هورمون-الکتروکاردیوگرام

mehraneh

New Member
لایک ها
9
مگر نه هورمون رشد باعث ورود برخی امینواسید ها به سلول میشود.پس چرا کاهش غلظت امینواسیدهای خون ترشح هورمون رشد را بالا میبرد؟
چرا هیپوتیروئیدیسم باعث کاهش حجم خون میشود؟
چراسندروم کوشینگ غلظت اسیدهای امینه را در کبد و خون افزایش میدهد؟

اگر در الکترو کاردیوگرامی موج tظاهر نشود نشاندهنده ی چیست؟

چرا از کار افتادن سیستم پورکینه و گره دهلیزی بطنی ارتفاعqrsرا افزایش میدهد؟

لایک ها
251
پاسخ : هورمون-الکتروکاردیوگرام

داخل فیزیولوژی گایتون کاملا درباره تاثیرات موارد مختلف روی شکل الکترو کاردیوگرام توضیح داده

mehraneh

New Member
لایک ها
9

کسی در مورد هیچ کدام از این سوالات نظری ندارد؟

Catalyst

Active Member
لایک ها
174

داخل فیزیولوژی گایتون کاملا درباره تاثیرات موارد مختلف روی شکل الکترو کاردیوگرام توضیح داده
خیییلی وقته گایتون نخوندم ولی تا جایی که یادمه جواب اون دوتا سوال آخر تو گایتون نیست

mehraneh

New Member
لایک ها
9

خیییلی وقته گایتون نخوندم ولی تا جایی که یادمه جواب اون دوتا سوال آخر تو گایتون نیست
بله تا جایی که خودم هم میدانم چرایی این اتفاقات راننوشته.

yaC-1

New Member
لایک ها
120

حوصله فك كردن ندارم الان ولي تا فردا سعي. مي كنم فك كنم يا اگه نمي دونستم بپرسم بهتون بگم
ببخشيد

لایک ها
251

چرا هست دقیق بخونید حتما میبینید

لایک ها
251

شما اگه میدونین لطفا بگین دوستان بهره مند شن!
در یک حالت خاص از تاکیکاردی موج p روی t میفته و در واقع tناپدید میشه

kati.a

New Member
لایک ها
32

مگر نه هورمون رشد باعث ورود برخی امینواسید ها به سلول میشود.پس چرا کاهش غلظت امینواسیدهای خون ترشح هورمون رشد را بالا میبرد؟

اگر در الکترو کاردیوگرامی موج tظاهر نشود نشاندهنده ی چیست؟

کم شدن مقدار آمینو اسید ها در خون نمایانگر اینه که سلولا در حال پروتئین سازی ان پس زمانی که مقدار آمینو اسید ها کم بشه ، هورمون رشد ترشح میشه(البته نه همیشه)

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

فک کنم چون که وقتی چنتا از سلولا از کار میفتن پس موج الکتریکی تولیدی از اون بافت کمتر میشه و از اونجایی که پورکنژ ها و گره دهلیزی بطنی قسمت هایی از بافت بطن هستند ، پس ارتفاع qrs که لحظاتی قبل از انقباض بطن رو نشون میده کاهش پیدا میکنه.

اگر در الکترو کاردیوگرامی موج tظاهر نشود نشاندهنده ی چیست؟؟
موج t لحظاتی بعد انقباض بطنه . پس مشکل از بطنه ، که معمولا" قسمت های انتهایی بطن ها میتونن مشکل داشته باشن یعنی انتهای پورکنژ ها!!!!!!

سندرم کوشینگ یعنی افزایش مقدار کورتیزول !!!کورتیزول از هورمونای ستیز و گریزه پس باعث افزایش اسید های آمینه در کبد و خون میشه تا مواد غذایی لازم برای ساخت مواد مورد نیاز در اختیار سلول ها باشه!!!

در رابطه با این سوال یکم شک دارم!!فک کنم غلط باشه چون که هیپر تیروئیدیسم یعنی کاهش مقدار هورمون های تیروئیدی!کلسی تونین یکی از هورمون های تیروئیدیه که باعث رسوب کلسیم در بافت استخوان میشه!حالا وقتی مقدار این هورمون کم باشه پس مقدار کلسیم رسوبی کم میشه پس مقدار کلسیم خون زیاد میمونه و در اثر فشار اسمزی ، حجم خون زیاد میشه و فشار خون زیاد میشه!!البته شاید هورمون های تیروئیدی یه تاثیراتی هم روی کلیه میزارن که من خودم به شخصه هیچی تا حالا در این باره نشنیدم!!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر

asal.z

New Member
لایک ها
17

چراسندروم کوشینگ غلظت اسیدهای امینه را در کبد و خون افزایش میده
من فک میکنم چون در سندرم کوشینگ acth و کورتیزول افزایش پیدا میکنه و چون کورتیزول اثر مهاری روی انسولین و هورمون رشد و هورمون های تیرویید داره پس امینواسید ها در خون کاهش پیدا میکنه.(یکی از اثرات مهم هورمون رشد افزایش ورود امینواسید ها به سلول ها و کاهش امینو اسید خون میباشد)

بالا