fhNaNo

New Member
لایک ها
132
تا حالا اسم این پروژه رو شنیدین؟
مارس وان نام پروژه ای از سوی یک شرکت هلندی ست که هدفش فرستادن گروه های انسانی به مریخ است...
اما چیزی که این برنامه رو متمایز میکنه اینه که این رفتن به مریخ هرگز با بازگشتی همراه نخواهد بود!
اما چگونه..؟!

در سال 2013 بیش از 200 هزار علاقه مند و کاوشگر منظومه شمسی برای شرکت در این پروژه ثبت نام کردند در مرحله اول این رقابت 1058 انتخاب شدند که در بین این تعداد 75 ایرانی هم دیده میشدند و در مرحله دوم یعنی در ابتدای سال 2014 مارس وان نام 353 نفر دیگر را از این لیست خط زد و حالا با 705 نفر به کار خود ادامه میدهد در این مرحله نیز 7 ایرانی وجود دارند که سه نفر آن ها زن و 4نفر مرد هستند,البته هنوز مراحل غربال ادامه دارد,ولی تا سال 2015, 24 نفر انتخاب مشوند.

این 24 نفر تا سال 2024 آموزش میبینند و بعد یک گروه 4نفره از بین آن ها خود را برای سفر بی بازگشت به مریخ آماده میکند و همینطور هر دوسال یک بار گروه های 4 نفره به مریخ اعزام میشوند.

این مطالب بسیار خلاصه ی این پروژه بود,اگه استقبال بشه اطلاعات بیشتری رو میگم...

حالا شما بگین دوست داشتین به این سفر برین؟
این سفر از نظر شما با چه مشکل هایی همراهه؟ و راه حلی هم هرچند ابتدایی برای رفع این مشکل بگین
هرکسی با توجه به اطلاعاتی که داره میتونه راه حل بده مثلا:
بچه های زیست شناسی میتونن در مورد مسائل زیست شناختی صحبت کنند یا نانو و فیزیک ریاضیو شیمی.
بچه های نجوم هم که حتما منبع خوبی هستند
خلاصه اینکه هرکس تو هر زمینه نظرات خودشو بگه .

fatemeh.zar

New Member
لایک ها
253
پاسخ : پروژه عجیب مارس وان

سلام!
ببینید مریخ جو نداره! اونجا اکسیژنی برای تنفس نیست! غذایی نیست. اگه بخوان برای یه مدت کوتاه هم برن اونجا خیلی هزینه بره. احتمالا منظورشون از سفر بی بازگشت این بوده که بعد از اینکه اکسیژن و غذاشون تموم شد همونجا می میرن!!

MHD ReZa

New Member
لایک ها
231

به نظر من همون گروه 4 نفره همشون ایرانین

dbahar

New Member
لایک ها
22

سلام!
ببینید مریخ جو نداره! اونجا اکسیژنی برای تنفس نیست! غذایی نیست. اگه بخوان برای یه مدت کوتاه هم برن اونجا خیلی هزینه بره. احتمالا منظورشون از سفر بی بازگشت این بوده که بعد از اینکه اکسیژن و غذاشون تموم شد همونجا می میرن!!
ببینید.. کره ی ماه و مریخ دو سیاره ای هستن ک بعنوان سکونتگاه درنظر گرفته شدن.. ولی فقط ماه دارای جو نیست ... اما مریخ با جو رقیقی ک داره محل مناسب تری برای زندگی انسان و گونه های زیست آلی هستش!
و منظورشون از "سفر بی بازگشت" اینه ک مسافران باقی عمرشون رو توی کلونی های احداث شده توی مریخ میگذرونن!
و بخاطر شرایط هوایی توی مریخ بدون لباس فضایی نمیتونن بیرون برن و چون اونجا امکان رشد گیاه بسیار کمه ساکنان باید محصولات خودشون رو توی کابینشون رشد بدن تا بعنوان غذا ازش استفاده کنن..

آخرین ویرایش توسط مدیر

fhNaNo

New Member
لایک ها
132

سلام!
من گفتم این مطالب خیلی خلاصه بودن و یکی از موضوع هایی که در موردش حرف نزدم همین بود یعنی نحوه ی تغذیه و اکسیژن رسانی
_قبل از این که کلونی 4نفره به فضا ارسال بشه تاسیسات قبلی با استفاده از خودرو ها و روبات های فضاپیما برای حیات اون 4 نفر ایجاد شده .
شش محموله باری در سال 2022 به مریخ پرتاب میشوند که شامل دو واحد سکونت دو واحد سیستم های پشتیبانی حیات و دو واحد تجهیزات و آذوقه هست
قبل از اینکه اولین تیم ماموریت خودرا آغاز کند سیستم پشتیبانی حیات یک اتمسفر قابل تنفس با فشار0/7 بار, 3000 لیتر آب و 120 کیلوگرم اکسیژن ذخیره کرده
در ضمن ما گفتیم که هر دو سال یک بار به این کلونی 4 نفره افراد جدیدی اضافه میشن و هر کدوم از اونها محموله ی جدیدی رو همراه خودشون دارند

---------------
در مورد این مسئله حرفای زیادی زده شده ولی ما میخوایم اینو از دید خودمون بررسی کنیم پس هر نظری دارین بگین

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

به نظر من همون گروه 4 نفره همشون ایرانین
امیدواریم که اینطور باشه وقتی باهاشون مصاحبه شده بیشترشون به هیجان و ماجراجویی و همه عاشق کهکشان و فضا بودند البته تحصیلات اون ها هم به فکری که تو ذهنشون هست کمک میکنه.
جالبه بدونید یکی از خانم ها مربیه آتش نشانیه!

fatemeh.zar

New Member
لایک ها
253

من گفتم این مطالب خیلی خلاصه بودن و یکی از موضوع هایی که در موردش حرف نزدم همین بود یعنی نحوه ی تغذیه و اکسیژن رسانی
_قبل از این که کلونی 4نفره به فضا ارسال بشه تاسیسات قبلی با استفاده از خودرو ها و روبات های فضاپیما برای حیات اون 4 نفر ایجاد شده .
شش محموله باری در سال 2022 به مریخ پرتاب میشوند که شامل دو واحد سکونت دو واحد سیستم های پشتیبانی حیات و دو واحد تجهیزات و آذوقه هست
قبل از اینکه اولین تیم ماموریت خودرا آغاز کند سیستم پشتیبانی حیات یک اتمسفر قابل تنفس با فشار0/7 بار, 3000 لیتر آب و 120 کیلوگرم اکسیژن ذخیره کرده
در ضمن ما گفتیم که هر دو سال یک بار به این کلونی 4 نفره افراد جدیدی اضافه میشن و هر کدوم از اونها محموله ی جدیدی رو همراه خودشون دارند

---------------
در مورد این مسئله حرفای زیادی زده شده ولی ما میخوایم اینو از دید خودمون بررسی کنیم پس هر نظری دارین بگین
ببینید همه ی این ها هزینه ی فوق العاده سرسام آوری داره. که فعلا به فایده ای که از این پروژه می بریم نمی ارزه. اصلا چه فایده ای می بریم؟؟
نظر من اینه که تا سال 2024 که گفتین، این پروژه انجام نمیشه.

saba75

New Member
لایک ها
1,143

کسی خبر جدیدی در این مورد نداره؟ تازه این پست رو دیدم! جالبه که یه عده این قدر شجاع هستن که دارن این ریسک رو میکنن:46:

fhNaNo

New Member
لایک ها
132

بیشتر براشون یه ماجراجوییه
همونطور که فاطمه گفت این پروژه خیلی بزرگه و احتمالا در این برنامه زمانی خودشون دادن اجرا نشه

بالا