هر کی تو المپیاد(شیمی) تجربه مهم و نکته طلایی بدست آورده بگه ما هم استفاده کنیم!

amir-tavakoli

New Member
لایک ها
521
سلام به همه عزیزان المپیادی!
می خواستم از المپیادی ها(مخصوصا المپیادی های امسال-دوره نوزدهم) خواهش کنم اگه تو مسیر المپیاد تجربه مفیدی بدست آوردن یا به نکته مهم و حیاتی تو المپیاد رسیدن و خلاصه هر چیزی که بتونه یه کسی مثل منو که میخاد از المپیاد نتیجه بگیره راهنمایی کنه بگن که ما هم از اونا استفاده کنیم.
با تشکر قبلی...

mahsa-f

New Member
لایک ها
36
سلام به دوستان خوب راهی المپیاد
توی یکی از تاپیک ها خانم یزدانی که طلای کشور دوره ی 18 بودن تمام منابع رو خوب و جامع توضیح دادن که میتونی ازش استفاده کنی.
وحالا نظر این بنده ی حقیر:( :x :arrow: ) به نظر من توی المپیاد ها ( و به خصوص شیمی) دقت و سرعت عمل خیلی مهمه که برای رسیدن به این دقت و سرعت باید تا میتونی مساله حل کنی که وقتی سر جلسه سوالا رو دیدی فورا جرقه ی حلشو بزنی :D این طوری وقت اضافه میاری و میتونی روی سوالای سخت فکر کنی 8O
یه چیز دیگه اینکه باید همیشه روحیتو حفظ کنی و کم نیاری
موفق باشی :p :D

eternity

New Member
لایک ها
6
به قول یه دوست اعتماد به نفس بالا . شانس هم بی تاثیر نیست مخصوصا تو شیمی، افراد شایسته ی زیادی قبول نشدند . مهم نیست چقدر بخونی مهم اینه که اونی که می خونی بفهمی .خلاصه اینکه یه ریسکه که هر چی بیشتر تلاش کنی شانست بیشتر میشه ولی همیشه یه احتمال هست که با وجود شایستگی های زیاد قبول نشی . نکته های فنی هم که دیگه خیلی زیاده .

victory

New Member
لایک ها
1
دوستان گل المپیادی امسال(20امین دوره)سعی کنید دقت و سرعت عملتونو خیلی بالا ببرید.(سرعت عمل توی المپیاد شیمی خیلی مهمه)
انشاالله همتون موفق باشید :twisted:

kavosh

New Member
لایک ها
75
موفقیت در المپیاد

دقت + سرعت ( که با زیاد مسئله حل کردن به دست میان ) + اعتماد به نفس بالا !
کتاب " چگونه مسائل شیمی را حل کنیم " رو حتما حتما بخونین ! حتی قبل از مورتیمر !

irmath

Member
لایک ها
4
من یه چیزی خیلی عالی را دور فهمیدم و نتوانستم عمل کنم و به شما سفارش می کنم حتما به این نصیحت من عمل کنید و مطمئن باشید ضرر نمی کنی و آن این است که:
دور المپیاد شیمی را خط بکشید همین

mahsa-f

New Member
لایک ها
36
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبول شدن یا نشدن مهم نیست مهم اینه که زحمت خودتو کشیدی .
اگه هدف فقط قبولی باشه خوب معلومه آدم آخرش کم میاره . باید با عشق و علاقه درس خوند :lol:
از این 800 نفر که مرحله اول قبول میشن کمه کمش 200 تا شون از جون و دل مایه گذاشتن :? ولی نباید نا امید شد :twisted:
من هنوزم توصیه میکنم که تا میتونید بخونید تا حداقل در آینده جامعه ی باسواد تری داشته باشیم :p

amir-tavakoli

New Member
لایک ها
521
irmath با اینکه نظرتون محترمه ولی من گفته بودم که نظرات و تجربیاتتون رو بگین تا ما المپیاد شیمیها از اون استفاده کنیم برای هرچه بهتر شدن در این راه ....
نگفتم که از این حرفا بزنین :(
به هر حال هرکس علایقی داره و باید با توجه به اونا پیش بره وگرنه به هیچ جا نمیرسه. و کسی نباید علایقش رو به دیگران تحمیل کنه... :D
ما المپیاد شیمیها با قدرت راهی رو که انتخاب کردیم پیش میگیریم و با توکل به خدا جلو میریم.. :p هر چی شد، شد و ما تسلیم خیر و صلاحمون هستیم.
و من برای همه المپیادیای عزیز هر چی که میخونن آرزوی موفقیت میکنم و بهشون میگم هیچ وقت از مسیری که انتخاب کردن دلسرد نشن و قرص و محکم بچسبن به علاقه شون و همه چیز رو بسپرن دست خدا که از همه بیشتر خیر و صلاخ ما رو میدونه

irmath

Member
لایک ها
4
من فقط تجربه ای را کسب کردم که اگر به عقب برمیگشتم دیگه دنبال المپیاد شیمی نمی رفتم.
بچه هایی که تو دوره بسیج عید بودن می دونن که یه اصفهانی بود (همونی که شب اول برامون کلاس گذاشت) که نصف عمرش را دنبال المپیاد شیمی رفته بود ولی قبول نشد .
حالا انسان آزاد آفریده شده و مسئول سرنوشت خودش است !!!!

pirate17

New Member
لایک ها
40
من فقط و فقط یه چیزی می تونم بگم
سوالا به قدری اسون بود که من که یه ماه از عمرمو خونده بودم نه کلشو , همه رو بلد بودم
سر بی دقتی تو بدترین جاها نمرمو از دست دادم 8O
شما سر ازمون فقط مواظب باشید بی دقتی نکنید
که البته در طورت نگفتن منم مواظب بودید :oops:

Ali007

New Member
لایک ها
70
irmath شما نباید با زدن این مثال افرادی که با جونو دل دارن میخونن رو دلسرد کنی(چرا مثل هایی از افرادی که موفق شدن نمیزنی :( ) .............
و اینم بدون که اون بچه هایی که دارن با جونو دل میخونن دلسرد نمیشن :(

IrNCO

New Member
لایک ها
42
1-کسایی که دوم یا اول هستن حتما از تابستون شیمیو شروع کن
2-سوما بهتره به نمره کم ترم اول 12-16 راضی باشین و تمام انرژیتون رو واسه شیمی بزارین
3-اگه بعد مرحله 2 احتمال قبولیتون بالاس بهتره به نمره 15-17 نهایی راضی باشین وعین ترم 1 شیمی 99% کارتون باشه (16 گرفتن تو نهایی خیییییلی آسونه)
4-خیلیها عادت به حل مسله ندارن در حالی که تو دوره سرعت حل مسله خییییلیی مهمتر از سواده (بهتره بعد از مرحله 2 70% وقت رو به تجزیه و 25% حل مسله شیمی آلی اختصاص بدین)
5-برای بالا بردن توانایی در حل مسله شیمی آلی بهتره از کتاب راهیان ارشد استفاده کنید(معجزه میکنه)
6-اگر هم طلایی نشدید ...............حرص نخورید چون اونوقت مثه بعضیا زخم معده میگیرید ( pedare HCl besoooze!!!) 8O

SorayaS

New Member
لایک ها
0
به نظر من نکته ی خیلی مهم علاوه بر اینکه از دیگران خصوصا المپیادیهای سالای قبل راهنمایی بگیرین اینه که به توانایی های خودتون ایمان داشته باشین و هر چی هم آدمای دیگه سعی کردن دلسردتون کنن، به اون حرفا اهمیت ندین و به راهتون ادامه بدین!!! :p
( این آدما حتی می تونن خانواده ی شما باشن که سعی دارن با این کار وادار به درس خوندن و تلاش بیشترتون کنن ولی تنها کاری که میشه اینه که شما ممکنه نسبت به اون کار دلسردتر و دلسردتر بشین و نهایتا رهاش کنین!!!! ) :eek:

hcaebbb

New Member
لایک ها
3
با اينكه 70 درصد تجزيه وفقط 25 الي كاملا مخالفم من خودم عاشق شيمي تجزيه بوده و هستم وخواهم بود ولي شيمي الي خيلي مهمتر از تجزيه س بخصوص با وضيعت دكتر عابديني ريس موقت كميته هميشه دكتر كيانمهرن وشيمي الي خيلي مهم وتعيين كننده س

IrNCO

New Member
لایک ها
42
من بیشتر بخاطر این به تجزیه تاکید کرد چون تو دوره تابستون میشه آلی رو خوند ولی تجزیه رو هرقدر که کار کنید نمیشه تو یکی دو ماه جمش کرد و نمره خوبی گرفت.......

(آلی هم به نظر من مباحثی که دوره 18 تو تابستون تدریس شد آسونتر از دوره های قبل بود)
برای آلی اگه جزوه هایی که آقای -موسوی مهر- در دوره ی عید 87 بسیج درس دادن رو بخونید خییییلی عالیه مخصوصا سوالای اخر دوره عید که 5-6 سوال فوق العاده داره البته مثالای داخل جزوه هم خیلییی قشنگن

IrNCO

New Member
لایک ها
42
اگه شیمی فیزیک مشکل دارین 2 راه داره :
1-کتاب حل مسائل شیمی فیزیک اتکینز که سوال و جواب با همه
حتما(نوشته شده توسط جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف)باشه
2-جزوه شیمی فیزیک دوره بسیج + سوالات امتحان دوره بسیج
حتمااااا آقای عبدی

لایک ها
521
سلام به همه دوستان! 8)
بابا گفتیم یه چیزی بگید که ماهم استفاده کنیم. من که از این چند تا پیغام آخر دوستان هیچی سردرنیاوردم! :?:
میخاستم یه مقداری راجع به المپیاد بسیج بدونم. اصلا چی هستو و کجاست؟
در ضمن از صحبت های آخر hcaebbb که تو صفحه ی قبل هستش هم هیچی نفهمیدم! واضح تر بنویسین بابا! :evil:

یا حق............

hcaebbb

New Member
لایک ها
3
ببينين يكي از مباحثي كه تو دوره ي تا بستون تدريس مي شه شيمي اليه كه چند سال اخير(حداقل دو سال اخر ) دكتر كيانمهر تدريس مي كنن
ريس كميته شيمي دكتر عابيديني س وايشون خيلي مسنن 80_ 90 سالشونه وچون خيلي برا شيمي ايران زحمت كشيدن الان ريس كميته ن ولي اكثرا خارجا ويه وقتايي هم بيمارستان وريس موقت كميته دكتر كيانمهر مي شن كه نتيجه گيري اخر كميته واعلام قطعي مدالها با ايشونه پس شيمي الي خيلي مهمه وفقط 20 درصدوقت كافي نيست

hcaebbb

New Member
لایک ها
3
در ضمن اقاي موسوي مهر به ما الدهيد كتون ها رو درس دادن كه مربوط مي شه به دوره ي طلا وخيلي بالاتر از دوره ي تابستونه برا شيمي فيزيكم من فكر مي كنم لوين بهتره دكتر بهرامي منبع اصلي لوينو معرفي كردن و سوالاي فاينال خيلي خيلي شبيه لوين بود (در بعضي موارد عينش بود!!!!!)

nassim

New Member
لایک ها
10
سلام . به نظر من ، شما از حالا که وقت دارید ، خیلی خوب شیمی آلی کار کنید . بعدش استوکیومتری و لایه های الکترونی و شکل هندسی . به نظر من اینا مهم ترن ( واسه مرحله 1 )

در مورد بسیج هم ، من تو بسیج 3 کشور شدم . ولی مرحله 2 رو قبول نشدم ! ( تو تشریحی ها با یه بی دقتی ، یه بخش رو اشتباه نوشتم ! :D )

واسه دوره ش هم نرفتم. بسیج خیلی معتبر نیست . ( نظر منه ! :oops: )

المپیاد مبتکران هم ، 2 مرحله است. من یه بار 6 شدم ویه بار 7 ( شاید 7 نفر شرکت کرده بودن ! :D ) . مبتکران که آدم رو از زندگی نا امید میکنه ( المپیادش ) :?

امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم.

بالا