نو آوري ... يا..؟

parmice

New Member
لایک ها
2
يكي بود يكي نبود!
داشتيم مثل بچه آدم زندگيمون رو مي كرديم كه يكدفعه زد و اسم سال رو آقاي خامنه اي سال نو آوري گذاشتن...
آقايون و خانم ها مسوول كه ورد زبونشون شده بود نو آوري يكدفعه ياد كهنه آوري هاي گذشتشون مي افتن سر شرم به زير مي افكنن و تصميم ميگيرن امسال جبران كنن و كاري كنن كارستان! وخب نتايج اين شرمندگي رو هم همگي به چشم ديديد:
نو آوري در زمان برگزاري المپياد شيمي .نو آوري در اعلام نتايج. نو آوري در بر گزاري كنكور سراسري.وهمين آخري ها نوآوري در اعلام نتايج كنكور كه داد ما بچه شهرستاني ها رو حسابي در آورد (من فقط مسايلي مي گم كه مربوط به خودمون ميشه وگرنه مسوولان جاهاي ديگه اي هم نوآوري كردن كه به ما مربوط نيست)
كلاس هاي كنكور خوب و بهترين دبيران مال بچه تهراني ها و دانشگاه خوب هم مال اونا. نوش جونشون...ولي كسي نيست به من بگه توي ايران نبايد حداقل يك دانشگاه وجود داشته باشه كه همه دانشجوهاش تاپ باشن؟ دانشگاه تهران اگه ترازش بالا بود به خاطر دانشجو هاش بود نه به خاطر امكانات و... :(
بگذريم ...! من در اين رابطه اين قدر دلم پره كه مي ترسم بنويسم و بره توي سبديات!
اما گويا سايت خلينا از اين قافله نو آوري عقب نمونده و كارايي كرده... يك زماني دلمون خوش بود كهkhalina.ir ي بود كه فقط بچه هاي شيمي دان بهش سر ميزدن و اختصاصي بود ديگه! مال خودمون بود هر چي بود! از حرفاش و مطالبش سر در مي آورديم و لذت مبريم ولي حالا... انگاري ديگه مال من نيس...اسمش رو هم كه عوض كردين...حالا اگه امكان داره يه نفر يه سايت معرفي كنه كه فقط به شيمي بپردازه..
(بين صورتك هاتون صورتك گريان هم بذارين)

Rostami

New Member
لایک ها
15
در مورد سایت با شما موافقم این روزا غریبه وبیگانه زیاد توش می پلکه!اما با نتایج کنکور نه !درسته که این برنامه امسال به ضرر بچه شهرستانی های درس خون شد اما برای بچه شهرستانی های متوسط و خوب(نه خیلی خوب)خوب شد درسته که شما که توی کرمان هستین نمیتونین راحت برید تهران و حتی ما توی شهر خودمون هم یه دختر رتبه ی 16منطقه 3 روآورد ولی پزشکی اصفحان قبول شد ونتونست تهران بره !!اما در عوض امسال یه پسر با رتبه ی 4000منطقه 3 پزشکی زاهدان قبول شد!!!درسته که زاهدانه اما پزشکیه !
خلاصه اینکه توی استانی مثل کرمان خیلی به نفع پسرا وحتی دخترای درس نخون(متوسط به بالا)!شد
حالا هم زیاد ناراحت نباشین شما یا هر کس دیگه اگه واقعا استحقاق جاهای خوبو داشته باشین قبول می شین!
به قول خودتون:اگر کوشایی موفق باشی

saharnaz

New Member
لایک ها
0
اولا اون يه!پسره ولي اين بلاي بومي سازي گريبانگير!خيليييييييييييييييا شد. حق خيليا ضايع شد خيليارم نا اميد كرد يكيش خود من اگه تا پارسال اميد داشتم با رتبه 2رقمي ميتونم تهران درس بخونم حالا بارتبه ي يه رقمي هم اميدندارم! خيلي مسخرست كه دانشگاهاي عالي(البته تاپارسال!)كه مال همست بشه بومي!اگه به هر كسي از يه كشور ديگه اينو بگن بهمون ميخنده با اين وضعيت!هر چند اينجا هييييييچ چيزي بعيد نيست.ما اينارو ميدونيم پس فردا اگه تونستيم!بريم دانشگاه بهترم درك ميكنيم. احتمال زياد سال ديگه دانشگاهاي تهران واسه تهرانيا بدون كنكور ميشه!خب شهرستانياهم برن وردل خونواده هاشون درس بخونن ديگه! :lol: حرفم پر از علامت تعجب شد!مثل مغزم كه پر از علامت تعجب و سواله...

parmice

New Member
لایک ها
2
شما اسم اين كه يه نفر با رتبه ي 2000 يا 4000 پزشكي قبول بشه رو چي مي ذاريد؟ 8O
كار كردن به نفع بقيه يا خنگ نوازي؟اوني كه با اين رتبه قبول بشه همون عموميش رو هم بگذرونه هنر كرده. كسي كه نتونسته يك سال خرخوني كنه و خودشو بكشه بالا بعد از آقا دكتر شدن هم نميتونه و همش درجا مي زنه.... اون وقت واي به حال مريضي كه گير اون بيفته اما براي اين جور آدما كار هم پيدا نمي شه...همين جوريش خيلي از فارغ التحصيل هاي اين رشته يا بي كارن يا پشيمونن از شغلشون چون فكر مي كردند با ورود به اين رشته پول پارو خواهند كرد.90٪ دانشجوهاش هم كه افسردن. ديگه واي به حال وقتي كه با رتبه2000 يه نفر قبول شه.
(اونايي كه رتبه شون خوب شده ناراحت نشن ها چون كنكور 1٪ هوشه و بقيه اش تلاش كه من بهش ميگم خرخوني! اصلا اساس و پايه موفقيت تو كشور ما دو چيزه1.خرخوني 2.پارتي)

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
parmice گفت
اما گويا سايت خلينا از اين قافله نو آوري عقب نمونده و كارايي كرده... يك زماني دلمون خوش بود كهkhalina.ir ي بود كه فقط بچه هاي شيمي دان بهش سر ميزدن و اختصاصي بود ديگه! مال خودمون بود هر چي بود! از حرفاش و مطالبش سر در مي آورديم و لذت مبريم ولي حالا... انگاري ديگه مال من نيس...اسمش رو هم كه عوض كردين...حالا اگه امكان داره يه نفر يه سايت معرفي كنه كه فقط به شيمي بپردازه..
(بين صورتك هاتون صورتك گريان هم بذارين)
سلام به شما دوست گرامي،
در مورد اسم سايت، فقط دليلش اين بود كه براي دامنه‌هاي .ir. خيلي مشكلات به وجود آمده بود و خواستيم com. بشيم :twisted:
اضافه شدن مطالب جديد كه به شيمي ضرر نزده :wink: اونقدر مطلب آماده كرديم كه فرصت نميشه روي سايت بذاريم :oops: ولي بچه‌هاي شيمي كمي خودشون كم‌فعال‌تر شدند و ديگه به تالارها نمي‌رسند.
بقيه‌ي المپيادها هم به درخواست بچه‌ها اضافه شده و مسوولين و معلمين خواستند كه خودشون امور رو رتق و فتق كنند، اگه كم‌كاري كردند ببخشيد، قول دادند جبران كنند. :arrow:
خوشحال ميشم برامون بنويسيد چي كار كنيم سايت بهتر ميشه، حتما در فرصت كوتاهي رسيدگي ميشه :p

parmice

New Member
لایک ها
2
سلام آقاي خلينا
خب اوليش رو راست ميگيد :oops:
ولي بعد از يه مدتي شيمي به انزوا كشيده مي شه و درساي ديگه مثل رياضي و فيزيك جاشو مي گيرن.
اگه قرار بود به موضوعات ديگه هم پرداخته بشه براي اين بود كه بچه هاي المپيادي كه الان كنكوري اند توي درساي ديگه هم اشكال داشتن و مي خواستن توي همين سايت اشكالاشون رو رفع كنن.يعني شيمي اصل باشه و بقيه درسا فرعي. ولي نه اين كه در حد المپياد به اون درساي ديگه پرداخته بشه... الان ديگه من خجالت مي كشم يه سوال فيزيك مطرح كنم چون اصلا در حد كنكوره (شايدم پايين تر)و المپيادي هاي فيزيكي! اگه بخوان جوابم رو بدن يا خيلي مي پيچونن يا اصلا جواب نمي دن چون ارزش جواب دادن نداره :cry:

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
parmice گفت
سلام آقاي خلينا
... الان ديگه من خجالت مي كشم يه سوال فيزيك مطرح كنم چون اصلا در حد كنكوره (شايدم پايين تر)و المپيادي هاي فيزيكي! اگه بخوان جوابم رو بدن يا خيلي مي پيچونن يا اصلا جواب نمي دن چون ارزش جواب دادن نداره :cry:
با سلام، اصلا اينطور فكر نكنيد. در قسمت شيمي هم يك بخش درسي و يك بخش پيشرفته داشتيم و در ديگر درسها نيز اينگونه خواهد بود. مطمئنا خود المپياد فيزيكي‌ها هم ممكنه در مسايل پايه مشكل داشته باشند. :evil:

Rostami

New Member
لایک ها
15
شما به یه سوال من جوا بدین:خارج از بحث بومی سازی چرا برای رشته های پزشکی پذیرش بر اساس جنسیته؟این که مال امسال نیست مال سه چهار ساله داره اجرا میشه.دلیلشم این بوده که چون پسرا درس نمیخونن!(یعنی به قول شما دخترا خیلی خرخونن) فهمیدن که تا چند سال دیگه فقط دکتر زن داریم و با توجه به مسایلی که توی جامعه ی ما هست خیلی از زنها حاضر نیستن برن مناطق محروم .وبرای دولت خیلی بهتره که دکتر با رتبه ی 4000داشته باشه که حاضره همه جا بره تا اینکه دکترای با رتبه ی 2 رقمیش از شهرهای بزرگ (حتی کرمان)جم نمیخورن وحاضر به انجام کارای به قول خدشون بی کلاس نیستن!(اصلا منظورم شما نبودین)این طرز تفکر غلط ناشی از اینه که خیلی ها میرن دکتر بشن تا پولدارشن اما نمیدونن که الآن وضع با 10سال پیش خیلی فرق کرده و برای رسیدن به اون جاهای بالا باید از جاهای خیلی پایین شروع کرد.همینه که میبینیم خیلی از اقا دکتر(وحتی خانوم دکترا)میرن تو کارای ساخت و ساز (مثال زدم)ولی حاضر نیستن به یه شهر کوچکتر از شهر خودشون برن(نه یه منطقه محروم)اینها دلایلی بود که باعث شد این دو طرح بومی سازی و پذیرش بر اساس جنسیت اعمال بشن. من با این طرح بومی سازی موافق نیستم(البته به طور کامل هم مخالف نیستم!) چون فک کنم بتونم گلیم خودمو از آب بیرون بکشم!اما از شما هم میخوام فقط از یه زاویه با این طرح نگاه نکنین چون اونایی که این طرح رو دادن اولا یه نفر نبودن واین تصمیم مال یه شوراست(شورای عالی انقلاب فرهنگی)و ثانیا حتما به اندازه کافی دلیل برای انجام این کارشون داشتن!
من دیروز تو روزنامه خوندم یه طرح دارن که بر اساس اون بومی سازی برای پسرا برداشته میشه ولی برای دخترا 100درصد اجرا میشه!!!!(چه شود؟!!)
کاش جنسیت رو 100درصد برای پسرا میکردن!

parmice

New Member
لایک ها
2
Rostami گفت
من دیروز تو روزنامه خوندم یه طرح دارن که بر اساس اون بومی سازی برای پسرا برداشته میشه ولی برای دخترا 100درصد اجرا میشه!!!!(چه شود؟!!)
کاش جنسیت رو 100درصد برای پسرا میکردن!
دليلش اينه كه اگه پسرا يه شهر ديگه قبول بشن مثل دختر ها با مشكلات اجتماعي روبرو نمي شن. اميدوارم منظورم رو بفهميد. به خاطر اوضاع اجتماعي خوبي كه كشور ما داره :)evil: ) دختر كه يه شهر ديگه قبول مي شه بايد با هزار تا مشكل به تنهايي مبارزه كنه. اما يك پسر ديگه اين مشكلات رو نداره.
تازه از نردبان ترقي هم مي تونه بالا بره! :twisted: درست برعكس دخترا
دوم اين كه به نظر من وجدان كاري زن ها بخصوص در مسايل پزشكي خيلي بالاتر از مرد هاست و حاضرند توي شهر هاي محروم خدمت كنن!( ميتونيد اين حرفم رو بذاريد پاي دختر بودنم اما اگه خوب فكر كنيد مي بيند راست گفتم!)

Rostami

New Member
لایک ها
15
به هر حال هر كسي نظري داره! :)

توي كشور ما معلوم نيست 5دقيقه بعد چه تصميمي گرفته ميشه چه برسه به كنكورسال آينده :D
به قول يكي از مربي هاي فوتبال شما بايد اينقدر خوب باشين كه هيچ اتفاق غير منتظره اي نتونه مانع برد شما باشه!
با توكل به خدا وآرزوي موفقيت براي همه :twisted:

بالا