وضعیت
موضوع بسته شده است.
لایک ها
207
سلام.
1.ببخشید من توی استوکیومتری ضعیفم از چه کتابی برای رفع این ضعفم استفاده کنم؟؟؟
2.کسی از فروشگاه مجازی کتاب سفارش داده؟؟چند روزه دستتون رسید؟؟من پنج تا کتاب سفارش دادم الان پنج روز گذشته هنوز به دستم نرسیده.
3.بعد از خوندن کتاب های دبیرستانی و مورتیمر از چه مبحثی شروع کنم برای خوندن که بهتر باشه؟؟؟آلی-شیمی فیزیک-معدنی -تجزیه؟؟؟؟چون مثلا بعضی ها میگن چون آلی خیلی حفظ کردنی داره بهتره بذاریش برای یکی دو ماه مونده به المپیاد ولی بعضی ها هم میگن بهتره زود تر بخونیشن تا با دوره کردن ملکه ذهنت بشه.
4.مرحله اول المپیاد شیمی دبیرستان و شیمی عمومی و شیمی آلی میاد فقط؟؟؟؟
5.از کی شروع کنم به بررسی سوالات المپیاد سال های قبل؟؟؟
:1:

لایک ها
99
پاسخ : چند تا راهنمایی میخواستم.

سلام.
2.کسی از فروشگاه مجازی کتاب سفارش داده؟؟چند روزه دستتون رسید؟؟من پنج تا کتاب سفارش دادم الان پنج روز گذشته هنوز به دستم نرسیده.
3.بعد از خوندن کتاب های دبیرستانی و مورتیمر از چه مبحثی شروع کنم برای خوندن که بهتر باشه؟؟؟آلی-شیمی فیزیک-معدنی -تجزیه؟؟؟؟چون مثلا بعضی ها میگن چون آلی خیلی حفظ کردنی داره بهتره بذاریش برای یکی دو ماه مونده به المپیاد ولی بعضی ها هم میگن بهتره زود تر بخونیشن تا با دوره کردن ملکه ذهنت بشه.
1-برای تقویت استوکیومتری باید تمرین زیاد داشته باشی و راه های ساده حل مسئله رو یاد بگیری ، برای اینکار کتب کنکور بهترین راهه ، من به شخصه مبتکران رو خوندم - فقط یادت باشه باید تمام مسائل رو حل کنی ، اگه همش رو حل نکردی حداقل مسائل سخت و مشکل رو حتما حل کن

2- نظری ندارم

3- فعلا کتب مبحثی رو شروع نکن - اول پایه رو قوی کن با کتاب های موجود که همه میشناسن و معروفن بعدا به مباحث پیشرفته و مرحله 3 که رسیدی باز مشاوره بگیر از دبیر های المپیاد

4- شیمی تمام دبیرستان نه ، اول (مخصوصا بخش آلی و دو سه تا مباحث چرت و پرت بقیه فصل ها) ، دوم و سوم که آلی جزو دوم و اوله - شیمی عمومی هم نداریم ، همش شامل شیمی عمومی میشه

5- از هروقت که دلت خواست میتونی شروع کنی ولی معمولا دو سه هفته قبل از مرحله اول و از عید یا اواخر اسفند شروع به دوره سوالات سال های قبل میکنن تا فاصلا زمانی تا امتحان زیاد نباشه

فقط این نکته یادت نره که حتما تشریحی هم کار کنی ، شاید اوایل خیلی زمان ازت بگیره ولی وقتی دستت عادت کنه میتونی تقریبا همزمان با روش تستی مسائل رو حل کنی ،(استوکیومتری تشریحی خیلی مهمه )

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

سلام دوست من،
عنوان این تاپیک با قوانین تالار مطابقت ندارد و همچنین موضوعات مختلف در آن پرسش شده است که به یک انجمن مربوط نیست.
فقط در مورد سفارش کتاب عرض کنم که دفتر و فروشگاه کتاب آیریسک سه هفته پیش در غرب تهران افتتاح شده است. همکارانی که در این بخش فعال هستند، سفارشها را در روزهای کاری اداری بررسی و پس از بسته بندی به اداره پست تحویل میدهند. طبق قرارداد آیریسک و دفتر پستی منطقه 14 تهران، هر سفارش حداکثر طی 7 روز کاری باید به تمام نقاط ایران برسد. از آنجا که این بسته ها سفارشی ارسال میشود به شهرهای نزدیک در کمتر از 48 ساعت خواهد رسید و اگر کسی برای تحویل گرفتن در منزل نباشد، 3 بار نیز مراجعه مجدد میشود (تا کنون هیچ بسته ای از صدها مشتری فروشگاه کتاب، برگشت نداشته است.)

توجه شما را به این نکته جلب میکنم که با توجه به ساعات کاری دفتر آیریسک و پست، سفارشهایی که در پنجشنبه و جمعه هر هفته ارایه میشود، شنبه ارسال میگردند.

daryab

New Member
لایک ها
163

سلام.
منم همین اشکالها رو دارم البته به جز مورد 2 در مورد اینکه آلی حفظ کردنی شک نکن وقتی آلی می خونی دیوونه میشی هر روز باید مرور کنی آخرش یا نا امید میشی یا میشی استاد آلی!!! من که گذاشتم از دی بخونم باید خودت برنامه ریزی کنی هر کی مدل خوندنش فرق می کنه.

لایک ها
207

منم همین اشکالها رو دارم البته به جز مورد 2 در مورد اینکه آلی حفظ کردنی شک نکن وقتی آلی می خونی دیوونه میشی هر روز باید مرور کنی آخرش یا نا امید میشی یا میشی استاد آلی!!! من که گذاشتم از دی بخونم باید خودت برنامه ریزی کنی هر کی مدل خوندنش فرق می کنه.
من زیاد تند نمیخونم.یعنی تند میخونم ها ولی
مثلا هفته اول میخونم هفت دوم سوال حل میکنم
حالا خدا نکنه چند تا سوال بلد نباشم.یا اینکه چند تا سوال آسون رو اشتباه حل کنم دیگه نا امید میشم.
برای این میگم کند میخونم چون یه هفته فقط میخونم یه هفته هم فقط حل میکنم.
الانم دارم روی استوکیومتریم کار میکنم.

Moonlight

New Member
لایک ها
533

سوالهای کتاب چگونه مساءل(استوکیومتری ) حتمن به صورت تشریحی حل کنید.همین طور سوالای مساءل برگزیده . البته از اونجایی که شما تازه امسال میرید دوم و زمانتون زیاده بهتره اول سوالای مبتکرانو که آسون ترن حل کنید تا تسلطتتون بالاتر بره و بعد مساءل برگزیده و چگونه مساءل . البته چگونه مساءل هم سوالاش از ابر آسون شروع میشه حتمن شیمی آلیو از همین الآن شروع کنید و تا قبل از آزمون چند بار دوره کنید.ضمن اینکه سعی کنید دوتا مبحثو موازی پیش ببرید . مثلن وقتی دارید ترمودینامیک میخونید از ساختار اتم ها و مولکول ها هم سوال حل کنید .اینجوری ذهنتون فعال تر میشه و مطالب هم براتون دوره میشن . شیمی آلی هم به نظرم اونقدر ها حفظی نیست! باید درکش کنید!شاید الآن به نظرتون خیلی حفظی باشه ولی یکم که تسلطتتون بالاتر رفت میفهمید که چقدر زیبا و دوست داشتنیه !سوالای مرحله یکو یدو هفته پیش از آزمون حل کنید .(من سوالای دوره 14-21 از خودم آزمون گرفتم ) کتاب المپیادهای شیمی مرحله 1 جلد دوم انوشته ی آقای خلینا پاسخ تشریحی خیلی خوبی واسش داره (البته جلدیکش دوره 1-14 داره که هر چند حلش خالی از لطف نیست ولی ضروری هم نیست ) یکی از دوستام هم از کتاب آقای جعفری که فکر کنم نشر الگو بود و سوالاش طبقه بندی بود حل کرد ولی بعضی جاها تو پاسخاش اشتباه داشت و در ضمن به نظرم اگه به صورت آزمون حل کنید بهتره از طبقه بندی شده .ی د

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

عنوان مناسب را به ناظمین انجمن اعلام کنید تا تاپیک باز شود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا