PMA_SUN

New Member
لایک ها
17
سلام بچه ها ایا همه ی غده ها ساختار سلولی دارند؟

لایک ها
167
پاسخ : هورمون ها

منظورتون از ساختار سلولی چیه؟
اصولا هر چیزی که متابولیسم داره ساختار سلولی داره توی بدن.
و غده ها هم متابولیسم دارن

PMA_SUN

New Member
لایک ها
17

منظورم اینه سلول داره ؟

لایک ها
167

PMA_SUN

New Member
لایک ها
17

خب نگاه کنید هیپوفیز پسین سلول ندارد بلکه اکسون های هیپوتالاموس را شامل میشود اما کلا که سلول دارد اما یک جا ازمون داده بودم این گزینه که همه غده ها ساختار سلولی دارند غلط د ر نظر گرفته بودن دلیلشم همونه اما من میگم هیپوفیز که کلا سلول دارد

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

خب نگاه کنید هیپوفیز پسین سلول ندارد بلکه اکسون های هیپوتالاموس را شامل میشود اما کلا که سلول دارد اما یک جا ازمون داده بودم این گزینه که همه غده ها ساختار سلولی دارند غلط د ر نظر گرفته بودن دلیلشم همونه اما من میگم هیپوفیز که کلا سلول دارد
ببخشید کجا آزمون داده بودید؟؟؟؟؟؟؟؟
این چرت وپرت ها توی کنکور وقلم چی میاد

PMA_SUN

New Member
لایک ها
17

فهمیدید چه میگویم ؟هیپوفیز سه بخش دارد بخش پسین ان سلول نداره پس کلا غده ای هس که سلول داره ههههه گیج شدم

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

نه پیش یه اقایی رفتم گفته بود چند مورد از جملات زیر درست میباشد؟اینم یکی از موارد بود

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

فهمیدید چه میگویم ؟هیپوفیز سه بخش دارد بخش پسین ان سلول نداره پس کلا غده ای هس که سلول داره ههههه گیج شدم
میفهمم چی میگید وگفتم چنین چیزهای چرت و مزخرفی درکنکور و قلم چی واینها میاد اما در مورد هیپوفیز پسین
غده هیپوفیز پسین که نوروهیپوفیز نیز نامیده میشود به طورعمده ازسلولهای شبیه سلولهای گلیال موسوم به پیتوئیستیها pituicytes تشکیل شده است این سلولها هورمون ترشح نمیکنند بلکه صرفا به عنوان یک تشکیلات نگهدارنده برای تعداد زیادی از فیبرهای عصبی انتهایی وانتهاهای عصبی راه های عصبی که از هسته های فوق بصری وپاراوانتریکولرهیپوتالاموس شروع میشوند عمل میکنند

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

خب یا اون آقا بیسواد بودن یاهدفشون این بوده که سوال کنکوری ازشما بپرسن

PMA_SUN

New Member
لایک ها
17

صد درصد بیسواد بودن ههههه چون ایشون فقط فکر میکردن مثه خودم که هیپوفیز پسین از اکسون نورون های هبپوتالاموس ساخته شده میشه یه منبع بدهید

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

صد درصد بیسواد بودن ههههه چون ایشون فقط فکر میکردن مثه خودم که هیپوفیز پسین از اکسون نورون های هبپوتالاموس ساخته شده میشه یه منبع بدهید
فیزیولوژی گایتون فصل 74
البته فک میکنم تو همه ی کتابهای فیزیو باشه ولی منبع حرف من همونی بود که گفتم

PMA_SUN

New Member
لایک ها
17

قبول دارم پس حتی بخش پسین ان نیز ساختار سلولی داره اخجون شش درصد اضافه شدم

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

m.h.souri

Active Member
لایک ها
118

اصلا فکر کردن بههمچین چیزی واقعا مضحکه...مگه همچین چیزی میشه ..غده باید ترشح داشتهباشه و حتی اگر هم خودش سازنده نباشه باید برای هدایت و حتی ذخیره متابولیسم انجام بشه..بیان کردن و حتی پرسش این سوال خنده دار و در عین حال تاسف آور که ما بدون اینکه فکر کنیم سوال کنیم و حتی برای اثبات این مسئله پیش پا افتاده درخواست منبع کنیم....وحتی بگیم هیپوفیزپسین ساختار سلولی نداره...فکر کردن چیز خوبیه بهتر ما هم گاهی از مغزمون استفاده کنیم...وبه هر چیزی که میشنویم اعتماد نکنیم...:3::148::3:

بالا