analysis

New Member
لایک ها
51
پاسخ : پنجمين المپياد علوم و فناوري نانو

میشه بگید امسال کف حدودا چقدره؟؟

love star

Moderator
لایک ها
942

پس اين پاسخ نامه چي شد؟؟:150::33:
بچه ها كسي هست:217: سوال 32 رو مطمئن جواب داده باشه؟؟؟
من جوابم رو با اطمينان زدم!اما نميدونم چقد درسته..اما با توجه به چيزايي كه خونده بودمو فهميده بودم گزينه 3 بايد درست باشه

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

من كم كم دارم ميترسم!
يادمه روز المپياد وقتي با دوستام حرف زدم تنها كسي كه حالش خوب بودو خوشحال بود من بودم...
اما حالا...
:(بچه ها برام دعا كنيد:(

آخرین ویرایش توسط مدیر

UN(A)kNOwn

New Member
لایک ها
225

سلام ...
خوش آمدم ... :)
به نظر من هم سوال ها از پارسال سخت تر و المپیادی تر بود ... یعنی برای اولین بار احساس کردم واقعا دارم سوالای یک المپیادو حل میکنم بر خلاف سال های پیش!
ولی کف فکر نکنم 60 درصد باشه ... یعنی مثلا شاید 10-15 نفر طرفای 70 زده باشند ولی از اون به بعد میاد طرفای 60 و پایین تر ... احتمالا کف یک چیزی حدود 50-55 باشه!
خدا کنه فردا پاسخنامه ها رو بدند ... واقعا یک پاسخنامه اینقدر کار داره؟ آخه هر چقدر هم درگیر نمایشگاه باشند حداقل یک نیرو دارن که پاسخنامه رو تنظیم کنه ... ندارن؟

alireza_jam

New Member
لایک ها
2

به نظرم کف قبولی امسال 60 درصد باشه
من سوالامو با کیوان چک کردم
تو بیست تا سوال اختلاف داشتیم....
یعنی یا من خوب مبزنم یا اون..

aphu77-G

New Member
لایک ها
85

بنظره منم سوال32 بشه3! البته 4هم شک آوره حالا فعلا همگی در حالت خماری بمونید شاااید پاسخنامه بیاد!بنظرم فردا یا پس فردا بیادا! و نتایج هم هفته ی دوم خرداد : ) واقعا نظم..... بله آقای فرهادی درست میگند! فرقی وجود نداره البته برای امسال!چون خیلیا خودشون رو با1000بدبختی یا بهتره بگم تلاش به اینجا رسوندند و بعضی هام امسال اصلا تلاشی نکردند! منظورم افراده خاصی نیستا در کل میگم! همگی موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر

loyal75

New Member
لایک ها
211

دوستان یه سوالی داشتم.. مربوط به بحـث نیست ولی جای بهتری برا مطرح کردنش پیدا نکردم..
میخواستم ببینم فایل شبیه سازی رو که با vmd نمایش داده میشه میتونیم برا راحتی به ویدئو تبدیل کنیم؟ چطوری؟
ببخشید اگه سوالم بیجاست!

analysis

New Member
لایک ها
51

دوستان یعنی من 54 ب بالا زدم امکان قبولی هست؟؟؟

UN(A)kNOwn

New Member
لایک ها
225

خوب بستگی به دیدتون داره!
ولی به نظر من هست ... آقا نظرتون چیه یک پاسخنامه درست کنیم به باشگاه بدیم؟ :)
ظاهرا کار های مهم تری از المپیاد نانو دارند فعلا!
و در ضمن کسی میتونه یگه دقیقا منطق سوال 4 چیه؟ یعنی باید مثلا ضلع مکعب رو با شعاع قاعده سیم یکسان بگیریم و بعد سطح ویژه رو حساب کنیم؟

آخرین ویرایش توسط مدیر

TeRmEh

New Member
لایک ها
194

سلام ...
خوش آمدم ... :)
به نظر من هم سوال ها از پارسال سخت تر و المپیادی تر بود ... یعنی برای اولین بار احساس کردم واقعا دارم سوالای یک المپیادو حل میکنم بر خلاف سال های پیش!
ولی کف فکر نکنم 60 درصد باشه ... یعنی مثلا شاید 10-15 نفر طرفای 70 زده باشند ولی از اون به بعد میاد طرفای 60 و پایین تر ... احتمالا کف یک چیزی حدود 50-55 باشه!
خدا کنه فردا پاسخنامه ها رو بدند ... واقعا یک پاسخنامه اینقدر کار داره؟ آخه هر چقدر هم درگیر نمایشگاه باشند حداقل یک نیرو دارن که پاسخنامه رو تنظیم کنه ... ندارن؟
والا نمیشه گفت تا چه حد سرشون شلوغ هست یا نه .. این چیز خیلی تو چشمی نخواهد بود ...
بچه های یزدی هم تا حدی از رویارویی با سوالا گفتن..
سوالای متفاوت و جدید!البته کمی هم غریب!
موفق باشید...

kfxray13

New Member
لایک ها
201

معرفی میکنم: alireza_jam (!) همکلاسی بنده. یا امسال هردو قبولیم. یا هیچکدوم قبول نیستیم! البته این نظر منه. ینی به نظرم توی این 20 اختلاف , بهم نزدیک باشیم در نهایت.

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

من سال پیش برای اطمینان بیشتر با یه برنامه ی گرفتن ویدیو از صفحه نمایش , از اجرای vmd ها فیلم گرفتم و ذخیره کردم و در نهایت فیلما رو به اقای فتحی زاده نشون دادم. میتونید از این برنامه ها استفاده کنید.

analysis

New Member
لایک ها
51

دوستان من خیلی استرس دارم چیکار کنم بنطرتون ؟؟؟؟
بابا یکی این پاسخنامه رو بذاره دیگه تعارف نکنید اشتباهم باشه مشکلی نیس
اقا کیوان اقای فرهاد پور شما بذارید لطفا برادر من!

kfxray13

New Member
لایک ها
201

پاسخهای احتمالی چن نفر
فایل بعدن حذف میشه و نسخه جدید میاد. چون ستاد دیر کرد , گذاشتم. اونایی که با رنگ سبز بک گراند شدن رو تقریبا مطمئنیم.
Download 5thnano_V7.xlsx

analysis

New Member
لایک ها
51

ممنون..

فقط یکم اختلاف نظراتون زیاد نیست؟؟

UN(A)kNOwn

New Member
لایک ها
225

فقط یک مسئله ... سوال 10 رو با اینکه همه دو زدن احتمالا 4 میشه!
آخه فشار بخار اسمش روشه!
فشار! که در نتیجه میشه گفت با سطح رابطه ای نداره مگر اینکه تو مقاله ای نوشته باشه که رابطش با سطح تو نانو فرق میکنه ...

love star

Moderator
لایک ها
942

آخه فشار بخار اسمش روشه!
فشار! که در نتیجه میشه گفت با سطح رابطه ای نداره مگر اینکه تو مقاله ای نوشته باشه که رابطش با سطح تو نانو فرق میکنه ...
من استدلالم اين بود كه با توجه به اينكه همه چي در مقياس نانو واكنش پذيري بالا تري داره...بخار هم لابد سرعتش بيشتر ميشه ديگه!:4:

loyal75

New Member
لایک ها
211

آخه فشار بخار اسمش روشه!
فشار نه فشاربخار ! فشاربخار رابطه مستقیم با سطح داره... همونطور که استنباط میکنیم فشاربخار حلال خالص از محلول بیشتره..

UN(A)kNOwn

New Member
لایک ها
225

خوب ببینید در محلول با اینکه سطح تغییر نمیکنه ولی مولکول هایی که از سطح جدا میشند تعدادشون تغییر میکنه که باعث میشه فشار کمتر بشه!
پس سطح تغییر نمیکنه تعداد مولکول ها تغییر می کنند ولی با توجه به تعریف فشار بخار در سوال (نیرویی که به سطح وارد میکنند) درسته که مولکول های سطحی زیاد تر می شوند و تبخیر هم زیاد تر میشه ولی سطح هم به همون نسبت زیاد میشه ... البته من که از خدامه 2 بشه ولی به نظرم نیست! :)

loyal75

New Member
لایک ها
211

به نکته ظریفی اشاره کردین!
نظری ندارم!

kfxray13

New Member
لایک ها
201

سطح مایع رو ثابت در نظر بگیرید. و تعداد ذرات رو با توجه به کاهش اندازه اونها , افزایش بدید = تعداد ذرات بیشتر , در سطح مایع یکسان. یعنی فشار بخار بیشتر!

loyal75

New Member
لایک ها
211

اما بنظرم اینجا منظور فشاربخار جامده چون حرفی از محلول یا مایع نزده..

بالا