پاسخ : .: اخبار المپيادهاي آزمايشي آيريسك - سال 1391 :.
با سلام و عرض خسته نباشید.
من نرم افزار رو بر روی 2 کامپیوتر متفاوت نصب کردم اما در هر دو برای اجرا به مشکل برخوردم. یک کامپیوتر که دارای Windows 7 بود، در زمان اجرا درخواست نصب Net Framework 4 را کرد اما بعد از نصب آن نیز همچنان خواستار نصب آن بود.(؟؟؟)
کامپیوتر دیگر Windows XP service pack 3 داشت اما در آن هم خطای زیر اتفاق می افتاد.
The application failed to initialize properly (0xc0000135).
من بر روی هر دو کامپیوتر هر دو نرم افزار(هر دو فایلی که قرار دادید) رو نصب کردم اما هیچ کدام اجرا نشد.
لطفاً رسیدگی کنید.
با تشکر.
حتما رسیدگی خواهد شد. اما گویا این مشکل در کامپیوترهای تعداد بسیار کمی از دانشپژوهان مشاهده شده.
من آزمون زیست رو دادم
بعد الان باید منتظر شم تا وقت آزمون تموم شه تا کارنامه بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه الان فقط یه صفحه سفید نشون میده بعد از زدن مشاهده کارنامه
راستی این سوالا کلیداشون کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته با تشکر!!!!
بلافاصله پس از زمان پایان آزمون، کلید، پاسخ تشریحی و کارنامه ها روی نرمافزار قرار خواهد گرفت. آزمون مرحلهی اول کمی طولانی شد تا تمام دانشپژوهان بتوانند مشکلات نرمافزاری خود را حل کنند.
سلام
من هزینه ی آزمون رو چون توی صفحه ی مربوط به بانک نوشته بود 83000 ریال 83000 ریال پرداخت کردم اما دیدم آزمون رو باز نکرد بعد 17000 ریال دیگه پرداخت کردم که در مجموع از حساب بانکیم 100000 ریال کم شد ولی بازم امکان شرکت در آزمون برام وجود نداره. username:ali physics رشته فیزیک
باتشکر
دوست گرامی، شما فقط باید با نسخه 1.1 نرم افزار و از طریق آن پرداخت را انجام دهید.
کد افزایش اعتبار به صندوق شخصی شما ارسال شد.
ببخشید من هنوز مشکل ین رو دارم که آزمون ندادم ولی امکان مجدد شرکت در آزمون ندارم...
بار اول برنامه بسته شد به خاطر همین میگه امکان شرکت نیست...
لطفا بررسی کنید...ممنون
user:mhyazdanpanah
آزمون شما دوباره فعال شد.
سلام
در مورد سوالات فعلا نمیشه بحثی کرد؟
آخه سوالای فیزیک دو سه تاشون غلط بود
مثلا تو یکیشون توان 6 رو جا انداخته بود، با این که سوال آسونی بود یه ربع معطلش شدم...
اگه امکانش هست تصحیح کنید تا بقیه به این روز نیفتن!
با تشکر
تا پایان آزمون هیچ بحثی دربارهی سوالات انجام نمیشود. اگر سوالی اشتباه داشته باشد، بعد از آزمون به اطلاع خواهد رسید.
حامد دانشمند - المپیاد ریاضی - میاندوآب - نام کاربری در نرم افزار: hamed74
ببخشید من سوالارو دانلود کردم؛ حلشونم کردم ولی بعدش اینترنتم قطع شد مجبور شدم ری استارت کنم که اینترنت دوباره وصل شه که جوابارو بفرستم که گفت امکان ارسال و شرکت مجدد ندارید.
ممنون میشم که کمک کنین تا مشکل حل بشه.
آزمونهای ریاضی و زیستشناسی شما مجددا فعال شد.
من وارد شدم ولی میزنه قطع ارتباط با سرور بعد هنگ میکنه!!!!!!
گزینهی Run as admin... را انتخاب کردید؟
سلام
من نمیتوانم هزینه را پرداخت کنم لطفا راهنمایی کنید
وقتی پرداخت هزینه را کلیک میکنم صفحه ای باز میشود که در ان نمیتوانم اطلاعات خودم را وارد کنم و وقتی تایید را میزنم پیام میدهد که خطا در پرداخت
ام الی2000 است هزینه را نمیتوانم پرداخت کنم الان سئوالات را دارم ولی در ازمون نمیتوانم شرکت کنم چون هزینه قابل پرداخت نیست
لطفا پیگیری کنید
باید از نسخهی 1.1 استفاده کنید. قرار نیست در صفحه اطلاعات خود را ویرایش کنید، بلکه در نسخهی 1.1 نرمافزار اطلاعات شما به طور خودکار در صفحه وجود خواهد داشت.