پرنده ای به نام اسکل وجود ندارد!

Archaeopteryx

New Member
لایک ها
2,256
داستان عامه پسند و غیر واقعی: اسکل پرنده‌ایست که وقتی برای زمستان غذا جمع آوری می‌کند طولی نمی‌کشد که محل نگهداری آنها را فراموش می‌کند و بخاطر همین با مشکل مواجه می‌شود، یا هنگام خانه‌سازی فراموش می‌کند که خانه‌اش را کجا ساخته است و اگر از لانه‌اش بیرون بیاید راه بازگشت را پیدا نمی‌کند!

اما واقعیت:
این پرنده Puffin یا طوطی دریایی نام دارد که پرنده‌ایست کوچک از تیره‌ی ماهی‌گیرک و سه گونه دارد. طوطی دریایی اطلس، طوطی‌ دریایی شاخ‌دار و طوطی دریایی کاکل‌دار. این پرندگان دریایی در سواحل زندگی کرده و غذا را در درجه‌ی اول با شیرجه زدن درون آب به دست می‌آورند. آنها در کولونی‌های بزرگ در صخره‌های ساحلی و یا جزایر دور از ساحل، در شکاف میان سنگ‌ها یا در سوراخ‌ها در خاک لانه می‌سازند. این پرنده از موجودات آبزی تغذیه می‌کند و اصولاً پرنده‌ای مهاجر است. پس نیازی به جمع‌آوری غذا ندارد! غذایش هم قابلیت ذخیره سازی ندارد! ضمناً نسل این پرنده اصلاً در خطر نیست و جمعیت مناسبی هم از آن در اروپا دیده می‌شود و اگر قرار بود لانه‌اش را گم کند جوجه‌ها از گرسنگی تلف شده و تا به امروز نسلش از بین رفته بود! تمام گونه‌های طوطی دریایی، پرهای زینتی عمدتاً سیاه و سفید، و منقار قوی و بزرگ دارند. در طول فصل تولید مثل دارای منقار رنگ روشن می‌باشند. قسمت‌های بیرونی رنگی از نوک آنها پس از فصل تولیدِ مثل ریخته، یک منقار کوچک و کند برجای می‌ماند. بال‌های کوتاه آنها برای شنا کردن با تکنیک پرواز در زیر آب به کار می‌رود. مثلا نوع اطلس در هوا، بال خود را به سرعت (تا ۴۰۰ بار در دقیقه) در پرواز سریع بهم می‌زند، اغلب پرواز در سطح پایین بر فراز اقیانوس است. بخاطر ظاهر جذاب و با مزه‌اش به غلط در فرهنگ عامیانه اسکل نامیده می‌شود که این مطلب هیچ‌گونه بار علمی‌ای ندارد و کاملاً دور از منطق است!
http://animals.nationalgeographic.com/animals/birds/atlantic-puffin/?source=A-to-Z
http://animaldiversity.ummz.umich.edu/site/accounts/information/Fratercula_corniculata.html
Puffin - Wikipedia, the free encyclopedia
این واژه در لغت نامه دهخدا نیز توسط کاربران با همین معنی ذکر شده است و در توضیح آن نوشته شده است:
اسکل نام نوعی پرنده که گویند با خروج از لانه آنرا گم می کند. اسکل در زبان مردم کنایه از کودن و احمق است. پیشینه کاربردش به سدها سال پیش می رسد. گویا فردوسی از اسکل به عنوان پرنده ای رویایی با دو بال قرمز و مظهر محبت یاد کرده است.
واضح است که این توضیح و کلمه سندیت ندارد و توسط یکی از کاربران این سایت به ان اضافه شده است. شما نیز می توانید عضو این سایت شوید و معانی دلخواهتان را به سایت بیفزایید. نکته مهم برای استفاده از لغت نامه دهخدا توجه به برچسبی است که این سایت به شما می گوید این کلمه متعلق به لغت نامه اصلی دهخدا نیست و توسط کاربران اضافه شده است. در صورتی که این بر چسب برای کلمه وجود نداشته باشد دارای اعتبار است و متعلق به لغت نامه دهخدا می باشد

لایک ها
1,804
پاسخ : پرنده ای به نام اسکل وجود ندارد!

حالا ميميري دو تا واقعيتو آشكار نكني راحت دوجا اسمشو بنويسيم؟؟ :4:
بعدشم پافين اسم براوزره ، اين اسكلم به عكس اون شباهت داره :4:

shahiiiin

New Member
لایک ها
4

saba75

New Member
لایک ها
1,143

:21::21::21::21:

من اسکل رو با شنقل میشناسم :24: کاش هویت راستیشون رو برملا نمیکردی....

Archaeopteryx

New Member
لایک ها
2,256

شما بش بگین اسکل:4:ولی اون شایعات که این بنده خدا غذاشو چال میکنه بعد یادش میره کجا گذاشته رو جایی نگین ترو جان مولا:4:
حالا تو شایعات میگن که منگل هم یه پرنده دیگس که غذاشو میده اسگل نگه داره:4:!!!آخه کدوم پرنده ای اینکارو میکنه آخه!:47:

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

آخه حکایت تحقیقات منم از اونجایی نشعت گرفت (میدونم غلط املایی نوشتم نگین!)
که یه بنده خدایی اومد گفت اسکل چحور میتونه حاصل تکامل باشه؟(اومد تکاملو با این رد کنه:105::105::105:!)بعد تحقیقات کردیم دیدم ای بابا این بنده خدا اسکل وجود خارجی نداره شایعه س!!!

لایک ها
1,804

شما بش بگین اسکل:4:ولی اون شایعات که این بنده خدا غذاشو چال میکنه بعد یادش میره کجا گذاشته رو جایی نگین ترو جان مولا:4:
حالا تو شایعات میگن که منگل هم یه پرنده دیگس که غذاشو میده اسگل نگه داره:4:!!!آخه کدوم پرنده ای اینکارو میکنه آخه!:47:

که یه بنده خدایی اومد گفت اسکل چحور میتونه حاصل تکامل باشه؟(اومد تکاملو با این رد کنه:105::105::105:!)بعد تحقیقات کردیم دیدم ای بابا این بنده خدا اسکل وجود خارجی نداره شایعه س!!!
علافي؟؟ كمبود موضوع تحقيق داري؟؟ :4: با هويت جونورا بازي نكن :4:

Archaeopteryx

New Member
لایک ها
2,256

علافي؟؟ كمبود موضوع تحقيق داري؟؟ :4: با هويت جونورا بازي نكن :4:
آره به شدت کمبود دارم!!!!:4:(این ایهام داشت!نکتشو گرفتی لایک کن:4:)
شایعات با هویت این بنده خدا بازی کردن نه من!:)پرنده به این خوشگلی رو چی بهش نسبت دادن:)
(ترو خدا نقل قول نکنین الان اون ناظمه مشهور میاد میگه تاپیک بسته شد....!:):4:)

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

تازه خواهر من یه مدت راه میرفت میگفت شنقول! بهش میگم این دیگه چیه؟
میگه شنقول یه پرنده س که غذاش رو میده اسکول نگه داره. اسکولم غذای هر دو رو گم میکنه :4:
خواهره خلاقه ما داریم؟ :4: این بچه داره حیف میشه اینجا :21:

آخرین ویرایش توسط مدیر

saba75

New Member
لایک ها
1,143

منگل اسمش نیس! اسمش شنقل :سسسسسسس :24:

Archaeopteryx

New Member
لایک ها
2,256

تازه خواهر من یه مدت راه میگفت میگفت شنقول! بهش میگم این دیگه چیه؟
میگه شنقول یه پرنده س که غذاش رو میده اسکول نگه داره. اسکولم غذای هر دو رو گم میکنه :4:
خواهره خلاقه ما داریم؟ :4: این بچه داره حیف میشه اینجا :21:
البته این شنقول(!) اختراع خواهر شما نیست همه میگن اینو:4:
من یادمه 6 سالم بود این داستان دراماتیک رو شنیدم!
همش هم دلم بحالشون میسوخت براشون غصه میخوردم:178::178::178::178:!
من خواهر شمارو یه دعوتنامه رسمی براش جور میکنم بره جانورشناسی آسکفورد تحصیل کنه با این خلاقیتش:4:

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

البته این شنقول(!) اختراع خواهر شما نیست همه میگن اینو:4:
من یادمه 6 سالم بود این داستان دراماتیک رو شنیدم!
همش هم دلم بحالشون میسوخت براشون غصه میخوردم:178::178::178::178:!
من خواهر شمارو یه دعوتنامه رسمی براش جور میکنم بره جانورشناسی آسکفورد تحصیل کنه با این خلاقیتش:4:
جدی؟؟؟
پس راس میگه به من میگه تو همش عقب مونده ای!:4: از هیچی خبر ندارم:4:
فکر کردم خواهرم تو این قضیه لااقل یه نبوغی از خودش نشون داد. اما اینم کنسل شد :4:

Archaeopteryx

New Member
لایک ها
2,256

جدی؟؟؟
پس راس میگه به من میگه تو همش عقب مونده ای!:4: از هیچی خبر ندارم:4:
فکر کردم خواهرم تو این قضیه لااقل یه نبوغی از خودش نشون داد. اما اینم کنسل شد :4:
آره اما من شنیده بودم اسم این پرنده دومیه منگله:4:
ولی تو فیسبوک هم زیاد دیدم میگفتن این دومیه اسمش شنقوله!شما و آبشار هم که همینو میگین:4:
خواهر خلاقه دارین آخه؟:4:بعد از یه عمر زندگی یه خلاقیت از خودش نشون داده بود اینم جور نشد:4:

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

چه اسپم بازاری شده!
یادمه پارسال و پیارسال من اینجا با نامهای هرکول پوارو و میس مارپل و پلیس مخفی بین ناظمها مشهور بودم :21:
الان خودمم حس میکنم دارم جدیدا اسپم میدم! :4:

بالا