- لایک ها
- 166
من کلا خودم به پند و اندرز هیچ کس گوش نمی دم دلم هم نمی خواد کسی به من توصیه ای بکنه ولی چون حس می کنم که شما هم همینطوری هستید برای گرفتن حال چند نفر هم که شده این چرندیات رو می نویسم. (البته ممکنه به نظربقیه چرند نباشه ولی به نظر خودم هست!)
امروز که می رین سر جلسه المپیاد این کارها رو بکنید:
۱- برای جواب دادن به سوالات از آخر به اول بیاین چون معمولا سوالهای اول خرکاری و کلنگ زدن و این چیزهاست
۲- اگه گزینه امتحان می کنید از آخر امتحان کنید
۳- اگه سوالی شکل داره سعی کنید شکلش رو بکشید
۴- اصولا کلنگی حساب کردن بهتر از راه حل های بدیع و زیبای ترکیبیاتی جواب می ده. (چیزی که زیاده وقت!)
۵- همیشه اصل KISS رو در نظر داشته باشید. Keep it simple, stupid
۶- قبل از امتحان با هیچ کس صحبت نکنید. در مورد هیچ مساله ای فکر نکنید با کسی دعوا نکنید
۷- مثل آدم های بیکار یک ساعت قبل از امتحان برین حوزه رو پیدا کنین و بشینین Crazy frog گوش بدین.
۸- اصلا جالب نیست که برگه تون رو زود بدین حتی اگر خیلی ساده است تا آخرش بشینین
۹- اصولا اگه بین ۳ تا گزینه یا کمتر شک داشتین به نفعتونه که شانسی بزنین
۱۰- اینهایی که می بینید برگه شون رو زود می دن اصلا به این معنی نیست که همه ی سوالات رو جواب دادن. می تونید فکر کنید یه رقیب کم شد!
۱۱- خودکار - مداد - غلط گیر ۰ پاک کن- گونیا - پرگار - نقاله و هر چیز دیگه ای با خودتون ببرید چون ممکنه به درد بخوره
۱۲- بعد از آزمون با هیچ کس صحبت نکنید جواب هاتون رو چک نکنید اصلا مهم نیست که به فلان سوال درست جواب دادین یا نه چون نمی تونین عوضش کنید.
۱۳- تحت تاثیر این دوستانی که لاف می زنن قرار نگیرین و مطمئن باشین هیچ کس بهتر از شما امتحان نداده
۱۴- از روز بعد از امتحان شروع کنید به آماده شدن برای مرحله ۲ و حتی یک روز رو هم از دست ندین
۱۵- بیشتر الگوریتمی فکر کنید تا ترکیبیاتی
البته فکر کنم اونقدرها هم چرت و پرت نشد.
امروز که می رین سر جلسه المپیاد این کارها رو بکنید:
۱- برای جواب دادن به سوالات از آخر به اول بیاین چون معمولا سوالهای اول خرکاری و کلنگ زدن و این چیزهاست
۲- اگه گزینه امتحان می کنید از آخر امتحان کنید
۳- اگه سوالی شکل داره سعی کنید شکلش رو بکشید
۴- اصولا کلنگی حساب کردن بهتر از راه حل های بدیع و زیبای ترکیبیاتی جواب می ده. (چیزی که زیاده وقت!)
۵- همیشه اصل KISS رو در نظر داشته باشید. Keep it simple, stupid
۶- قبل از امتحان با هیچ کس صحبت نکنید. در مورد هیچ مساله ای فکر نکنید با کسی دعوا نکنید
۷- مثل آدم های بیکار یک ساعت قبل از امتحان برین حوزه رو پیدا کنین و بشینین Crazy frog گوش بدین.
۸- اصلا جالب نیست که برگه تون رو زود بدین حتی اگر خیلی ساده است تا آخرش بشینین
۹- اصولا اگه بین ۳ تا گزینه یا کمتر شک داشتین به نفعتونه که شانسی بزنین
۱۰- اینهایی که می بینید برگه شون رو زود می دن اصلا به این معنی نیست که همه ی سوالات رو جواب دادن. می تونید فکر کنید یه رقیب کم شد!
۱۱- خودکار - مداد - غلط گیر ۰ پاک کن- گونیا - پرگار - نقاله و هر چیز دیگه ای با خودتون ببرید چون ممکنه به درد بخوره
۱۲- بعد از آزمون با هیچ کس صحبت نکنید جواب هاتون رو چک نکنید اصلا مهم نیست که به فلان سوال درست جواب دادین یا نه چون نمی تونین عوضش کنید.
۱۳- تحت تاثیر این دوستانی که لاف می زنن قرار نگیرین و مطمئن باشین هیچ کس بهتر از شما امتحان نداده
۱۴- از روز بعد از امتحان شروع کنید به آماده شدن برای مرحله ۲ و حتی یک روز رو هم از دست ندین
۱۵- بیشتر الگوریتمی فکر کنید تا ترکیبیاتی
البته فکر کنم اونقدرها هم چرت و پرت نشد.