پاسخ : يه كم درد و دل المپيادي...!
همین اول معذرت خواهی می کنم ، امیدوارم ناراحت نشین ، نمی خواستم نظری بدم ولی ....
همه بچه ها اومدن دلداری دادن و راه حل پیشنهاد کردن و .... ولی کسی به خودش جرئت نداد منصفانه قضاوت کنه و چیزی بگه تا اینکه amir hossein اومد با لحن تندی حقیقت رو گفتو پستش حذف شد.
اگه واقع بین باشین ؛ خودتون رو مقصر میدونین نه باشگاه رو (اصطلاحا میگن باشگاه نه دانش پژوهان!) به هرحال یه قانونی هست(غلط یا درست، که به نظرم قانون جالبی نیست!) و باید اجرا بشه! شما قبل از وارد شدن تو مسیر باید از افراد آگاه شرایط رو میپرسیدین! پس ...
ثانیا اینکه مدال گرفتن تو المپیاد فیزیک واقعا سخته. سخت تر از رشته های دیگه(به نظر من) و با 7ماه خوندن به نظرم احتمال موفقیت به صفر میل میکنه. (اساتید فیزیک عضو سایت بهتر میدونن) شاید تو رشته شیمی یا زیست بشه حتی در عرض چند ماه خوندن نتیجه(مدال) گرفت(اونم با شرایط و شانس ، که اتفاق افتاده) ولی فیزیک نه !!
بعضی از پست هاتون رو که خوندم داشتین درباره یکی دوتا سوال نظر میدادین ، فهمیدم فقط کتاب های درسی رو خوندین و مانور چندانی رو کتاب های دانشگاهی ندادین (شاید اشتباه کنم ولی این طور به نظر میرسه) و با خوندن در سطح کتاب درسی تقریبا قبولی تو مرحله 2 محاله. پس زیاد ناراحت نباشین
واسه بچه های تجربی داشتن فیزیک قوی (چه مفاهیم چه حل مسئله) خیلی مفیده. فایده اول واسه المپیاد زیست (شاید بعضیا با خودشون بگن "چرا حرف بیخودی میگی" اما به درد میخوره البته تو دوره!) فایده دوم واسه کنکور ، فایده سوم واسه دانشگاه به خصوص رشته پزشکی (مبحث فیزیولوژی) پس خوندنش وقت تلف کردن نیست ، برگ برنده است!
اگه واقعا میخواید المپیاد شرکت کنید ، یکی از دو رشته شیمی یا زیست رو سریع تر انتخاب کنید(مشروط به اینکه واسه مرحله اول ثبت نام کرده باشین!) و در این فرصت واقعا محدود کتاب های درسی رو کاملا مسلط بشید و بعد از مرحله اول واسه مرحله 2 کار کنید.
باز هم طلب عفو میکنم(!) نمیخواستم ناراحتتون کنم .
انشاالله که موفق باشین
غالبا وقتي يه نفر ناراحته ، بجاي پاشيدن نمك روي زخمش بايد دلداريش داد كه كاربرهاي عزيز هم همين كار رو كردن و در خلال حرفاشون ، گفتن كه اشتباهات من چي بوده.
اولا من پست اون آقا رو نخوندم و نميدونم چي نوشتن ولي بدون لحن تند هم ميشه اشتباهات رو گوشزد كرد و ضمنا اين كار رو بايد گذاشت براي زماني كه آدم (من) از نظر احساسي مشكلش حل بشه و بتونه با فكرش بشينه قضيه رو حل كنه.
اصلا فرض كنيم 99 درصد مقصر منم . شما ميتونيد يه دليل منطقي بياريد كه چرا فيزيك فقط واسه بچه هاي رياضيه؟
وقتي من زنگ ميزنم دانش پژوهان ، اونطوري باهام صحبت مي كنن ... (مراجعه كنيد به چندتا پست قبليم )
حالا بازم مقصر همه ي ماجرا منم؟
ثانيا من دنبال مدال فيزيك نبودم ، الانم نيستم. به همه هم ميگفتم كه به فكر مدال نباشن چون مدال ارزشي نداره.پس از قبول نشدن ناراحت نيستم.
ضمنا اينطوري كه شما حرف مي زنيد ، داريد به درس رشته هاي ديگه توهين مي كنيد .
هر رشته اي سختي خودش رو داره چه بسا زيست و شيمي از فيزيك هم سخت تر باشه.
پس نبايد اينطوري قضاوت كرد.
ثالثا اين درست نيست كه بگيم هركي 7 ماه ميخونه قبول نميشه ولي هركي 3 سال ميخونه ، حتما قبوله.كيفيت اصله نه كميت.
شما كه زحمت كشيديد پستهاي منو خونديد ، بد نبود بقيه ي پستهام رو هم ميخونديد تا متوجه بشين كه
من دنبال قبولي نيستم. آدم نبايد نصفه - نيمه نظر بده.
درسته نسبت به خيلي ها ، خيلي كم خوندم ولي بازم خيلي از خيلي ها بالاترم.
خيلي ها هستن كه هنوز شروع نكردن ، خيليا بدون خوندن ميرن سرآزمون و....
پي نوشت :
درست نيست كه آدم بياد هرچي دلش ميخواد بگه ، بعد آخر حرفاش يه برچسب عذرخواهي بزنه و فكر كنه با يه عذرخواهي همه چي حله و ...
موفق باشيد