پاسخ : پروتئین laminin
دوست عزیز من در مورد این موضوع این مطلب رو به یاد میارم که پروتئین laminin در ساختار اسکلت هسته هست پس قاعدتا موجب حفظ شکل هسته میشه وقتی جایگاه هایی که گفتید فسفریله میشن این پروتئین ها از هم جدا میشن و این موجب ناپدید شدن غشای هسته میشه.در مورد اینکه چه مواقعی این اتفاق میفته خب شما در نظر بگیر در تقسیم سلولی در مرحله ی پروفاز غشای هسته باید ناپدید بشه پس اینجا قاعدتا باید فسفریلاسیون رخ بده...و در پدیده ی دفسفریلاسیون این جایگاه ها دفسفریله میشن که طی اون دوباره پروتئین های laminin به هم متصل میشن و غشای هسته دوباره پدیدار میشه که این موردم ما توی تقسیم سلولی میبینیم...البته چون خیلی وقت از زمانی که این مطلب رو خوندم میگذره ممکنه فسفریلاسیون و دفسفریلاسیون رو جابجا به کار برده باشم!!اونو دیگه به بزرگواری خودتون ببخشید!!!