پاسخ : نظريه جديد استيون هاوكينگ
البته اینکه گفته خدا وجود نداره این نبوده که خدایی که تو ادیان هست رو بخواد رد کنه.منظود این بوده وجود یک خالق برای این جهان و کهکشان ها لازم نیست!خوب البته در مورد کتاب تاریخچه ی زمان هم باید بگم که خوب پروفسور هاوکینگ یه سری نطریات ارائه داده بودن که تو کتاب جدیدشون یعنی طرح عظیم همشو رد کردن که البته این موضوع اصلا جای تعجب نداره چون خوب شاید ایشون با رسیدن به یشری مطالب جدید نظرشون تغییر کرده.
در این نظریه ی جدید هم باز یه سری سوالات پیش میاد که این نیرو های فیزیکی از کجا بوجود اومدن پس خالق این نیرو ها کی بوده واز چی بوجود اومدن؟!؟!
من جواب این رو نشنیدم ولی اگر کسی اطلاعاتی در مورد این سوال داره بگه!
ولی من خودم هرچی فکر می کنم می بینم که نمی تونم قبول کنم که این جهان خالقی نداره!یک مورد دیگه هم که هست اینه که پروفسور هاوکینگ در مورد جبر یا اختیاد بودن جهان بودن جهان چه نظری دارن؟!
چون اگه بگن خدایی وجود نداره پس اون نیمه ای که جبره چی میشه؟!
این همه سوالات مبهمیه که وجود داره وای خوب باز هم با وجود همه ی این نظریه ها نمی توان چنین چیزی را پذیرفت که خدایی وجود نداره!
البته باز هم تاکید می کنم.خدا نه به آن معنایی که در ادیان مختلف وجود داره بلکه بدان معنا که با وجود قوانین فیزیک نیازی به یک خالق نیست اما باز هم برای همان ماهیت قوانین فیزیک هم جای سوال است...