اینم لینکش برای دانلود: http://www.ibo-info.org/pdf/IBO-Sample-Questions-Theory.pdf
Anonymous MR New Member 1390/8/23 #1 ارسال ها 282 لایک ها 245 امتیاز 0 1390/8/23 #1 اینم لینکش برای دانلود: http://www.ibo-info.org/pdf/IBO-Sample-Questions-Theory.pdf
mohamad-sampad New Member 1390/8/23 #2 ارسال ها 366 لایک ها 223 امتیاز 0 1390/8/23 #2 پاسخ : نمونه سوال المپیاد زیست تو همه زمینه ها(جهانی) ببخشید! دوستان عزیز! کسی سوالات short liste زیست رو نداره؟ مربوط به سالهای اخیر!
پاسخ : نمونه سوال المپیاد زیست تو همه زمینه ها(جهانی) ببخشید! دوستان عزیز! کسی سوالات short liste زیست رو نداره؟ مربوط به سالهای اخیر!
Anonymous MR New Member 1390/8/24 #3 ارسال ها 282 لایک ها 245 امتیاز 0 1390/8/24 #3 پاسخ : نمونه سوال المپیاد زیست تو همه زمینه ها(جهانی) میشه بگی منظورت از shirt list چیه؟ منظورت short listمنابع است؟
پاسخ : نمونه سوال المپیاد زیست تو همه زمینه ها(جهانی) میشه بگی منظورت از shirt list چیه؟ منظورت short listمنابع است؟
mohamad-sampad New Member 1390/9/8 #4 ارسال ها 366 لایک ها 223 امتیاز 0 1390/9/8 #4 پاسخ : نمونه سوال المپیاد زیست تو همه زمینه ها(جهانی) mohamad-sampad گفت ببخشید! دوستان عزیز! کسی سوالات short liste زیست رو نداره؟ مربوط به سالهای اخیر! کلیک کنید تا باز شود... mohammadreza top گفت میشه بگی منظورت از shirt list چیه؟ منظورت short listمنابع است؟ کلیک کنید تا باز شود... من فکر میکنم شما اشتباه خوندید چون من درست نوشتم! حالا کسی داره؟:106:
پاسخ : نمونه سوال المپیاد زیست تو همه زمینه ها(جهانی) mohamad-sampad گفت ببخشید! دوستان عزیز! کسی سوالات short liste زیست رو نداره؟ مربوط به سالهای اخیر! کلیک کنید تا باز شود... mohammadreza top گفت میشه بگی منظورت از shirt list چیه؟ منظورت short listمنابع است؟ کلیک کنید تا باز شود... من فکر میکنم شما اشتباه خوندید چون من درست نوشتم! حالا کسی داره؟:106:
Anonymous MR New Member 1390/9/8 #5 ارسال ها 282 لایک ها 245 امتیاز 0 1390/9/8 #5 پاسخ : نمونه سوال المپیاد زیست تو همه زمینه ها(جهانی) حالا همون short list..... یعنی چی؟
Anonymous MR New Member 1390/9/23 #6 ارسال ها 282 لایک ها 245 امتیاز 0 1390/9/23 #6 پاسخ : نمونه سوال المپیاد زیست تو همه زمینه ها(جهانی) mohammadreza top گفت حالا همون short list..... یعنی چی؟ کلیک کنید تا باز شود... short list المپیاد ها رو معمولا توی کتابها چاپ میکنن.من فقط تویریاضی کتابی دیدم که سوالات short list رو هم داره.فکر نکنم تو زیست پیدا بشه.
پاسخ : نمونه سوال المپیاد زیست تو همه زمینه ها(جهانی) mohammadreza top گفت حالا همون short list..... یعنی چی؟ کلیک کنید تا باز شود... short list المپیاد ها رو معمولا توی کتابها چاپ میکنن.من فقط تویریاضی کتابی دیدم که سوالات short list رو هم داره.فکر نکنم تو زیست پیدا بشه.
mohamad-sampad New Member 1390/9/23 #7 ارسال ها 366 لایک ها 223 امتیاز 0 1390/9/23 #7 پاسخ : نمونه سوال المپیاد زیست تو همه زمینه ها(جهانی) mohammadreza top گفت short list المپیاد ها رو معمولا توی کتابها چاپ میکنن.من فقط تویریاضی کتابی دیدم که سوالات short list رو هم داره.فکر نکنم تو زیست پیدا بشه. کلیک کنید تا باز شود... اما من شنیدم که هست! حالا اگه کسی long list اخیر رو هم داره بزاره!:23:
پاسخ : نمونه سوال المپیاد زیست تو همه زمینه ها(جهانی) mohammadreza top گفت short list المپیاد ها رو معمولا توی کتابها چاپ میکنن.من فقط تویریاضی کتابی دیدم که سوالات short list رو هم داره.فکر نکنم تو زیست پیدا بشه. کلیک کنید تا باز شود... اما من شنیدم که هست! حالا اگه کسی long list اخیر رو هم داره بزاره!:23:
Anonymous MR New Member 1390/9/24 #8 ارسال ها 282 لایک ها 245 امتیاز 0 1390/9/24 #8 پاسخ : نمونه سوال المپیاد زیست تو همه زمینه ها(جهانی) حالا short list با long list زیاد تفاوت نداره. حالا اگه شما چیدا کردی بزار ما هم استفاده کنیم.:101:
پاسخ : نمونه سوال المپیاد زیست تو همه زمینه ها(جهانی) حالا short list با long list زیاد تفاوت نداره. حالا اگه شما چیدا کردی بزار ما هم استفاده کنیم.:101:
khatereh New Member 1390/12/5 #9 ارسال ها 99 لایک ها 13 امتیاز 0 1390/12/5 #9 پاسخ : نمونه سوال المپیاد زیست تو همه زمینه ها(جهانی) Anonymous MR گفت اینم لینکش برای دانلود: http://www.ibo-info.org/pdf/IBO-Sample-Questions-Theory.pdf کلیک کنید تا باز شود... این سوالا رو یکی از استادا (آقای شرافتیان)بهمون داده بود تابستون
پاسخ : نمونه سوال المپیاد زیست تو همه زمینه ها(جهانی) Anonymous MR گفت اینم لینکش برای دانلود: http://www.ibo-info.org/pdf/IBO-Sample-Questions-Theory.pdf کلیک کنید تا باز شود... این سوالا رو یکی از استادا (آقای شرافتیان)بهمون داده بود تابستون