ممنون از فريمهر و ميلاد خيلي خوب گفتيد . در ضمن آقا ميلاد شما مشاور خوبي هستيد از اين به بعد بيش تر نظر بديد (تا همه شما رو بشناسند !)
در ضمن بايد به فاطمه بگم كه اصلا قصد ضايع كردن كسي رو نداشتم . شرمنده معذرت مي خوام اگه ناراحتت كردم . راستش اين روزا خيلي بيكار بودم مي خواستم همين طوري يه نظري بدم و از مشاور تالار (كه فراموش شده بود) دفاع كنم .
راستي يه سوال از همه : شما اين روزا شيمي هم مي خونيد يا فقط براي نهايي مي خونيد ؟؟؟ راستش من كه اصلا نمي تونم تا قبل از اعلام نتايج شيمي بخونم . امتحانا رو هم چندان خوب ندادم . ديروز در بهترين حالت معدلمو حساب كردم 60/19 اومد . بعد طبق گفته هاي مشاور ها در برنامه هاي علوي و ... حساب كتاب كردم . طبق محاسباتم 533 نمره از تراز كنكورم كم ميشه ( يعني معدل اين قدر تاثيرش تو كنكور زياده !!!؟؟؟ ) من كه جدا بين كنكور و المپياد گير كردم هيچ كدوم راه مطمني نيست ولي خوب چي كار مي شه كرد؟ اين جا ايران است!
البته ...
.
.
.
مهم اينه كه هدفمونو انتخاب كنيم و به اون ايمان داشته باشيم .
به قول پاولو كوييلو : ( وقتي با تمام وجود چيزي را طلب مي كني تمام جهان دست به دست هم مي دهند تا تو را به هدفت برسانند . فقط كافيه به نشانه ها توجه كني . نشانه ها تو را به سوي هدفت راهنمايي مي كنند )
بياين با دقت بيش تري به نشانه ها توجه كنيم شايد قبول شدن يا نشدن ما تو المپياد هم يه نشانه باشه !
يادتون باشه وقتي به خدا توكل كنيد هميشه كمكتون مي كنه حتي شايد خودتون هم خوب نفهميد ولي حتي وقتي كه شكست مي خوريم هم خدا كمكمون كرده تا شكست بخوريم !