باسلام
در کنکور سوالی در باره سیسیتم دفاعی ثانویه گیاهان بود که در سلول های گیاهی مواد سمی در واکوئل انهاوجود دارد
سوال من این است که روغن خردل به این مباحث چه ربطی دارد؟
2-مگه تندی مزه کلم و تربچه مربوط به اکسید شدن فلزات معدنی موجود در انها نیست؟
پاسخ : پرسش و پاسخ عمومی درباره مباحث زیست شناسی دوم دبیرستان
این درسته که بگیم پیش ماده ساکاراز ,گلوکز و ساکارز و فروکتوزه؟
ما میگیم پروتین ها از پیچ و تاب خوردن رشته های پلی پپتیدی به وجود میاد ولی این فقط برای پروتین های کروی صدق میکنه؟
این درسته که بگیم پیش ماده ساکاراز ,گلوکز و ساکارز و فروکتوزه؟
ما میگیم پروتین ها از پیچ و تاب خوردن رشته های پلی پپتیدی به وجود میاد ولی این فقط برای پروتین های کروی صدق میکنه؟
سلام دوست من!
درباره سوال اولتون:ساکاراز تجزیه کننده است و نمیتونه پیوند برقرار کنه(چون خیلی چیزا یادم رفته فرض رو بر این اساس میگذاریم!)پس گلوکز و فروکتوز نمیتونن پیش ماده اش باشن!
و درمورد سوال دومتونم همه ی پروتئین ها کروی نیستن و میتونن شکل های دیگه داشته باشن مثل مارپیچ آلفا و پادتن و هموگلوبین و...
ببینید پروتئین ها چهارتا ساختار دارن!و سوال شما جوابش اینه:بسته به نوع پروتئین و ساختار چهارمش میتونه پیچ و تاب بخوره میتونه نخوره و اگر پیچ و تاب نخوره یعنی ساختار چهارمش خطیه و اگرم خطی باشه یعنی این ساختار پایدارشه