نظر خواهی در مورد بیوشیمی

حل مساله رو شروع کنیم؟

• بله

رای 2 33.3%
  • خیر

رای 4 66.7%

• مجموع رای دهندگان
    6
  • نظرسنجی بسته .
لایک ها
472
با سلام خدمت دوستان زیست شناس؛

بیوشیمی ساختار تموم شد؟

در نظر سنجی برای شروع و یا عدم شروع به حل مساله شرکت کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
3,082
پاسخ : نظر خواهی در مورد بیوشیمی

سلام آقای صالح زاده

برای جلوگیری از ارسال پست های اسپم به جای پرسیدن سوال از نظرسنجی استفاده کنید.

ممنون:115:

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

آقاي صالح زاده چرا اين قدر زود؟!...يكي دو روز وقت بديد...خواهش!!!!!

لایک ها
3,082

آقای صالح زاده برای جلو گیری از ارسال اسپم تاپیک شما ویرایش شد و نظرسنجی ای در ارتباط با شروع و یا عدم شروع ایجاد شد.

از کاربران تقاضا داریم برای پاسخ بله یا خیر فقط در نظر سنجی وارد شده شرکت نمایند.

با تشکر

hanie.sh

New Member
لایک ها
86

من فکر میکنم در مورد المپ مفمومی درس خوندن خیلی مهمتر از سریع خوندن هستش و هرچه به بچه ها بیشتر وقت داده بشه که بتونن مفهومی تر درس بخونن بهتره...همچنین باید به این نکته توجه کرد که بچه ها الان فقط بیوشیمی نمیخونن بلکه باید روی مطالب دیگه هم مثل ژنتیک و فیزیولوژی و...تمرکز کنن و تا المپ هم وقت زیادی مونده پس بیشتر بهشون مهلت بدید...

لایک ها
472

حق با توئه، اما من از بیوشیمی واسه بچه ها شروع کردم، بعد از اون میخوام برم سراغ سلولی

hanie.sh

New Member
لایک ها
86

من در حدی نیستم که در مورد کار شما نظر بدم،ولی من فکر میکنم بچه ها مطالعاتشون بیشتر بر اساس سوالات شماست به همین دلیل به نظر من بهتره تنوع مطالب مورد نظر رو بیشتر و در عوض حجم مورد نظر رو کم کنید به عنوان مثال توی ی بازه ی زمانی ی قسمت از ساختار بیوشیمی مثل پروتئین ی قسمت از فیزیولوژی مثل قلب و به همین شکل از هر مبحث ی بخشو در نظر بگیرید و با بچه ها بحث کنید.اینجوری تنوع خوندن واسه بچه ها بیشتر میشه و همزمان توی همه ی مباحث پیشرفت میکنن و مطالعشون در ی مورد مداوم میشه،مثلا الان که شما بحث بیوشیمی رو تموم کنید و برید دنبال سلول بچه ها هم بیشتر میرن سلولی و مطالعه بیوشیمی رو کمرنگ میکنن!!البته بازم میگم من فقط قصد نظر دادن دارم و در حدی نیستم که از شما انتقاد کنم...

بالا