پیش‌بینی دیگر استیون هاوکینگ از چگونگی پایان دنیا

لایک ها
2,054

استیون هاوکینگ فیزیک‌دان نظری و کیهان‌شناس انگلیسی که از معلولیت بسیار عمیقی رنج می‌برد به مردم جهان توصیه کرد برای نجات جان خود به فضای بی‌انتها مهاجرت کنند!!! او که یکی از برجسته‌ترین چهره‌های علمی جهان به شمار می‌رود در تازه‌ترین اظهار نظر خود برای چندمین مرتبه به طرفداران و علاقه‌مندان خود هشدار داده که نابودی نسل بشر نزدیک است و باید برای فرار از این عاقبت ناگزیر فکری اساسی کرد.

افکار و نظریات او که عموماً پایه و اساس علمی دارند(البته عموما!)، معمولا مورد توجه بسیاری از مردم جهان قرار می‌گیرند. هاوکینگ این بار معتقد است که کره‌ی زمین آنقدر ظریف و حساس است که دیگر تاب و توان مقاومت در برابر منازعات آتی بشر را نخواهد داشت.

در تازه‌ترین گزارش روزنامه لس‌آنجلس تایمز، از قول او آمده است:
لازم است نوع بشر به تحقیقات خود برای سفر به فضا ادامه دهد چرا که گمان نمی‌کنم بدون مهاجرت از این سیاره‌ی نازک نارنجی بتوانیم یک هزار سال دیگر دوام آوریم.

هاوکینگ 71 ساله در خلال بازدید از زیرساخت‌های سلول‌های بنیادین در موسسه پزشکی احیای سدراز-سینای از نزدیک با شیوه‌های درمانی نوین بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (یا بیماری لو گهریگ) آشنا شد. لو گهریگ یک بیماری موتور نورون‌های حرکتی است که موجب تباهی و تخریب پیش‌رونده و غیرقابل ترمیم در دستگاه عصبی مرکزی (مغز و نخاع) و دستگاه عصبی محیطی می‌شود. بیماری که بیش از 50 سال است هاوکینگ را به صندلی چرخ‌دار وابسته کرده است.

این پژوهشگر صاحب نام بیشتر به خاطر تحقیقاتش پیرامون سیاه‌چاله‌ها و نحوه‌ی رفتار ذرات در محیط پرگرانش اطراف آن مشهور است. جالب اینجاست که محیط سیاه‌چاله‌ها آنچنان جاذبه‌ی بالایی دارد که حتی نور نیز نمی‌تواند از آن بگریزد. از سوی دیگر هاوکینگ یکی از مهم‌ترین مروجان سفر و اکتشافات فضایی است.

سال‌هاست که او به دانشمندان و عموم مردم توصیه کرده تحقیقات خود برای یافتن سیارات قابل زیست را جدی بگیرند. گفتنی است در سال 2006 هاوکینگ تاکید کرده بود که بقای نسل بشر به توانایی‌اش در «یافتن خانه‌ای جدید در دیگر سیارات بستگی دارد». او همچنین در سال 2011 اذعان کرده که «تنها شانس ما برای بقای بلند مدت، در کاوش و سفرهای فضایی است؛ چرا که زندگی در زمین دیگر گره‌گشا نیست.

penta

New Member
لایک ها
476
پاسخ : پیش‌بینی دیگراستیون هاوکینگ از چگونگی پایان دنیا

من یه سوال دارم.
چرا هاوکینگ گفته این سیاره ی نازک نارنجی؟
منظور از نارنجی بودن چیه؟

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
2,054

اصطلاحه نازک نارنجی ها!
(فرهنگ نامه دهخدا!) :نازک نارنجی . [ زُ رَ / رِ ] (ص مرکب ) در تداول ، که به هر ناملایمی برنجد. نازپرورده ای که تحمل اندک دشواری نیارد کردن . زودرنج . که تاب اندک سختی ندارد. نازپرورده .

(فرهنگ فارسی معین) :
( ~ . رِ) (ص مر.) (عا.) کسی که تحمل سختی ها را ندارد، زودرنج .

sina1376

New Member
لایک ها
508
پاسخ : پیش‌بینی دیگر استیون هاوکینگ از چگونگی پایان دنیا

تا هزار سال کی مرده کی زندس؟
اون وقت این همه آدم رو میخوان ببرم یه سیاره ی دیگه؟
فکر کنم برای0.0000000001مردم اون زمون مهم باشه!

penta

New Member
لایک ها
476

اصطلاحه نازک نارنجی ها!
(فرهنگ نامه دهخدا!) :نازک نارنجی . [ زُ رَ / رِ ] (ص مرکب ) در تداول ، که به هر ناملایمی برنجد. نازپرورده ای که تحمل اندک دشواری نیارد کردن . زودرنج . که تاب اندک سختی ندارد. نازپرورده .

(فرهنگ فارسی معین) :
( ~ . رِ) (ص مر.) (عا.) کسی که تحمل سختی ها را ندارد، زودرنج .
اونو که میدونستم.
ولی اصلا فکرم به معنی نرفت.
من بیشتر روی نارنجیش زوم کرده بودم.

penta

New Member
لایک ها
476

چه بخوای چه نخوای شاید یه روزی مجبور بشیم.
واسه همینم الان دارن روی مریخ تحقییق میکنن که ببینن واسه حیات مناسبه یا نه.

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

یاد فیلم 2012 افتادم !
احتمالاً تا هزار سال دیگه همه با سفینه های خودشون توی سیاره های دیگه رفت و آمد میکنن
نیاز نیست جناب پورفسور (!) نگران باشن !

sina1376

New Member
لایک ها
508

من اون فیلم رو نگاه نکردم!
ولی فکر کنم زندگی نسل1000سال بعد زیاد به من ربطی نداشته باشه!
همونطور که برای1000سال قبل مهم نبوده!

لایک ها
2,054

مرسی اهمیت به آیندگان!!...ولی جدا ازینا پیش بینی اونم برای هزار سال آیندش باحال بود!

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

به خدا ما ایرانی ها اگه به غیر از خودمون به دیگران هم فکر میکردیم اینقدر مشکل نداشتیم !
ای کاش اینکه زندگی یک چیز گروهی ایه رو درک میکردیم !
به امید اون روز !

sina1376

New Member
لایک ها
508

ولی واقعا برای شما اهمیت داره؟؟؟
اگه اهمیت داره میتونید دلیلتون رو بگید؟؟
:)

Wizard

Moderator
لایک ها
1,253

به نام خداوند دانا و توانا

سلام بر همگي
اول از همه يه شعر رو مي گم كه فكر كنم خيلي ها شنيدن
ديگران كاشتن و ما خورديم/ما بكاريم و ديگران بخورند
خوب اساسا چه هزار سال ديگه تو خطر بي افتيم چه زودتر يا ديرتر از اون، آدمي پيشرفت رو دوست داره و دوست نداره مثل
آب راكد بمونه، اما انسانيت بحثي هست كه ربطي به گذشته بودن يا آينده بودن نداره و انسانيت متعلق به تمام دوران زندگي هست
نمي شه گفت بهره بردن از سود هاي معنوي لذتي نداره، اما حالا كه اين رو گفتيد لازمه بگم يكي از نياز هايي كه ممكنه درون
هركسي پيش بياد، نياز به كسب نام نيك هستش تا آيندگان از اون شخص به خوبي ياد كنند
به نظر من بايد ما هم تلاش كنيم كه انشاالله به منابع و مكان هاي فضايي دست پيدا كنيم، چون دو صورت هستش، يا ما نمي تونيم به منابع موجود در فضا دسترسي پيدا كنيم كه در اون صورت انشاالله به تكنولوژي هاي پيشرفته مي رسيم، يا اينكه قابل دسترسي
هست و در اون صورت مثل دوران كشف دنياي جديد((آمريكا)) انشاالله ما نيز به منابع و مكان هاي جديد دسترسي پيدا مي كنيم
البته يك مورد گفتنش حتما ضروري هستش، ما قبل از دسترسي بايد به فرهنگ استفاده و سكونت در فضا برسيم، و الا اگه قرار باشه عين ماشين سواري در
نقاطي از ايران فقط ماشين باشه و فرهنگ ماشين سواري و موتور سواري نباشه ، در همين كره ي خاكي بمونيم بهتره،

يعني در حين كشف و اختراع براي چنين راهي ما بايد فرهنگ مناسبي ايجاد كنيم و به مردم ياد بديم.
موفق باشيد

آخرین ویرایش توسط مدیر

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

ولی واقعا برای شما اهمیت داره؟؟؟
اگه اهمیت داره میتونید دلیلتون رو بگید؟؟
:)
الآن من یه بحثی که بخوام بکنم برمیگرده به دین ولی این بحث رو نمیکنم !
اگه زندگی افراد قدیم به ما ربطی نداشت ، چیزی به اسم تاریخ وجود نداشت.
یارو میره دکترای تاریخ میگیره تا بفهمه پیشینیان چه کردن !
و همچنین آینده. فرض کن زندگی آیندگان برای مخترعین و مکتشفین اهمیت نداشت. پس چه لزومی بود که این همه چیز از خودشون به جا بذارن؟یا به طور کلی علم ! خیلی چیزایی که ما داریم از قدیمیاست و خیلی چیزای آینده هم از ما خواهد بود.
نه تنها گدشته و آینده ، بلکه به جامعه هم باید فکر کنیم. اگه فقط به فکر خودمون باشیم که هیچ چی پیش نمیره !
مثالاشم زیاد شنیدید نمیخوام بگم ( مثلاً فقط خودم پولدار باشم ، بقیه هیچ چی ! میشه همین اختلاس هایی که صورت میگیره چقدرم نگفتم ! )
در کل زندگی انسان و همه چیز اطراف ما گروهیه و ما باید شرایط گروه رو در نظر بگیریم.

omid-z

New Member
لایک ها
319

چرا مسئله رو مي پيچونيد اي خدااااااااااااااااااا:177:
نازك نارنجي منظورش اينه كه تا يه دست ميزنيم بهش آخ ميگه يا يه چيزيش ميشه يه اصطلاحه
اصلا بابا من ديوونه شدم نازك يعني چي؟

sina1376

New Member
لایک ها
508

الآن من یه بحثی که بخوام بکنم برمیگرده به دین ولی این بحث رو نمیکنم !
اگه زندگی افراد قدیم به ما ربطی نداشت ، چیزی به اسم تاریخ وجود نداشت.
یارو میره دکترای تاریخ میگیره تا بفهمه پیشینیان چه کردن !
و همچنین آینده. فرض کن زندگی آیندگان برای مخترعین و مکتشفین اهمیت نداشت. پس چه لزومی بود که این همه چیز از خودشون به جا بذارن؟یا به طور کلی علم ! خیلی چیزایی که ما داریم از قدیمیاست و خیلی چیزای آینده هم از ما خواهد بود.
نه تنها گدشته و آینده ، بلکه به جامعه هم باید فکر کنیم. اگه فقط به فکر خودمون باشیم که هیچ چی پیش نمیره !
مثالاشم زیاد شنیدید نمیخوام بگم ( مثلاً فقط خودم پولدار باشم ، بقیه هیچ چی ! میشه همین اختلاس هایی که صورت میگیره چقدرم نگفتم ! )
در کل زندگی انسان و همه چیز اطراف ما گروهیه و ما باید شرایط گروه رو در نظر بگیریم.
نه من میگم همون طور که برای اکثر افراد گذشته آینده ی من و شما مهم نبود!برای من هم همین طور
در مورد این دانشمندا هم بگم که اینا نیاز به اختراع دارن!مثلا میبینن با نیروی بخار میتونن کارهاشون رو آسون تر بکنن!میان از بخار استفاده میکنن!و فکر نکنم دانشمندان برای اینکه آیندگان از اختراع اون استفاده کنن دست به اختراع بزنن!
وقتی یه وسیله ای رو اختراع میکنه هم به دوران خودش کمک کرده و هم در کنار اون ،خواسته یا نخواسته اون کمک به آیندگان هم ایجاد میشه!
مورخ ها هم گذشته رو بررسی میکنن!میخوان ببینن اجدادشون چیکار میکرده!
من کلا اینو میگم:
برای1000سال بعد که نمی دونم وجود خواهد داشت چرا باید من انرژیم رو صرف کنم؟
البته به این معنی نیست که پیشرفت نکنیم!من با پیشرفت مشکلی ندارم و عاشقش هستم!
دوست هم دارم که پیشرفت کنیم و بریم فضا!ولی تا اونجایی که من شنیدم چندین سال نوری با ما فاصله دارن!(البته اگه وجود داشته باشن)
تا ما برسیم به اونجا و...
این مطالب باید روشون بحث بشه:17:!

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

اخه چرا سر بعضی مسائل ساده بحث کی کنید
اقای هاکینگ مرد بزرگیه حتما کتاب هاشو بخونید البته کمی سخته

sina

New Member
لایک ها
385

مرسی خیلی جالب بود:1:
من شخصا خیلی استیون هاوکینگ رو دوست دارم چون تمام حرف های ایشون بدون دخالت دادن اعتقادات شخصی و دین و غیره هست و با فرض این که هر چیزی امکان پذیره حرف های خودشون رو میزنند که همین باعث شده طرفداران زیادی داشته باشند و البته در عین حان دشمنان زیادی که اغلب دارای اعتقادات شدید دینی هستند البته نه همشون اونایی که از عقلشون استفاده نم کنند:76:

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

نه من میگم همون طور که برای اکثر افراد گذشته آینده ی من و شما مهم نبود!برای من هم همین طور
در مورد این دانشمندا هم بگم که اینا نیاز به اختراع دارن!مثلا میبینن با نیروی بخار میتونن کارهاشون رو آسون تر بکنن!میان از بخار استفاده میکنن!و فکر نکنم دانشمندان برای اینکه آیندگان از اختراع اون استفاده کنن دست به اختراع بزنن!
وقتی یه وسیله ای رو اختراع میکنه هم به دوران خودش کمک کرده و هم در کنار اون ،خواسته یا نخواسته اون کمک به آیندگان هم ایجاد میشه!
مورخ ها هم گذشته رو بررسی میکنن!میخوان ببینن اجدادشون چیکار میکرده!
من کلا اینو میگم:
برای1000سال بعد که نمی دونم وجود خواهد داشت چرا باید من انرژیم رو صرف کنم؟
البته به این معنی نیست که پیشرفت نکنیم!من با پیشرفت مشکلی ندارم و عاشقش هستم!
دوست هم دارم که پیشرفت کنیم و بریم فضا!ولی تا اونجایی که من شنیدم چندین سال نوری با ما فاصله دارن!(البته اگه وجود داشته باشن)
تا ما برسیم به اونجا و...
این مطالب باید روشون بحث بشه:17:!
با این که درستش اینه که نگران باشیم ولی منم شخصا 1000 سال دیگه برام اهمیت چندانی نداره:204:

platopluto

New Member
لایک ها
1,103

يني خيلي تميز دوستان نشستند درمورد غول كيهان شناسي دنيا اظهار نظر ميفرمايند و نظراتش را نقض!
حتي شهودي هم به قضيه نكگاه كنيم زمين ديگر جاي زندگي نيست. منابع / جو/ بالا رفتن دما/
سياره نازك نارنجي :))) مون عمرشو كرده ديگه

fatemeh22

New Member
لایک ها
250

اخه چرا سر بعضی مسائل ساده بحث کی کنید اقای هاکینگ مرد بزرگیه حتما کتاب هاشو بخونید البته کمی سخته
اقای استیون هاوکینگ خیلی مخن!!!!....اگه کتاباش سخته مستنداش هست مستند سفر در زمانش فوق العاده است توصیه میکنم ببینید!!!!!!!

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

شما کتاب هاشونو خوندید ؟
من دارم می خونم واقعا جذابه
ولی مستند هاشونو ندیدم

بالا