پاسخنامه تشریحی استرایر

IBO 2017

New Member
لایک ها
28
سلام دوستان..

پاسخنامه تشریحی(تکرار میکنم تشریحی) استرایر رو میخواستم...خود کتاب استرایر در اخر کتاب پاسخنامه سوالاش رو داره ولی تشریحی نیست...مثلا نوشته سوال 13 جواب میشه 5.دیگه راه حل ننوشته...
کسی داره؟ فک میکنید از کجا میتونم پیدا کنم؟

ghazaalqsm

Well-Known Member
لایک ها
260
پاسخ : پاسخنامه تشریحی استرایر

دوره ي ما نداشت پاسخ تشريحي كامل،نميدونم الان هستش يا نه،ولي شما حل كنيد سوالايي كه مشكل دارين رو تو تاپيك بذارين كسي بلد بود جواب بده

Sent from my iPhone using Tapatalk

لایک ها
4

با توجه به اینکه سوالات استرایر پاسخنامه تشریحی نداره و فقط پاسخ کوتاه داره ، جزوه سوالات آقای پور غلامی(دبیر زیست ما بود تو راهنمایی) برای من خیلی مفید بود و واقعا سوالات استاندارد و درست و حسابی توش نوشته بود واقعا دمش گرم

لایک ها
15

تو اینترنت بگردید خارجیشو پیدا میکنید دنبال stryer biochemistry solutions بگردید

لایک ها
4

آره اونجوری که میشه پیدا کرد ولی وقتی فیس تو فیس سوالو برات حل کنن(حتی سوالات بیشتر )یقینا بهتر میفهمی ، درسته که ما هنوز کلاس المپ هامون شروع نشده و به صورت استاندارد برا المپیاد نمیخونیم (البته منظورم پارساله ها)اما دبیر زیستمون برا کل کلاس دو جلد کمپبل 2 و 6 و استرایر جلد 2 و لودیش جلد 2 رو برامون خرید و طی دو سال هفتم و هشتم در کلاس های هفتگی(3زنگ در هفته)+کلاس های پنجشنبه+تابستان برامون تدریس کرد و فوق العاده قشنگ تدریس میکردا مثلا میبردمون تو حیاط ،کنار دیوار مدرسه که تخته بود ، اونجا درس میداد (بچه ها هم یه زیرانداز می آوردن میشستن و به درس گوش میدادن:))یعنی اون منابعی که بالا گفتمو آقای پورغلامی حسابی تدریس کرد اما من اصلا از لودیش خوشم نیومد برا همین رفتم آلبرتس خریدم و الان جلد 1 رو به پایان رساندم ، اما تو یه تاپیکی خوندم یه نفر برا م1 المپ کمپبل جلد 2 رو نخونده بود :188:منظورم از این همه نوشته این بود که یه معلم اگه به صورت تفریحی درسو برات تشریح کنه خیلی بهتر میفهمی(تازه چقدر ازمون المپ آزمایشی گرفتنا(منبع همشون سوالات سالا قبل بود))البته نه اینکه این ماجرا فقط برای زیست شناسی بودا، نه ، برا بحثای دیگه هم این موضوع بود مثلا برا فیزیک دبیر فیزیک برا اونا تخصصی درس میداد اما برا ما فقط در حد کتاب (و گاهی بالاتر از آن):)

بالا