mohammad gh

New Member
لایک ها
6
سلام من سال اول دبیرستانم دو تا مشکل دارم یک مشکلم اینکه تو حل مسایل الفبای نور هندسی مشکل دارم یعنی اول باید پاسخه سوال ببینم بعد حلش کنم مشکل دیگم اینکه نمیدونم از هالیدی 1 کدوم فصلا لازم هست مثلا فصل های تکانه خطی و زاویه ای یا دینامیک چرخشی و .... لازم هست یا نه اگر میشه برای مشکلاتم راهنماییم کنید بسیار ممنون

gazijahany

New Member
لایک ها
18
پاسخ : هالیدی

با توجه به اینکه شما هنوز سال اول هستید پس برای المپیاد وقت زیاد دارید پس کار منطقی اینکه مطالب رو از اول و با پایه قوی بخونید تو هالیدی تکانه خطی و تا قسمتی تکانه زوایه ای برای مرحله دوم لازم است البته در مسائل مرحله اول بعضی وقت ها اگه اطلاعاتی در مورد تکانه خطی داشته با شید می تونید راحت تر ماسائل رو حل کنید در مورد دینامیک چرخشی هم اگه بخونید خوبه
در مورد نور هندسی با توجه به اینکه شما سال اول هستید توصیه میشه هندسه سال دوم رو بخونید و اگه بتونید مسائل حل شده الفبا رو کاملا درک کنید و بفهمید می تونید مائل رو بهتر حل کنید البته داشتن مشکل اطلا غیره عادی نیست وچیز بدی به حساب نمی یاد

mohammad gh

New Member
لایک ها
6

تکانه خطی یا زاویه ای برای مرحله دو لازم نیست.
شما یک سوال مرحله 2 نشون من بده که به این دو مورد نیاز داشته باشه.
البته این به این معنا نیست که این مباحث رو کلا نخونید.بخونید،خوبه

در مورد نور هندسی هم باید بگم بهترین منبع سوالی که سراغ دارم کتاب سرآمد اول دبیرستان انتشارات فاطمی هست.
با همون اطلاعات مدرسه به جای الفبا به حل مسایل اون بپرداز.
من هیچوقت با کتب الفبا نتونستم کنار بیام
مرسی بابت پاسختون الان شما که سال دوم هستید چه منابعی رو مطالعه کردید

mohammad gh

New Member
لایک ها
6

سلام خدمت همه ی دوستان من جدیدا در مسايل کتاب هالیدی مشکل پیدا کردم(بعضی از اثبات ها و بعضی از مسایل) خواستم ببینم این فقط مشکل منه ؟ چیکار کنم حل شه؟؟؟

لایک ها
0

سلام دوستان یک مسله هست یکم مشکله کی میتونه حل کنه : فنری به طول 30 سانتی متر را به نقطه ای می آویزیم و به انتهای آن کفه ای می بندیم اگر در کفه وزنه ی 100 گرمی قرار دهیم طول فنر 36 سانتی متر میشود و اگر وزنه ی 200گرمی قرار دهیم طول آن 40 سانتی میشود جرم کفه چند گرم است؟:123:

بالا