nilan

New Member
ارسال ها
5
لایک ها
5
امتیاز
0
#1
سلام دوستای گلم با دقت به تستا جواب بدید خیلی مفیدند قول میدم تستای جدید و خوبو براتون بزارم جواب تستا رو هم تو یه پست جدید میزارم موفق باشید:227:


1.همه آنزیم های بدن انسان،......

1)نیاز به ویتامین دارند 2)درphخنثی حداکثر فعالیت را دارند 3)در دمای بالاتراز45cغیرفعال میشوند 4)انرژی فعالسازی واکنش را پایین می آورند

2.سلولز و نشاسته از چه نظر باهم شباهت دارند

1)تعداد مونومر ها 2)محل ساخت در پلاست ها 3)شکل مولکول 4)نوع مونومرها

*سوال نکته ای...
3)*باحل کردن ساکارز در آب کدام یک ایجاد میشود؟

1)گلوکزوفروکتور 2)گلوکزوگالاکتوز 3)گلوکزولاکتوز 4)تجزیه نمیشود

4.کدام یک از مولکول های زیر درشت مولکول محسوب نمیشوند؟

1)آمینو اسید ها 2)پروتئین ها 39کربوهیدراتها 4)DNA
 

nilan

New Member
ارسال ها
5
لایک ها
5
امتیاز
0
#2
پاسخ به تست ها

1.گزینه چهار(برخی از آنزیم ها نیاز به ویتامین دارند،آنزیم پپسین در PHبه حداکثرفعالیت خود میرسند،در دمای بالای45cبسیاری از آنزیمها نه همه ی آنها غیر فعال میشوند.همه ی آنزیم ها انرژی فعالسازی را کاهش میدهند.

2.گزینه چهار(مونومر های سازنده هر دو گلوکز است)

3.و اما سوال نکته ای
* جواب گزینه چهار است زیرا:هنگامی که ساکارز(شکریاقند)را در آب حل میکنیم ساکارز تبدیل به مونومر های سازنده اش میشود ولی پس از آنکه این محلول را میخوریم در بدن واکنش آنزیمی انجام شده و تبدیل به فروکتوزوگلوکز میشود

4. گزینه یک زیرا آمینو اسید ها خود واحدهای سازنده پروتئین ها هستند
 

Al!R3ZA

Well-Known Member
ارسال ها
1,903
لایک ها
3,166
امتیاز
113
#3
پاسخ : پاسخ به تست ها

سلام
لطفاً تاپیک های متفاوت با موضوع یکسان باز نکنید.
همه رو توی یه تاپیک بگید. @Police ، [MENTION=10589]محلط12[/MENTION] ، @farhad-4x
لطفاً دو تاپیکو ادغام کنید
http://www.irysc.com/forum/t14841/
 

ali19

New Member
ارسال ها
164
لایک ها
260
امتیاز
0
#4
پاسخ : نمونه تست های فصل اول زیست دوم دبیرستان

خوب میشه :
1- 3
2- 4
3- 4
4- 1

خوب بعدش؟؟؟
 

nilan

New Member
ارسال ها
5
لایک ها
5
امتیاز
0
#5
پاسخ : نمونه تست های فصل اول زیست دوم دبیرستان

حالا اینا رو داشته باش تا بقیشو هم بدم:99::99:
 
ارسال ها
2,157
لایک ها
3,082
امتیاز
113
#6
پاسخ : پاسخ به تست ها

سلام
لطفاً تاپیک های متفاوت با موضوع یکسان باز نکنید.
همه رو توی یه تاپیک بگید. @Police ، @محلط12 ، @farhad-4x
لطفاً دو تاپیکو ادغام کنید
http://www.irysc.com/forum/t14841/

ممنون از شما ... انجام شد ...


کاربران ابتدایی حتما اول یه سر به قوانین و راهنمای پاسخ در فروم ها را بخوانند!
 

ahmadi

New Member
ارسال ها
757
لایک ها
2,532
امتیاز
0
#7
پاسخ : پاسخ به تست ها

salam,soalash rahatan......age mishe nemone soale olympiad bezarin!mamnoonam:210:

سلام به شما دوست تازه وارد
لطفا قبل از ایجاد پست قوانین انجمن رو بخونید دیگه!‏
پستتون باید فارسی ارسال بشه!‏
در ضمن سوالات المپیاد گاهی از همین سوالات ساده هم میاد
و در ثانی ایشون مگه نوشتن نمونه سوال المپیاد که شما انتظار سوال المپیاد دارید؟
شما میتونید با جست و جویی کوتاه در انجمن سوالات و نمونه سوالات خوبی پیدا کنید
موفق باشید
باتشکر :)
 

ArmyA

New Member
ارسال ها
184
لایک ها
148
امتیاز
0
#8
پاسخ : پاسخ به تست ها

1.گزینه چهار(برخی از آنزیم ها نیاز به ویتامین دارند،آنزیم پپسین در PHبه حداکثرفعالیت خود میرسند،در دمای بالای45cبسیاری از آنزیمها نه همه ی آنها غیر فعال میشوند.همه ی آنزیم ها انرژی فعالسازی را کاهش میدهند.

2.گزینه چهار(مونومر های سازنده هر دو گلوکز است)

3.و اما سوال نکته ای
* جواب گزینه چهار است زیرا:هنگامی که ساکارز(شکریاقند)را در آب حل میکنیم ساکارز تبدیل به مونومر های سازنده اش میشود ولی پس از آنکه این محلول را میخوریم در بدن واکنش آنزیمی انجام شده و تبدیل به فروکتوزوگلوکز میشود

4. گزینه یک زیرا آمینو اسید ها خود واحدهای سازنده پروتئین ها هستند


اينا سوالاي خوبه؟؟؟؟؟خيلي چرتن....

آمينو اسيد به اون بزرگي...... درشت مولكول نيست؟؟؟
 

صلوات

New Member
ارسال ها
63
لایک ها
104
امتیاز
0
#9
پاسخ : پاسخ به تست ها

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

سلام دوستای گلم با دقت به تستا جواب بدید خیلی مفیدند قول میدم تستای جدید و خوبو براتون بزارم جواب تستا رو هم تو یه پست جدید میزارم موفق باشید:227:


1.همه آنزیم های بدن انسان،......

1)نیاز به ویتامین دارند 2)درphخنثی حداکثر فعالیت را دارند 3)در دمای بالاتراز45cغیرفعال میشوند 4)انرژی فعالسازی واکنش را پایین می آورند

2.سلولز و نشاسته از چه نظر باهم شباهت دارند

1)تعداد مونومر ها 2)محل ساخت در پلاست ها 3)شکل مولکول 4)نوع مونومرها

*سوال نکته ای...
3)*باحل کردن ساکارز در آب کدام یک ایجاد میشود؟

1)گلوکزوفروکتور 2)گلوکزوگالاکتوز 3)گلوکزولاکتوز 4)تجزیه نمیشود

4.کدام یک از مولکول های زیر درشت مولکول محسوب نمیشوند؟

1)آمینو اسید ها 2)پروتئین ها 39کربوهیدراتها 4)DNA
سوال اخرینتون غلط هست
هیچ کدوم نمیشه
اولی میشه پلیمر دیپپتید
دومی هست اسید های امینه
سومی میشه گلوگز
چهارمی هم سال پیش نوشته بودش که یادم رفته
پس نتیجه میگیریم همه این ها پلی مر هستن
 

vahidm777

New Member
ارسال ها
6
لایک ها
0
امتیاز
0
#10
پاسخ : پاسخ به تست ها

خوب این تستا به نظرت به درد المپیاد میخوره ؟ :31::31::31: فکر کنم آب خوردن بود
 

Ibo_Dec

New Member
ارسال ها
1,568
لایک ها
1,062
امتیاز
0
#11
پاسخ : پاسخ به تست ها

اينا سوالاي خوبه؟؟؟؟؟خيلي چرتن....

آمينو اسيد به اون بزرگي...... درشت مولكول نيست؟؟؟
الان امينو اسيد كه مونومر پروتئين (يك درشت مولكول !!!) هست،از نظر شمااا يك درشت مولكول هست ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
 
بالا