

بالا