پاسخ : هورمون-الکتروکاردیوگرام
مگر نه هورمون رشد باعث ورود برخی امینواسید ها به سلول میشود.پس چرا کاهش غلظت امینواسیدهای خون ترشح هورمون رشد را بالا میبرد؟
چرا هیپوتیروئیدیسم باعث کاهش حجم خون میشود؟
چراسندروم کوشینگ غلظت اسیدهای امینه را در کبد و خون افزایش میدهد؟
اگر در الکترو کاردیوگرامی موج tظاهر نشود نشاندهنده ی چیست؟
چرا از کار افتادن سیستم پورکینه و گره دهلیزی بطنی ارتفاعqrsرا افزایش میدهد؟
کم شدن مقدار آمینو اسید ها در خون نمایانگر اینه که سلولا در حال پروتئین سازی ان پس زمانی که مقدار آمینو اسید ها کم بشه ، هورمون رشد ترشح میشه(البته نه همیشه)
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
چرا از کار افتادن سیستم پورکینه و گره دهلیزی بطنی ارتفاعqrsرا افزایش میدهد؟
فک کنم چون که وقتی چنتا از سلولا از کار میفتن پس موج الکتریکی تولیدی از اون بافت کمتر میشه و از اونجایی که پورکنژ ها و گره دهلیزی بطنی قسمت هایی از بافت بطن هستند ، پس ارتفاع qrs که لحظاتی قبل از انقباض بطن رو نشون میده کاهش پیدا میکنه.
اگر در الکترو کاردیوگرامی موج tظاهر نشود نشاندهنده ی چیست؟؟
موج t لحظاتی بعد انقباض بطنه . پس مشکل از بطنه ، که معمولا" قسمت های انتهایی بطن ها میتونن مشکل داشته باشن یعنی انتهای پورکنژ ها!!!!!!
چراسندروم کوشینگ غلظت اسیدهای امینه را در کبد و خون افزایش میدهد؟
سندرم کوشینگ یعنی افزایش مقدار کورتیزول !!!کورتیزول از هورمونای ستیز و گریزه پس باعث افزایش اسید های آمینه در کبد و خون میشه تا مواد غذایی لازم برای ساخت مواد مورد نیاز در اختیار سلول ها باشه!!!
چرا هیپوتیروئیدیسم باعث کاهش حجم خون میشود؟
در رابطه با این سوال یکم شک دارم!!فک کنم غلط باشه چون که هیپر تیروئیدیسم یعنی کاهش مقدار هورمون های تیروئیدی!کلسی تونین یکی از هورمون های تیروئیدیه که باعث رسوب کلسیم در بافت استخوان میشه!حالا وقتی مقدار این هورمون کم باشه پس مقدار کلسیم رسوبی کم میشه پس مقدار کلسیم خون زیاد میمونه و در اثر فشار اسمزی ، حجم خون زیاد میشه و فشار خون زیاد میشه!!البته شاید هورمون های تیروئیدی یه تاثیراتی هم روی کلیه میزارن که من خودم به شخصه هیچی تا حالا در این باره نشنیدم!!!!