يك آزمايش كاربردي(تشخيص عسل خالص از ناخالص)

lilo

New Member
ارسال ها
30
لایک ها
9
امتیاز
0
#1
تشخيص عسل خالص از ناخالص:

گاهي به عسل شكر اضافه ميكنند و به عنوان عسل 100% خالص ميفروشند.با يك آزمايش ساده شما ميتوانيد تشخيص دهيد كه آيا به عسل شكر اضافه شده يا خير؟

يك گرم يد و سه گرم پتاسيم يديد را در 50 ميلي ليتر آب حل كنيد و چند قطره از آن را روي مقدار كمي عسل اضافه نماييد.
اگر عسل ناخالص باشد (كه ناخالصي معمولا شكر يا قند است)رنگش قرمز يا ارغواني ميشود و اگر خالص باشد رنگ آن تغيير نخواهد كرد.


علت تغيير رنگ محلول يديد در عسل ناخالص واكنش ساكاروز با يديد و تبديل آن به يد كه ارغواني است ميباشد.در صورتي كه قند مربوط به عسل يديد را اكسيد نميكند و بي رنگ باقي ميماند
















براي اينكه هم حق كپي رايت رعايت شده باشه و هم اينكه يه كتابي معرفي كرده باشم‌‌ :
اين آزمايش در واقع براي كتاب ((نمايش هاي جادويي شيمي))هست
واقعا آزمايش هاي باحالي توش داره...
بيشتر از 100 تا آزمايش داره.
هر آزمايش رو با معادله و توضيح اورده.

مولف:دكترمحمد كوتي
مهدي جرفي
 

MUTE

New Member
ارسال ها
431
لایک ها
264
امتیاز
0
#2
اااااااااااوه این که سخته
یه راه خیلی راحت تر اینه که
کبریتو بزنیتو عسل
بعد سعی کنی روشنش کنی
اگه روشن شد خالصه
نشد ناخالصه !
 

lilo

New Member
ارسال ها
30
لایک ها
9
امتیاز
0
#3
اين دقيقتره..و علمي تر شايد...


اونو تو چه جوري توجيه ميكني؟ منظورم اينه كه علتش چيه؟
 

shalale

New Member
ارسال ها
105
لایک ها
17
امتیاز
0
#4
lilo گفت
تشخيص عسل خالص از ناخالص:


مولف:دكترمحمد كوتي
مهدي جرفي
میشه لطفااسم انتشارات رو هم بگین؟
 

محمد 628

New Member
ارسال ها
169
لایک ها
42
امتیاز
0
#6
پاسخ : يك آزمايش كاربردي(تشخيص عسل خالص از ناخالص)

با عسل خالص میشه مسواک زد با ناخالص نمیشه.دی
 
بالا