کره ای به قطر 12.5m باسرعت 3m/s روی خط مستقیمی حرکت می کند اگر وزن مخصوص این کره 7باشد برای متوقف کردن آن چند n نیرو لازم است؟واگر نیروی باز دارنده 1nباشد زمان توقف چه قدر طول می کشد؟
خب بستگی داره در چه مسافتی بخوایم متوقفش کنیم. اینو میشه با نیروی 1000n هم ایستوند و با نیروی 0.01n هم ایستوند. فقط تو زمان و فاصله ی ایستادن فرق دارن.
مگه وزن مخصوص همون چگالی ضربدر شتاب گرانش نیست؟ از اونجا جرمش 730kg می شه که از اونجا هم شتابش می شه 0.00137 متر بر مجذور ثانیه که از اونجا هم به دست میاد 2191s! جایی اشتباه کردم؟
فکر میکنم چون مسافت خاصی رو مشخص نکرده ، باید با تکانه رفت و آخری t رو limit بدیم به سمت صفر که میشه همون قانون اول نیوتن
یعنی f=ma و چون سرعتش ثابته ، خیلی زیبا شتاب هم نداره !
حالا من هنگ کردم ! یعنی این توپ اگه زمانی درکار نباشه باید با یه ضربه وایسه و تو اون ضربه نیرو باید به بی نهایت میل کنه !
این سوال را از یک منبع نا معتبر طرح کردم.هدف طرحم این بود که ببینم دوستان چگونه میان نیرو و انرژی در حل چنین سوالاتی ارتباط برقرار می کنند.یا اصلا تا حالا با چنین سوالی مواجه نشدید؟
این سوال را از یک منبع نا معتبر طرح کردم.هدف طرحم این بود که ببینم دوستان چگونه میان نیرو و انرژی در حل چنین سوالاتی ارتباط برقرار می کنند.یا اصلا تا حالا با چنین سوالی مواجه نشدید؟