من قسمت استوکیومتری گازها کتاب چگونه رو چند تا سوالشو نفهمیدم.سوال های 83 تا 85.کلا نمی فهمم جریان چیه.لطفا یه نفر برای من توجیح کنه چطوری این نمونه سوالا رو باید حل کرد.
مرسی آقای مبتکر.منم سوال 9-85 رو که حل کردم با استفاده از سه معادله سه مجهول بود.با تقریب جوابم شد 15/20%.من از این روش حل کردن شما خیلی خوشم اومده.ولی اون قسمتشو که جرم مولکولی کل گاز ها رو بدست میاریم رابطشو نمی فهمم.میشه یه توضیح مختصر بدین؟ و یه چیز دیگه اینکه تو سوال 84 که حل کردین x چیه؟
من اینو خودم اینجوری می گم
چون یه بار تو کلاس داشتیم جرم مولی هوا رد بدست میاوردیم ، من بعدا خودم نشستم فکر کردم ببینم اینجوری هم جواب می ده یا نه.... دیدم آره
می خواین سعی کنین ببینید می تونین به دست بیارین یا نه یا بگم؟
من رابطشو M=n1m1 + n2m2+...nn'mm'/n total بدست آوردم.بعد نفهمیدم این 3x تو سوال 9-84 مقدار استیلن واکنش داده است یا مقدار واکنش نداده.بعد خودم که این سوالا رو از راه معادله حل می کنم آسونتره که
.سوال آخر.فشار بخار مایع A و B در دمای 37 در جه سانتی گراد به ترتیب mmHg 58/4 و mmHg 73/6 است.به یک ظرف کاملا خالی به حجم 100 لیتر و دمای 37 درجه 2/0 مول گاز A و 5/0 مول گاز B می افزاییم.وقتی تعادل برقرار می شود فشار کل درون ظرف چقدر است؟(هر یخار در مایع دیگر کاملا غیر محلول است)