هر کی تو المپیاد(شیمی) تجربه مهم و نکته طلایی بدست آورده بگه ما هم استفاده کنیم!

SorayaS

New Member
لایک ها
0
المپیاد بسیج همون طور که از اسمش پیداست چند تا آزمون از مباحث المپیاد اصلیه که مراحل مشابهی با اون داره و به علاوه ی این ها بعد از قبولی مرحله ی اولش یه دوره ی آموزشی برای رتبه های برتر هر استان برگزار می شه که برای مثال استادای ما که تو مشهد هستیم از تهران میومدن، مثل آقای امین احمدزاده و ... که استادای خیلی خوبی هم بودن...
البته لازم نیست در مورد المپیاد بسیج زیاد خودتونو مشغول کنین! هر چند تعریف زیاد شنیدم ولی تو دوره ای که پارسال بعد مرحله اولش برامون گذاشتن انتظار من یکی که براورده نشد...! یعنی می تونست خیلی بهتر باشه! البته شرکت درش ضرری نداره... با اینکه سوالات امتحاناش اون طور که از خیلی ها شنیدم اصلا شباهتی به المپیاد اصلی نداره و حتی آوردن رتبه ی 1 کشوریش هم مدال آوری شما رو در المپیاد اصلی تضمین نمی کنه..!!

لایک ها
521
یعنی بسیج و مبتکران مثل قلم چی میمونن و آزمون برگزار میکنن؟ پس چرا اسمش بسیجه؟

SorayaS

New Member
لایک ها
0
متاسفانه منظورتون رو از اینکه گفتید چرا اسمش بسیجه درست متوجه نشدم ولی خوب حتما چون از طرف بسیج برگزار میشه اسمش اینه...!
و باید بگم نه، اصلا مثل قلم چی نیست!! آزمونای کانون کلی برنامه ریزی، پشتیبانی و نظارت بر کار تک تک دانش آموزا داره و برای آمادگی کنکوره!! در صورتی که آزمونای بسیج هیچ کدوم ازین ویژگیها رو ندارن و راستش حتی استاندارد هم نیستن!! :x

arezu

New Member
لایک ها
4
باورم نمی شه بلاخره نوبت ما شد .. !!!! من از فروردین پارسال که این سایت عضو شدم دوستای زیادی پیدا کردم .. کسایی که خیلی خوب خونده بودن ولی قبول نشدن .. ! ولی خب اینا مهم نیست !!!! مهم اینه که تو زندگیشون موفق بشن ! و موفقیت در المپیاد خلاصه نمی شه !
حالا باورم نمی شه که نوبت خودم شده که آزمون بدم .. این دو سال انگار منم همزمان با اونا امتحان می دادم .. استرس اونا رو داشتم ! به خاطر همین الآن احساس نمی کنم که آزمون جدیدیه !
هر تلاشی برای رسیدن به هدف ارزشمنده ! دوستانی که قبول نشدن هم شاید حق دارن بگن که فکر المپیاد رو هم نکنین ، ولی خب نمی شه ! چون همه ی ما هدف هایی داریم که می خوایم بهش برسیم ..!! ما باید با شیمی زندگی کنیم .. نه اینکه به آزمونش فکر کنیم و بگیم اگه قبول نشیم چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عشق .. فقط و فقط عشق‌!‌ عاشق شیمی باشین تا بهش برسین .. !!
اما راجع به آزمون بسیج ! آزمون بسیج دوتاست .. یکی گروهی و یکی انفرادی ! بچه ها خوب توضیح داده بودن .. فکر نمی کنم نیازی به توضیح داشته باشه !
راستی کسی هست که آزمون گروهی شیمی شرکت کرده باشه ؟؟؟؟

SorayaS

New Member
لایک ها
0
آزمون گروهی بسیج؟! تا حالا نشنیده بودم ... میشه بیشتر توضیح بدید؟ :?:

arezu

New Member
لایک ها
4
آزمون گروهی بسیج دو مرحله تا مرحله کشوری داره ! گروه هایی که تو آزمون اول امتیاز خوبی بگیرن می تونن تو مرحله دومش شرکت کنن که مرحله ی استانیه ( همه ی این مرحله ها به صورت کشوری برگزار می شن ) آزمونش هم اینطوریه که اعضای گروه ( که 5 نفر هستن ) آزمون انفرادی می دن و بعد آزمون گروهی می دن که برای این آزمون گروهی خودشون درسنامه می دن و بعد از چند دقیقه درسنامه ها رو می گیرن و سوالا رو می دن ! سوالاش خیلی استاندارد نیست ! ولی خب خیلی هم بد نیست ! اولین آزمونش که اصلا بار علمی نداشت .. ولی مرحله دومش نسبتا بهتر بود !
حالا گروه هایی که مرحله استانی رتبه ی خوبی داشته باشن .. می رن کشوری که 4 روزه و احتمالا مرداد ماه برگزار می شه ! و مرحله کشوریش هم یه آزمون انفرادی و دوتا آزمون گروهی و آزمایشگاه هست که آخرش نمی دونم چی می شه ! ولی خب خوبیش به اینه که به اطلاعات آدم اضافه می شه هرچند که خیلی استاندارد نباشه !
موفق باشین :)

IrNCO

New Member
لایک ها
42
SorayaS گفت
هر چند تعریف زیاد شنیدم ولی تو دوره ای که پارسال بعد مرحله اولش برامون گذاشتن انتظار من یکی که براورده نشد...! یعنی می تونست خیلی بهتر باشه! البته شرکت درش ضرری نداره... با اینکه سوالات امتحاناش اون طور که از خیلی ها شنیدم اصلا شباهتی به المپیاد اصلی نداره و حتی آوردن رتبه ی 1 کشوریش هم مدال آوری شما رو در المپیاد اصلی تضمین نمی کنه..!!
:?
سال قبل4 نفر اول دوره بسیج طلا شدن
اتفاقا 3 تاشون خییلی ازدوره بسیج و استاداش راضی بودن مخصوصا آلی و فیزیک

Ali007

New Member
لایک ها
70
فکر کنم منظورتون از المپیاد گروهی بسیج همون «پایا» خودمون باشه!درسته.
اگه پایا باشه به نظرم صرفا" میرین و امتحان میدینو کلی وقت تلف میکنین!
اگه این کارو دوس دارین پس انجامش بدین!!
آخه ما امسال با بچه ها المپیاد گروهی فیزیک رو دادیم و نتیجش این شد:
1)مرحله اول قبول شدیم
2)مرحله 2 یا استانی رو بهتر از مرحله اول دادیم(این که میگم بهتر منظورم اینه که ما اصلا" برای مرحله اول نخوندییم بعد قبول شدیم! گفتیم برا مرحله 2 بخونیم تا یه نتیجه فوق العاده بیاریم،بعد کلی خوندیم و سوالا رو بخوبی حل کردیمو امید داشتیم که بریم کشوری آخرش چی شد........لطفا" به سطر بعدی مراجعه بفرمایید..........)
اما هنوز که هنوزه نتیجه مرحله 2 و یا همون استانیش نیومده و هیچ کس هم پاسخ گو نیست!چراش رو نمیدونم و برام سواله :?: ،خب اگه قراره ما رو کشوری نبرین چرا از همون اولش نمیگین تا ما روش وقت نذاریم!!واقعا" متاسفم برای.....................
نتیجه :?: :شرکت در این آزمون فقطو فقط وقت تلف کردن است!همین
با تشکر 8)

SorayaS

New Member
لایک ها
0
IrNCO گفت
SorayaS گفت
هر چند تعریف زیاد شنیدم ولی تو دوره ای که پارسال بعد مرحله اولش برامون گذاشتن انتظار من یکی که براورده نشد...! یعنی می تونست خیلی بهتر باشه! البته شرکت درش ضرری نداره... با اینکه سوالات امتحاناش اون طور که از خیلی ها شنیدم اصلا شباهتی به المپیاد اصلی نداره و حتی آوردن رتبه ی 1 کشوریش هم مدال آوری شما رو در المپیاد اصلی تضمین نمی کنه..!!
سال قبل4 نفر اول دوره بسیج طلا شدن
اتفاقا 3 تاشون خییلی ازدوره بسیج و استاداش راضی بودن مخصوصا آلی و فیزیک

با تشکر از اطلاع رسانیتون
راستش من از این موضوع خبر نداشتم! ولی یکی از استادای المپیاد شیمی مدرسه مون که خود ایشون هم قبلا - شاید نزدیک 5 یا 6 سال پیش... دقیق نمی دونم شاید هم کمتر - المپیادی بودن و نقره ی کشوری داشتن، توی المپیادای بسیج هم شرکت کرده بودن و گفتن سالی که ایشون شرکت کردن کسی هم بوده که هم استانی و هم کشوری بسیج رو اول شده ولی درست یادم نیست گفتن حتی مرحله دوم قبول نشد یا قبول شد ولی مدال نیاورد؟! :wink:

لایک ها
521
ما که آخر سر نفهمیدیم المپیاد بسیج خوبه ، اخه، اوفه ، اصلا کجاست؟ :x
ما بی خیال بسیج و مبتکران و ... شدیم. چسبیدیم به المپیاد خودمون و همه توانمون رو واسه اون میذاریم. :p

از توضیحات دوستان هم ممنون که یه کم ما رو متوجه کردن! :wink:

یا حق... :arrow:

IrNCO

New Member
لایک ها
42
basij faghat dore eydesh khobe amma age forsat dashtid soalat dorehaye ghablesh roo hatman ye nega bendazin choon bazi soalash kheyli ebtekariyan va hgodrate halle masalatoon ro bala mibare

اگه وقت دارید حتما کتابای درسی دبیرستان سالهای 77-81 رو پیدا کنید و خوب بخونید مخصوصا دوم و پیش

pozitrone

New Member
لایک ها
21
شیم آلی دوره ی بسیج 87 واقعا افتضاح بود و حتی ذره ای هم در دوره کاربردی نداشت.اصلا دوره ی بسیج بار علمی زیادی نداره.
ولی دوره ی بسیج از نظر صفایی باحاله چون ما که خیلی حال کردیم!
واسه همین به رفتنش می ارزید.

بالا