پاسخ : هارپ
دوست من ، هیچ وقت امریکا نمیاد تو اولین اقدام هدف رو بزنه.
مثلاً اسرائیل وقتی میخواد مسجدالاقصی رو تخریب کنه ، اول میاد آستانه تحمل توهین مسلمونارو میبره بالا ، که با تخریب اون مسجد ، مردم یهو علیهشون اقدام نکنن. فکر کنم کار های اخیرشون رو دیده باشید ! ( کاریکاتور پیامبر ، سوزاندن قرآن ، خوندن موسیقی هایی علیه ائمه اطهار ، ساختن فیلم موهن ، و... )
حالا امریکا هم میاد یه کاری میکنه که تو ظاهر حداقل علیهش نتونن حرف بزنن !
میاد اول نقاط اطراف ایران رو میزنه ( که اخیراً شاهد زلزله های زیادی تو ایران بودیم ) که جا بندازه ایران منطقه ی زلزله خیزیه !
بعدش تهران رو میزنه با خاک یکسان میکنه که بگه به خاطر همون ناحیه زلزله خیزیشه.
شایعه ای هم جا انداختن که تهران هر صد سال یه بار زلزله میاد و الآن صد سال گذشته پس باید منتظر زلزله بود تو تهران !
فک کنم حرفایی که زدم رو بذارید کنار هم ببینید که تئوری توطئه هم الکی نیست !
البته شاید هم فکر کنید ما توهم توطئه داریم !
آقا تهمت زدن به دولت بزرگی(هر چن به نظر شما کوچیک باشه)مث آمریکا دلیل می خواد می تونین اثبات کنین؟
خواهشا همین جوری حرف نزنین
پدیده هارپ نشانه هایی داره مث بوی سوختن لاستیک تغییر نسبی رنگ آسمون به صورتی و...
تازه اینها هم اثباتی بر وجود هارپ نیسن
من فک می کردم تهمت زدن گناهه؟؟؟
من نمیگم این زلزله ها هارپ بوده نمیگمم نبوده پون من هیچ دلیلی ندارم
کلا هر اتفاقی میوفته آمریکا آمریکا
بابا بسه
دوست من ، هیچ وقت امریکا نمیاد تو اولین اقدام هدف رو بزنه.
مثلاً اسرائیل وقتی میخواد مسجدالاقصی رو تخریب کنه ، اول میاد آستانه تحمل توهین مسلمونارو میبره بالا ، که با تخریب اون مسجد ، مردم یهو علیهشون اقدام نکنن. فکر کنم کار های اخیرشون رو دیده باشید ! ( کاریکاتور پیامبر ، سوزاندن قرآن ، خوندن موسیقی هایی علیه ائمه اطهار ، ساختن فیلم موهن ، و... )
حالا امریکا هم میاد یه کاری میکنه که تو ظاهر حداقل علیهش نتونن حرف بزنن !
میاد اول نقاط اطراف ایران رو میزنه ( که اخیراً شاهد زلزله های زیادی تو ایران بودیم ) که جا بندازه ایران منطقه ی زلزله خیزیه !
بعدش تهران رو میزنه با خاک یکسان میکنه که بگه به خاطر همون ناحیه زلزله خیزیشه.
شایعه ای هم جا انداختن که تهران هر صد سال یه بار زلزله میاد و الآن صد سال گذشته پس باید منتظر زلزله بود تو تهران !
فک کنم حرفایی که زدم رو بذارید کنار هم ببینید که تئوری توطئه هم الکی نیست !
البته شاید هم فکر کنید ما توهم توطئه داریم !
خواهشا همین جوری حرف نزنین
پدیده هارپ نشانه هایی داره مث بوی سوختن لاستیک تغییر نسبی رنگ آسمون به صورتی و...
تازه اینها هم اثباتی بر وجود هارپ نیسن
من فک می کردم تهمت زدن گناهه؟؟؟
من نمیگم این زلزله ها هارپ بوده نمیگمم نبوده پون من هیچ دلیلی ندارم
کلا هر اتفاقی میوفته آمریکا آمریکا
بابا بسه