چرا ایرانی‌ها برای المپیاد جهانی نمی خوانند؟

لایک ها
223
پاسخ : چرا ایرانی‌ها برای المپیاد جهانی نمی خوانند؟

من به علیرضا فلاح هم گفتم این تاپیک رو بخونه, و حالا با اجازش جوابش رو اینجا منتقل می کنم:

اولا در مورد این که دوستان میگن یک دلیلش اینه که مثلا به المپیادی خیلی بها نمی دهند و در جامعه المپیاد به اندازه کنکور شناخته شده نیست به نظرم اصلا مشکل اصلی نیست چون اولا این امر طبیعی است...المپیاد مجرا ورودی 100 نفر و کنکور مجرا ورودی چند 100 هزار نفر به دانشگاهها ست پس بالطبع توجه به المپیاد نسبت به کنکور هم به همین نسبت جمعیتی است و عجیب هم نیست....ثانیا اگر کسی این راه را برای شهرت آغاز کرده که خوب از همون اول معلوم بوده سخت در اشتباهه! اما مطلب دوم این که برخی بحثه غرور را مطرح کردن...این هم اساسا بی معنی است چون غرور برای وقتی است که فرد با یک نفر در سطح پایین تر از خود رقابت می کند اما در دوره طلا افراد حدودا در یک سطح اند و با هم رقابت هم دارند در دوره تیم هم اصلا هیجان به قدری بالاست که تلاش افراد مضاعف می شود.... اما به نظر من دو دلیل عمده برای این مساله وجود دارد.....اولی این است که این دوره طلا بسیار طولانی است و برنامه منسجمی هم بچه ها در طول آن ندارند که البته تمام تقصیر در این برنامه گی متوجه باشگاه نیست! مثلا دوره انتخاب تیم آمریکا یک دوره 2 ماه فشرده است که بازده آن از دوره 9 ماه ما بیشتر است....در ضمن در آن دوره هم برای رفع خستگی مباحثی مثل نظریه ریسمان یا مباحث جذاب دیگر مطرح میکنند اما دلیل دوم هم به نظرم این است که بچه ها هدفشان طلا گرفتن تعریف شده و لذا با طلا شدن هدف را در دست می بینند و انگیزه و پشت کارشان کم می شود و چون عامل محرکی هم وجود ندارد این وضع بهبود نمی ایبد...والسلام
مگه همیشه نمیگید که المپ رو برای مدال نخونید؟!!
خب پس هدف افراد موفق(طلاها)
نمیتونه صرفا طلای کشوری باشه!:167:

math

New Member
لایک ها
1,096

تنها دلیل اینه که(البته به نظر من) اگر بچه ها از همان دبستان با المپیاد اشنا باشند وبهشان اجازه دهند هر وقت که خواستن در المپیاد شرکت کنند (مثل بقیه کشور ها)و ان هارا تامین کنند (انگیزه بدهند )مشکل حل است :3:. ............ فقط یه چیزی این جا خونواده نشته خودتون رو کنترل کنید.:98:

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

مگه همیشه نمیگید که المپ رو برای مدال نخونید؟!!
خب پس هدف افراد موفق(طلاها)
نمیتونه صرفا طلای کشوری باشه!:167:
و خوب پس مدال جهانی هم نیست! مگر اینکه شما منظورتون چیز دیگه ای باشه....

لایک ها
223

و خوب پس مدال جهانی هم نیست! مگر اینکه شما منظورتون چیز دیگه ای باشه....
ببینید من میگم:
طرف واسه مدال کشوری نمیخونه,خب حالا طلا شده.
کسی که طلا شده و به فکر مدال نبوده,حالا که به این موفقیت رسیده پس قطعا تشنه تر از قبل به دنبال موفقیتی بیشتره پس قطعا مدال جهانی یک هدف میشه براش!
مگر اینکه طرف به مدال کشوری راضی بشه(که بعید میدونم) و یا اینکه طرف کوتاه فکرباشه یک کم!(قصد توهین ندارم ولی کلمه ی دیگه ای پیدا نکردم,ولی منظورم شخص خاصی نیست,خودمو میگم)!!!

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

ببینید من میگم:
طرف واسه مدال کشوری نمیخونه,خب حالا طلا شده.
کسی که طلا شده و به فکر مدال نبوده,حالا که به این موفقیت رسیده پس قطعا تشنه تر از قبل به دنبال موفقیتی بیشتره پس قطعا مدال جهانی یک هدف میشه براش!
مگر اینکه طرف به مدال کشوری راضی بشه(که بعید میدونم) و یا اینکه طرف کوتاه فکرباشه یک کم!(قصد توهین ندارم ولی کلمه ی دیگه ای پیدا نکردم,ولی منظورم شخص خاصی نیست,خودمو میگم)!!!
و شاید هم ممکنه فقط هدفش یاد گرفتن چیزی باشه که دوست داره! (و البته می دونه این یاد گرفتن آیندش رو به خطر نمیندازه) پس نمیشه گفت مدال کشوری یا جهانی قطعا یه هدف واسه یه المپیادیه....

لایک ها
223

و شاید هم ممکنه فقط هدفش یاد گرفتن چیزی باشه که دوست داره! (و البته می دونه این یاد گرفتن آیندش رو به خطر نمیندازه) پس نمیشه گفت مدال کشوری یا جهانی قطعا یه هدف واسه یه المپیادیه....
قطعا نباید باشه!
ولی یک موفقیت بزرگ محسوب میشه و کمتر کسی که موقعیت داره ازش چشم پوشی میکنه!:2:

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

من نگفتم کسی که مثلا ریاضی رو دوست داره از مدال جهانیش چشم پوشی می کنه, این هم میتونه یه وسیله ای باشه برای اون هدفی که میخواد بهش برسه.....

لایک ها
268

باهات کاملاً موافقم. حیف که اسم کسی رو آوردن رو قبول ندارم .... و گرنه......
تو همین المپیاد خودم ( کامپیوتر)، تیم پارسال به همین دلیل نتیجه نگرفت.

لایک ها
105

به نظر من تنها دلیل نتیجه نگرفتن بچه های تیم تو المپیاد جهانی (حداقل تو فیزیک ) ، باشگاه دانش پژوهان جوانه . وقتی باشگاه با بچه ها حرکت کنه ،آدمی رو که هیچ سابقه ی کاری علمی رو تو سابقش نداره و در گذشته رئیس بسیج خواهران فلان حا بوده و انتظار داره دبیرای باشگاه مجانی بیان درس بدن ، رو به عنوان رئیس باشگاه انتخاب نکنه ، به جای دادن وعده ی اردوی کیش به همه ی مدالای طلا با خانواده از همون اوایل آبان ماه کلاسارو شروع کنه ، مباحثی غیر از سرفصل های جهانی رو درس نده ، هنوز دوره تیم شروع نشده آزمایشگاه فیزیک با همه ی محتویات توش رو نزنه با خاک یکسان نکنه ، به جای آزمون های جهانی نگران امتحانات دی ماه ما نباشه و ... ( این ... خیلی طولانیه ) ، مطمئن باشید که بچه ها هم انگیزشون رو بدست میارن و در نتیجه نتایج بچه ها تو المپیاد جهانی به طرز فوق العاده ای بهتر میشه . درد دل ما اینه ... . این وضعه دوره 10 نفره . معلوم نیس سره دوره 40 نفر سال بعد چه بلایی می خوان بیارن ...

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

و تازه ساختمون باشگاه به اون خوبی و مجهزی که حتی کلی هم خرج آزمایشگاهش کرده بودن تا درست بشه رو هم ازش میگیرن و میبرنش تو یه ساختمون اداری که حتی یه کلاس درست حسابی هم نداره.......تازه بعدشم میگن ما از نظر بودجه کاملا تامینیم, د خوب اگه تامینین چرا معلمای المپیادی رو نمیارین که واسه جهانی با بچه ها کار کنن؟؟

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

و تازه ساختمون باشگاه به اون خوبی و مجهزی که حتی کلی هم خرج آزمایشگاهش کرده بودن تا درست بشه رو هم ازش میگیرن و میبرنش تو یه ساختمون اداری که حتی یه کلاس درست حسابی هم نداره.......تازه بعدشم میگن ما از نظر بودجه کاملا تامینیم, د خوب اگه تامینین چرا معلمای المپیادی رو نمیارین که واسه جهانی با بچه ها کار کنن؟؟
داداش مثه اینکه نمی دونی از نظر بودجه تامینیم یعنی چی!!
وقتی اینو میگن یعنی ما هر چی پول بخوایم برای خودمون بر میداریم.ربطی به معلم ها و وضع کلی نداره...
بندگان خدا حقم دارن.کارشون خیلی پر مشقته و زحمت هم میکشن!!آدم دلش کباب میشه!!فقط یه "بودجه" شون تامینه میخوای اونم خرج معلم کن!استغفرالله!!

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

راس میگی به خدا.....به جای این که اون بودجه رو خرج معلم کنن, میرن یه دستگاه ثبت حضور غیاب کارتی میخرن, بعدشم میگن ببینید ما خرجتون می کنیم دیگه!!! بقیشم میره تو جیب خودمون!!!! (پ.ن: البته هنوز اون دستگاه رو هم نخریدنا....قراره بخرن!!!!!)

goldeneagle

New Member
لایک ها
173

داداش مثه اینکه نمی دونی از نظر بودجه تامینیم یعنی چی!!
وقتی اینو میگن یعنی ما هر چی پول بخوایم برای خودمون بر میداریم.ربطی به معلم ها و وضع کلی نداره...
بندگان خدا حقم دارن.کارشون خیلی پر مشقته و زحمت هم میکشن!!آدم دلش کباب میشه!!فقط یه "بودجه" شون تامینه میخوای اونم خرج معلم کن!استغفرالله!!
تهمت زدن بدون دلیل و مدرک واقعا کار ناپسندیه......

لایک ها
268

مثل این که حرف از کمبود بودجه شد
می دانید پارسال باشگاه با درآمد مرحله 1، 3 برابر بودجه ی باشگاه درآمد داشت؟

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

والله ما که چیزی ندیدیم...... اگر هم نخوایم به کسی تهمت بزنیم, واقعا باید پرسید کجا رفته این پول؟؟

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

تهمت زدن بدون دلیل و مدرک واقعا کار ناپسندیه......
مرسی که تذکر دادی.
البته من شوخی کردم.
ولی سوالم اینه:چرا نمیان بگن چیکار کردن؟یه سایت درست حسابی نرفتن درست کنن!!که خرجی هم نداره...
چرا نمیان بگن برنامشون چیه؟برای یهتر شدن اوضاع چیکار میخوان بکنن؟
چیزی ندارن بگن که چیزی نمیگن دیگه.سایت نمیخوان که.واقعن رو هوان!!باید باشگاه رو آدمای فعال و پویا اداره کنن.ولی الان اینا چه فعلیتی و پویایی داشتن؟؟بیایم کارهای + و منفی شون بشمریم.
به چه نتیجه ای میرسیم؟

بالا