چرخه احتراق

narmin

New Member
لایک ها
75
میشه یکی بگه چرخه احتراق دقیقا چیه؟

m.r.s.d.bio

New Member
لایک ها
42
پاسخ : چرخه احتراق

اکسایش(احتراق یا سوختن) یعنی واکنش هر ماده با گاز اکسیژن.البته سوختن دو نوع است.سوختن کامل یا ناقص. که الان درباره ی سوختن کامل من یه مثال ساده از هیدروکربن ها براتون میزنم.مثلا اتان(C2H6).سوالی میگه معادله ی شیمیایی مربوط به سوختن کامل اتان در مجاورت با اکسیژن را بنویسید؟همون جور که میدونید محصول سوختن کامل همیشه بخار اب و CO2 درونش هس.پس اگه معادله ی ما این باشه
که من موازنه اش رو هم کردم راحت میتونیم بگیم که از سوختن کامل اتان در مجاورت با اکسیژن چهار مولکول CO2 و شش مولکول اب بدست می اید.یه چیزی بگم در تمام معادله های شیمیایی که برای هیدروکربن ها انجام میشه اگه سوختن کامل در مجاورت با اکسیژن باشه بدون هیچ صبری اول معادله ی اونو بنویسید و در نظر بگیرید که اگه هیدرو کربن ها با اکسیژن بسوزن(مظور سوختن کامله) محصول شما حتما حتما CO2 و اب هستش و بعد موازنه کنید و جواب رو بدست بیارید. و یه نکته ی دیگه در سوختن کامل محصول شما حتما CO2 , اب درونش هست به معادله ای که من برای برای سوختن کامل تیوفن(C4H4S) دقت کنید
اینجا دیگه عنصر ما هیدرو کربن نیست و یه گوگردم داره. خب چهار تا قاعده هس که در سوختن کامل باید بلد باشید.1- اگر درون عنصر اولیه ما که میخواهد بسوزد فقط هیدروژن و کربن باشد محصول ما فقط CO2 و اب است مثل مثال اول 2-اگر درون ماده ی اولیه که مخواهد بسوزد هیدروژن داشته باشد باز هم مانند قانون قبلی محصول ما CO2 و اب است3-اگر درون ماده ی اولیه که میخواهد بسوزد به جز هیدروژن و کربن گوگرد هم باشد محصول شما نتنها CO2 و اب را دارد بلکه SO2 هم به عنوان محصول خواهیم داشت مثل مثال اخر.4-اگر ماده ی اولیه که میخواهد بسوزد به جز هیدروژن و کربن نیتزوژن هم داشته باشد محصولات ما نتنها CO2 و اب است بلکه محصول دیگری به نام N2 به ان اضافه میشود.این از توضیح سوختن کامل ادامه ی بحثو الان پستشو میدم.

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

خب حالا توضیح درمورد سوختن ناقص.سوختن ناقص یعنی هرگاه اکسیژن به اندازه کافی در اختیار سوخت ما(ماده ی اولیه) قرار نگیردمحصول ما علاوه بر CO2 و اب که محصول حتمی ما هستن دو محصول حتمی دیگر با نام های دوده و کربن مونو اکسید اضافه میشود.با استفاده از چهار قاعده ای که گفتم میتونید علاوه بر سوختن کامل سوختن ناقص هم به راحتی یاد بگیرید.مثال میزنم.
خب خب در این معادله هگزان در مجاورت با اکسیژن دچار سوختن ناقص شده و محصولاتشم اینا میشن.اگر به جز هیدروژن و کربن عنصر دیگری هم وجود داشت مانند چهار قاعده عمل میکنیم و به جز این محصولات حتمی که من نام بردم اگر هیدرو کربن بود که هیچی چیزی به جز محصول حتمی نمینویسیم.اگه گوگرد داشت محصول اولیه ما که گفتم به جز محصول فرعی محصول دیگه ای به نام SO2 به ان اضافه میشه.اگه محصول اولیه ی ما نیتروژن داشت به محصول حتمی محصول دیگری به نام N2 به ان اضافه میشه.:43::43:اگر چیزیو بد توضیح دادم یا مشکل دارید بگید توضیح بیشتری بدم.

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

نمیدونم منظورت از چرخه چی بود ولی اون چیزی که من در مورد احتراق خوندم اینا بود که در اختیار شما قرار دادم.:71::71:

narmin

New Member
لایک ها
75

دستت درد نکنه,اما منظور من این بود
[h=1]Staged combustion cycle[/h]

narmin

New Member
لایک ها
75

خب مطئنی کلملتو درست نوشتی اخه این کلمات در کنار هم هیچ معنایی نمیدن
تو گوگل سرچ کن ,تو ویکی پدیا یه چیزایی نوشته به انگلیسی اما من نمیفهمم

m.r.s.d.bio

New Member
لایک ها
42

تو گوگل سرچ کن ,تو ویکی پدیا یه چیزایی نوشته به انگلیسی اما من نمیفهمم
یه نوع چرخه ی ترمودینامیکیه و برای سوخت موتور راکت استفاده میشه.که سوخت به میان پیش کوره(یا کوره میانی)فرستاده و تا یک اندازه میسوزد و برای دومین نیروی محرک استفاده میشود.و نتیجه ی گرمای گاز(منظورش همون سوخته) برای قدرت موتور توربین و پمپ ها استفاده میشه.این خلاصش بود.ولی من به فارسی انواع چرخه های ترمودینامیکی رو سرچ کردم نیومد.

حمید آنالیز

Well-Known Member
لایک ها
1,322

دوست عزیز باید به کتاب فیزیک 3 مراجعه کنین کامل توضیح داده.

بالا