بدن وزغ از کجا متوجه میشه چه زمانی تو اب هست چه زمانی تو خشکی که متوجه بشه کی باید امونیاک دفع بکنه و کی باید اوره دفع کنه؟
میشه گفت هر زمانی اب رو حس کرد امونیاک دفع میکنه؟
وزغ ها در حضور اب امونیاک و در خشکی اوره دفع میکنند چون برای دفع امونیاک نیاز به آبه!! و وقتی به خشکی میان امونیاک رو به اوره تبدل میکنن.
اما همه ی خشکزی ها که فقط اوره دفع نمیکنند . اسید اوریک هم هست !!
بعد فکر کنم گقته بود جانوران ابزی بیشتر امونیاک دفع میکنن. شاید مثلا اوره هم دفع کنن!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وزغ ها در حضور اب امونیاک و در خشکی اوره دفع میکنند چون برای دفع امونیاک نیاز به آبه!! و وقتی به خشکی میان امونیاک رو به اوره تبدل میکنن.
اما همه ی خشکزی ها که فقط اوره دفع نمیکنند . اسید اوریک هم هست !!
بعد فکر کنم گقته بود جانوران ابزی بیشتر امونیاک دفع میکنن. شاید مثلا اوره هم دفع کنن!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله اینو میدونم خودم.
ولی منظورم اینه کتاب چرا اینطوری گفت؟ شاید واقعا یه چیز دیگه ای باشه!!!
فکر نمیکنم تو اب اوره دفع کنن احتمالا اگر هم باشه اسید اوریکه. نه اوره.
کتاب گفته بعضی از وزغ ها هنگامی که در آب هستند آمونیاک و وقتی که در خشکی به سر می برند، اوره دفع میکنند.
با توجه به شکل صفحه ی بعد هم این امر مشخص میشه که دوزیستان اوره دفع میکنند ، پس حرف خود کتاب با خود کتاب تناقضی نداره در نتیجه این شرایط در مورد بعضیشون صادقه، علاوه بر این گفته هنگامی که خوب این یعنی ممکنه به آب برگردند و آمونیاک دفع کنند، پس بهتره موضوع رو پیچیده نکنیم !
چرا نباید دفع کنه؟؟؟
اوره دفع میکنه اما زمانی که تو خشکی هست. در واقع تو بدنش امونیاک تولید میشه ولی چون خیلی سمی هست زمانیه تو خشکیه اونو 100000 هزار برابر رقیق تر میکنه و تبدیلش میکنه به اوره سپس دفع میکنه ولی تو اب همون امونیاک دفع میشه