پیوند دی سولفید

Fallen

Well-Known Member
ارسال ها
779
لایک ها
760
امتیاز
93
#21
پاسخ : پیوند دی سولفید

از حدسیاتمه مطمئن نیستم:

وقتی مو خیسه مقدار آبش زیاده و آب هم تمایل زیادی به تشکیل پیوند هیدروژنی داره برا همین با زنجیر جانبی آمینو اسید های آبدوست پیوند هیدروژنی میده و یه شکل مجعد به مو میده

حالا سشوار میاد این آبو بخار میکنه و تعداد مولکول های آب موجود رو کم میکنه پس تعدا پیوند هیدروژنی پایین میاد
و مو صاف میشه...

درسته؟؟؟
ولی من فکر کنم خود حرارت سشوار هم پیوند ها رو ضعیف میکنه
بعد از اینکه سرد شد حرف شما درسته
بعدشم خود شکسته شدن پیوند هیدروژنی که یه حالت خاصی به مو نمیده
فقط حالت پذیری اونو بیشتر میکنه
 

AminYar

New Member
ارسال ها
516
لایک ها
575
امتیاز
0
#22
پاسخ : پیوند دی سولفید

حرارت احتمالا موقعیت پیوند های جدید ایجاد شده را ثابت میکنه.
 

Fallen

Well-Known Member
ارسال ها
779
لایک ها
760
امتیاز
93
#23
پاسخ : پیوند دی سولفید

توی لنینجر گفته بود که حرارت و رطوبت پیوند های هیدروژنی رو میشکنه
درست میگم ( میگه ) ؟
 
ارسال ها
454
لایک ها
472
امتیاز
0
#24
پاسخ : پیوند دی سولفید

دقیقا. واسه همینه که آب جوش میاد و اگه به دی ان ای حرارت بدی دو زنجیرش از هم باز میشن. اما چه ربطی داره به فر مو؟
 

Fallen

Well-Known Member
ارسال ها
779
لایک ها
760
امتیاز
93
#25
پاسخ : پیوند دی سولفید

دقیقا. واسه همینه که آب جوش میاد و اگه به دی ان ای حرارت بدی دو زنجیرش از هم باز میشن. اما چه ربطی داره به فر مو؟
خب از چیزایی که ساختار مارپیچ آلفا رو تثبیت کرده پیوند هیدروژنیه
وقتی بشکنه این ساختار حالت پذیر تر میشه
 

Fallen

Well-Known Member
ارسال ها
779
لایک ها
760
امتیاز
93
#26
پاسخ : پیوند دی سولفید

راستی یه سوال :
چرا موی چرب از موی غیر چرب حالت پذیر تره ؟
با توجه به اینکه چربی ها غیر قطبی هستن برام سوال شده ؟
 
بالا