سلام همنطور که از اسم تاپیک پیداست میخوام ازدوستانی که درباره ابتلای به این باکتری و درمانش چیزی می دونن بگن من خودم الان 4ماهه که این باکتری توی معدمه و تا الان هم کلی دارو مصرف کردم(از درمان 4 دارویی بگیرید تا داروهای جدید مثل نکسیوم و......) ولی هنوز هم معدم یه درد یکنواخت و ملایم داره چه کنم درمان دارویی اثری نداشته وبی فایدست و واقعا نمی ذاره که درس بخونم خیلی اذیت می شم لطفا اگه کسی راجع به خود باکتری اطلاعات خوبلی داره بگه ممنون می شم
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
نظرتون راجع به این چیه
الان من دارو مصرف می کنم اگه به خوام به این عمل کنم باید دارو رو قطع کنم به نظر شما به ریسکش می ارزه!!
نظرتون راجع به این چیه
درمان هلیکوباکترپیلوری (درمان صد روزه)
[h=4]یک لیوان شربت عسل = دمنوش گیاه بادرنجبویه + ۱/۴ آب لیموی تازه + یک قاشق غذاخوری عسل[/h] [h=4]صبح نیم ساعت قبل از صبحانه آرام آرام میل شود تکرار شب نیم ساعت قبل از شام[/h] [h=4]یک قاشق چای خوری سیاه دانه شب قبل از خواب با عسل میل شود.[/h] [h=4]یک قاشق غذاخوری خرفه در طول روز میل شود.[/h] [h=4]روزانه ۴ لیوان آب معمولی، دو لیوان آب جوشیده ولرم میل شود.[/h] [h=4]نیم ساعت قبل و ۲ ساعت بعد از غذا مصرف مابعات ممنوع ، هنگام غذا خوردن نگاه کردن به تلویزیون ممنوع.[/h] [h=4]در صورت داشتن یبوست ۵ عدد انجیر را با آب گرم نرم نموده، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ارگانیک اضافه نموده، بعد از ۲۴ ساعت صبح ناشتا برای رفع یبوست میل شود.[/h] [h=4]افرادی که به علت داشتن تیروئید کم کار از لوتیروکسین استفاده می کنند، به جای دمنوش بادر نجبوبه از گیاه هوفاریقون استفاده نمایند.[/h] [h=4]در اواسط مدت درمان با گرفتن ۳ روز روزه ( در این مدت فقط دمنوش بادرنجبوبه و لیمو عسل و ۶ لیوان آب به شرح فوق میل شود، و هیچ گونه غذای دیگری مصرف نشود جهت باز شدن عروق).[/h] [h=4]یک عدد سیب درختی بعد از شام میل شود (در صورت داشتن یبوست آب سیب میل شود).[/h] مواردی که باید پرهیز شود:
[h=4]نوشابه ، فست فود ، چربی با ترانس بالا ، انواع سس ها ، هندوانه ، خربزه ، طالبی ، موز ، اسانس های شیمیایی ، سیگار ، الکل ، لبنیات ، غذاهای خیلی گرم و خیلی سرد ، چای خارجی مصرف نشود.[/h] [h=4]هنگام غذاخوردن به تلویزیون نگاه نکنید، و قبل از سیر شدن دست از غذا بردارید.[/h] [h=4]قبل و بعد از غذا شستن دستها الزامی است[/h] [h=4]پرخوری و کم تحرکی ، سرخ کردنی ، تف دادنی ها[/h]---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
الان من دارو مصرف می کنم اگه به خوام به این عمل کنم باید دارو رو قطع کنم به نظر شما به ریسکش می ارزه!!