چارچوب های مرجع؟؟؟

mjaasgari

New Member
لایک ها
46
چارچوب های مرجع؟؟؟(فیزیک پیشرفته)

امروز یه سوال در باره چارچوب های مرجع براتون دارم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
در زمان جنگ جهانی اول برخی از هواپیماهای موجود برای آنکه از سمت عقب مورد تهاجم و برخورد موشک ها و تیربار های دشمن قرار نگیرند در قسمت عقب آنها تیر بار و موشک انداز وجود داشته است.
ولی دیده میشده که برخی مواقع هست که بعد از پرتاب موشک از هواپیما از قسمت عقب ، موشک مسیرuشکلی را طی کرده و به خود هواپیما برخورد میکند؟
حال شما دلیل این امر را بیان کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر

only physics

New Member
لایک ها
2,386
پاسخ : چارچوب های مرجع؟؟؟

از ديد كدوم ناظر ، موشك ها اين مسير رو طي ميكنن؟

mjaasgari

New Member
لایک ها
46

از دید ناظر داخل هواپیما

only physics

New Member
لایک ها
2,386

خب شايد هواپيما ، ضمن حركت باعث آشفتگي هوا ميشه و اين جريان بوجود اومده ، موشك رو برمي گردونه به سمت هواپيما.

platopluto

New Member
لایک ها
1,103

این موشک ها چه نوع موشک هایی هستن؟
موشک های حرارتی اگه باشن که کاملا قابله توجیه هست؟!

mjaasgari

New Member
لایک ها
46

بابا بچه ها چرا اینقدر مسئله رو میپیچونید این طور ها هم نیست آسونه !
شما بحث چارچوب های مرجع رو اگه بلد باشید راحت میتونید جواب بدید نوع موشک هم اصلا مهم نیست به استثنا ها هم رو نیارید سوال کاملا مشخصه

only physics

New Member
لایک ها
2,386

اون چيزي كه من گفتم نشد؟

شايد موشك دشمن كه از پشت سرش مياد با جريان هوا ، اون موشك هواپيما رو ميفرسته جلو بعد موشك ميخوره به خود هواپيما.

mjaasgari

New Member
لایک ها
46

نه این که شما میگی جواب نیست.

only physics

New Member
لایک ها
2,386

يه راهنمايي بكنيد تا من بگم...:172:

لایک ها
841

هر چند بمب افکن های جنگ جهانی دوم موشک انداز نداشتن ولی...

جواب من اینه. وقتی موشک از عقب پرتاب می شده، سرعت اولیه ی موشک اگر از سرعت جلو رفتن هواپیما بیشتر نباشه، شکل موشک باعث می شده به جهت دیگه برگرده و به هواپیما بخوره.(موشک ها طوری طراحی می شدن که به هر جهتی حرکت می کنن، کلاهکشون به اون سمت باشه)
ولی بازم یه تحقیقی راجع به این موشک ها بکنین. بمب افکن ها فقط برای زدن هواپیماهای شکاری دشمن مجهز به تیربار هایی بودن که قابلیت چرخش 360 درجه ای داشتن. پای هر تیربار هم یه نفر می نشست و هر هواپیمای غیر خودی که تو میدان دیدش بود رو می زد.

platopluto، اون زمان موشک ها هدایت شونده نبودن و در یک خط مستقیم می رفتن. درست مثل RPG

س.ا.

آخرین ویرایش توسط مدیر

mjaasgari

New Member
لایک ها
46

خوب دوست عزیز شما مقدار زیادی از جواب را گفتید ولی به جواب اصلی نرسیدید.
دوستان یه راهنمایی میکنم
شما میتونید :این موشک انداز ها را با موشک انداز های ثابت بر روی زمین مقایسه کنید و بررسی کنید که چرا موشک انداز های ثابت و ساده بر روی زمین پس از پرتاب موشک موشک به سمت جلو حرکت میکند و در هواپیما چه اتفاقی میافتد؟
و یک راهنمایی دیگر اینکه: مسئله به شکل موشک هم بستگی دارد که شما میدانید موشک های ساده در آن موقع موجود بوده و نه موشک های کنترل شونده و........ پس موشک های موجود در آن زمان شکلی داشتند که همنین الان هم موشک های کاملا ساده دارند و یک نکته در ساختار موشک های ساده وجود دارد که در حل مسئله به کارتان می آید.

ولی اگر گفته شود سوال حل میگردد.

platopluto

New Member
لایک ها
1,103

انحراف موشک به علت اثر کوریولیس هستش؟

و این هم که گفتید به شکلش بستگی داره، خب شکل موشک چطوری هست؟

----------------
با توجه به شکلش نیروهای وارد بر موشک راحت تر مشخص میشه...

انواع دماغه های موشک:
تخت، نوک تیز ، منحنی دار و سهموی

----------------------
باز راهنمایی نمیکنید؟

لایک ها
841

خب اون دیگه کل جواب بود! موشک وقتی سرعت اولیش از هواپیما کمتر باشه، سرعتش نسبت به ناظر ثابت هم جهت با هواپیما است که باعث می شه موشک به خاطر شکلش به همون طرف برگرده(جهت هواپیما) و موتورش هم اونو به هواپیما می رسونه.(موشک ها به خاطر شکل آیرودینامیکی خاص خودشون که نوکتیزه کلاهکشون همیشه در جهت حرکته و اگه سرعتشون در جهت دیگه ای باشه، به اون جهت بر می گردن.) سرعت اولیه موشک هم نسبت به ناظر روی زمین برابر اختلاف سرعت اولیش نسبت به هواپیما با سرعت هواپیماست که اگه سرعت هواپیما بیشتر باشه، سرعت نسبی به طرف هواپیما می شه.

س.ا.

اینجا الآن یه زلزله اومد و من با ترس و لرز اینو تایپ کردم...

آخرین ویرایش توسط مدیر

mjaasgari

New Member
لایک ها
46

خوب شکل موشک ها ی ساده همه یه جوره تازه منظور از شکل خاصیتی از موشک ها هست که از شکلشون ناشی میشه!

بالا