يك سوال اعصاب خوردكن

notrino

New Member
لایک ها
2
ميدونم اين سوال به نظرتون خيلي مسخره مياد ولي اعصابمو خرد كرده هركاري ميكنم جواب مسئله درنمياد لطفا جواب بديد
اتومبيلي با 32گرم بنزين ازحالت سكون به حركت درمياد اگرجرم اتومبيل4تن وانرژي هر گرم بنزين 35كيلوژول باشه سرعت ماشين رو حساب كنيد(بعد ازبه حركت افتادن!)

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
فکر کنم جرم 32 گرم بنزین در مقابل 4 تن ماشین قابل صرف نظر باشه ها!!!!!!!!!1

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
البته منظورم اینه که جرم ماشین رو در حل مسئله همون 4 تن بگیر..

notrino

New Member
لایک ها
2
آخه اگه ازش صرف نظر كنيم كه جواب درنمياد ؟جواب مساله 20متربرثانيه هست اما چجوري؟

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
نمی دونم این سوال کجاست... ولی اگه اتلاف نداشته باشیم کل انرژی بنزین 1120000 ژول است و اگر با یک دوم ام وی دو برابر قرار بدیم جواب می شه رادیکال 560 که تقریبا 24 متر بر ثانیه است..

اگر این طور حل نکنیم باید سرعت سوختن بنزین رو بدونیم تا یک سیستم جرم متغییر حل کنیم...که این کار خوبی نیست جون 32 گرم تقریبا 1 میلیونیم 4 تن است و جواب مسئله خیلی خیلی با این جواب نزدیکه...

با این تفاسیر یه جای کار می لنگه... یا سوال رو بد نوشتی... یا خودت هم بد خوندی... یا اون جواب غلطه...

موفق باشی..

notrino

New Member
لایک ها
2
نه راست ميگي بازده اتومبيل 25درصده اما اينجوري هم جواب درنمياد

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
سوال کجاست؟
متن کاملش رو خوب بخون همون رو عینا بنویس...

notrino

New Member
لایک ها
2
اتومبيلي به جرم 4تن ازحالت سكون به حركت درمياد.بازده اين ماشين25%استپس ازمصرف 32گرم بنزين سرعت اين ماشين چقدراست؟ انرژي هرگرم بنزين :35كيلوژول<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
نگفتی سوال مال کجاست؟؟؟

پس جوابش همونطوریه که گفتم..

میشه رادیکال 140... حدودا 12 متر بر ثانیه...

notrino

New Member
لایک ها
2
اين سوالو يكي از دوستام بهم داد فكركنم از كتاب فيزيك1مبتكران باشه راستي شما كدوم دبيرستان بودين ؟دبيرفيزيك المپيادتون كيبوده ؟

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
قبلا پرسیده بودیا!!!!!!

انرژی اتمی بودم...

notrino

New Member
لایک ها
2
آها پس شما ژنتيكي كارت درسته موفق باشي ايشالله بري توي تيم ملي
..................................
نامفهوم ترين جمله آن است كه بفهميم جهان قابل فهم است (اينشتين)<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>

notrino

New Member
لایک ها
2
راستي نفراول كنكوررياضي امسال از دبيرستان شما بود؟

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
نه از حلی بود... 2 و 3 از مدرسه ما بود..

IsaacNewton

New Member
لایک ها
17
چون این تایپیک یه سوال اعصاب خورد کنه فکر کنم باید یکی دیگه از سوالای آقاپورو (استاد آقاپور) اینجا بنویسم ، آقای قجری کمک کنید لطفا :
*در استوانه ای به طول l و شعاع r گرما با توان p ت.لید میشود. ضریب همرفتی هوا h است. الف/ دمای سطح این استوانه را بیابید. ب/فرض کنید که این استوانه توان p در تمام حجم این استوانه به طور یکنواخت توسط جریان الکتریکی که از داخل استوانه میگذرد تولید میشود و ضریب رسانندگی گرمایی این استوانه k است. دمای نقطه ای به فاصله ی r از محور استوانه را بیابید .(T(r =؟

ببینید من الان توی قسمت ب معادلات Tr رو تا :
رفتم. حالا خود (T(r رو باید چجوری بنویسیم؟

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
من پیغامی که برات فرستادم مربوط به سوال قبلی بود...این سوال رو برای علی امیری حل کردم...برو ازش بپرس..یا وایسا شنبه قراره بیام مدرسه..از خودم بپرس..

یک معادله هم برای مرز استوانه با هوا بنویس..

منظور سوال کمی نا مفهومه..ولی اگه معادله ای که نوشتی درست باشه dr رو اون طرف ضرب کن بعد انتگرال بگیر...

بالا