پاسخ : چطور طرز خواندن خود را عوض کنیم
سلام
ثنا جان حرف شما درست.ادم از امکاناتی که داره باید حداکثر استفادرو بکنه.دبیر نیم ساعت از ورود و خروجش میزنه .اون وسط هم کلی حرف میزنه..ینی وقت مفید میرسه 45 دقیقه!فرداشم ی امتحان اسون میگیره و میگه افرین همتون خیلی خوب یادگرفتین..
بعد که ی تست مفهومی میزنیم و دو تا ازمون میریم تازه میفهمیم 40%یادگرفتیم..متاسفانه درسای تخصصیمون همچین مشکلی رو داره..
حالا ینی من مجبورم برم کتاب تست بخونم تا کم کاری دبیر رو جبران کنم؟!
این مشکل کم بود کادر دفتریم اضافه شد..
معلم های خوبمونو داره دونه دونه فرای میده...هر روز ی جنگ اعصاب داریم..
درسته این آیا؟
دقیقا...مشکل ما اینه که خودمون تو شهرمون کلی معلم بومی و خوب داریم که واقعا مخ هستن...اما از اونجایی که تدریس مردا تو دبیرستان دخترونه ممنوع شده!! نمیذارن بیان...بعدشم میرن از شهرای اطراف معلم میگیرن معلمایی هم که میگیرن اصلا سابقه تحصیل ندارن!!(البته قبول دارم سابقه تحصیلی زیاد همیشه نمیتونه دلیلی بر خوب بودن معلم باشه)
ینی در واقع معلمایی که تازه وارد هستن رو میفرستن تو شهر ما وقتی با سابقه و باتجربه شدن میبرنشون تو شهرای بزرگ!! ماهاهم یه جورایی نقش موش آزمایشگاهی رو داریم!!
بعدشم معلمی که مجبور میشه خونه و زندگیشو ول کنه و بیاد تو منطقه محروم مشخصه که دلش با بچه ها نیست ...
ما معلمای بومی شهرمون حاضرن از صبح تا شب مجانی کلاس بذارن...اما چه فایده که بااین قانون مسخره همه چیز ریخت بهم...
کاش اول یه فکری بحال ما میکردن بعد قانونای عجیب و غریب میذاشتن...