mshf

New Member
لایک ها
10
میگم برا اینکه دانشگاه تهران پزشکی بیاریم یا نه رتبمون حداقل زیر 100 بشه کشور بشه چند ساعت بخونیم

من تا حالا بین9 تا 12 بودم ولی بعضی16تا 17 میخونن

یه سوال دیگه من قبلا تمرکزم کم بود کمتر هم شده نمیدونم چی کار کنم اخه یه کم اراده ندارم یعنی اصلا هر کاری که تصمیم میگیرم انجام نمیدم 8O 8O چی کار کنم

Rostami

New Member
لایک ها
15
شما یه هفته خودتو بسپر به دست من همچین قبول میشی که خودتم نفهمی چه کردی!!!!!! :evil:

من که از 8ساعت در روز بیشتر نخوندم !!!

pirate17

New Member
لایک ها
40
منم رو شاخم
روزی به زور 7 ساعت می خونم :oops:

artemishia

New Member
لایک ها
7
ساعت مطالعه به فرد بستگی داره دختر :(
هرکی تواناییش یه جوره...
مارک فیشر (البته نمی دونم کیه)می گه:
هر چه را که انسان در ذهن خود به ان برسد و باورش کند شدنیست...
پس تهرانم شدنیست رتبه ی زیره صدم شدنیست ولی نه با نگرانی از اینکه ساعت مطاله ت کمه اگه واقعا می دونی واسه رسیدن به هدفت کمه سعی کن زیادش کنی...
بهترین راه برای کسبه انر÷ی حل شدن در هدفیست که عمیقا باورش داری!!
واسه تمرکزم یه راه به من گفتن وقتی مشغو ل درسیو افکار دیگه به سراغت میاد یه نفس عمیق بکش شروع کن از 100 به پائین شمردن ...
بعدش حواست جم میشه...
نمی دونم موثر شه یا نه ولی اینو به من توصیه کردن...
فعلا استفاده ش نکردم گذاشتم واسه بعده کنکور... :roll:
به هر حال نبینم دیگه اظهار بی هدفی و نا امیدی کنی که این جوری میشم...
:( :( :(

pirate17

New Member
لایک ها
40
ممنون شیوا جون ولی سیستم بدن من کم خونیه نه خر خونی
ولی بعدش عذاب می کشم که چرا کم تلاش کردم 8O

artemishia

New Member
لایک ها
7
خواهش میکنم عزیزم ...
این جا کم خونی ایهام تناسب داره!!
واسه اولیش می تونی قرص اهن بخو ری :wink: 8)
واسه دومیشم می تونی کم کم ساعت مطالعه تو زیاد کنی... خرخونی همیشه نتیجه نمیده که... !! :x
منم بیشتره وقتا دچار کم خونی میشم و میشینم حسرت میخورم...
ولی اون وقتی که به حسرت خوردن میگذرونم بیشتر از وقتیه که تلف کردم...
واین یعنی عقب افتادن از همه چی...
سعی کن همیشه بیشترین توانتو به کار بگیری...
تا هیچ وقت پشیمون نشی...

afshin

New Member
لایک ها
71
کم خونی ؟؟؟ :evil: :evil:
به چه علت؟؟ :lol: :lol:

pirate17

New Member
لایک ها
40
بعضیا کم غذان کم خون می شن
بعضیام نمی تونن خر خون باشن کم خون می شن :D

Rostami

New Member
لایک ها
15
afshinلطفا قبل از اظهار نظر یه خورده فکر کن!!!دور از جون رشته ی تجربی هستیا!!!!!!!! :(

Mojtaba044

New Member
لایک ها
3
به نظر من 16-17 ساعت خوندن غیرممکنه. تازه اگر هم ممکن باشه بازده رو به شدت میاره پایین. یکی از معامامون یه سری چیز اثبات شده ی روانشناسی درباره ی زمان مطالعه بمون گفت که حوصله ندارم همه شو بگم ولی خلاصش این بود که ادم با زمان مطالعه ی حدود 10-12 ساعت بهترین نتیجه رو میگیره و بقیه وقتش رو باید سرگرم کار دیگه ای بشه که اصلا با کنکور مرتبط نباشه تا ضمیر ناخودآگاهش اطلاعات رو تو مغز ساماندهی کنه.

Rostami

New Member
لایک ها
15
درسته در بهترین شرایط میزان مطالعه ی مفید از 8-9ساعت در روز بیشتر نیست و اگر بیش از حد توانایی فشار بیارین همون 8-9ساعت هم خراب میشه!!!البته من توی دفتر برنامه ریزی قلم چی از خود خود آقای قلم چی اینو خوندم که که هیچ دانش آموزی رو ندیدم که در یک دوره طولانی مدت بیشتر از 13ساعت در روز درس بخونه!

mshf

New Member
لایک ها
10
شاید باور نکنید ولی قبل از این که المپیاد شیمی قبول شم و با این جا اشنا بشم دل خوشی از سایتهای اینترنتی به دلیل بیمحتوایی نداشتم اما از اون روز که با اینجا و شما اشنا شدم هر روز میام تا شاید چند ساعت یه بار راهنمایی خیلی خوبی بود :p :p :p :oops: :oops:

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
mshf گفت
شاید باور نکنید ولی قبل از این که المپیاد شیمی قبول شم و با این جا اشنا بشم دل خوشی از سایتهای اینترنتی به دلیل بیمحتوایی نداشتم اما از اون روز که با اینجا و شما اشنا شدم هر روز میام تا شاید چند ساعت یه بار راهنمایی خیلی خوبی بود :p :p :p :oops: :oops:
با سلام خدمت شما دوست گرامی،
تشکر شما از تمام بچه هایی بود که در این سایت وقت صرف کرده و سعی میکنند تا علاوه بر بالا بردن سطح دانش خود، به دیگران نیز کمک کنند. اما اینجانب به نمایندگی از طرف همه از شما نیز به خاطر لطفتان ممنونم. :lol:

یک تذکر همیشگی برای بچه های کنکوری که شاید کمتر به آن توجه کنند:
مطالعه روزانه خود را با این چند کار خراب نکنید:
1) وبگردی (منظورم وقت صرف کردن در اینترنت است)
2) گوش دادن به موسیقی بلند
3) دیدن سریالهای تلویزیونی
4) بازیهای رایانه ای

این موارد چون تمام توجه شما را به خود جلب میکنند، باعث میشوند در ساعاتی که مغز نیاز به استراحت دارد تا اطلاعات جمع آوری شده را طبقه بندی کند انرژی زیادی صرف کرده و تمام زحمت روزانه شما هدر برود.

بهتر است فقط روزهای جمعه عصر به یکی از این کارها بپردازید و در بقیه اوقات هفته جدا از انجام آنها خودداری فرمایید.

براتون آرزوی بزرگترین موفقیتها را دارم :twisted:

melodi

New Member
لایک ها
3
jalebeha!!!konkoori hastamo hameye in kararam mikonam :lol: vaghean fek nmikardam tasire badi dashte bashe!harmoghe ke mikhastam esterahat konam bade motale!yeki az in 4moredo entekhab mikardam

melodi

New Member
لایک ها
3
vase man yeki tazakore be jaE bood :p

pirate17

New Member
لایک ها
40
khalina گفت
mshf گفت
با سلام خدمت شما دوست گرامی،
تشکر شما از تمام بچه هایی بود که در این سایت وقت صرف کرده و سعی میکنند تا علاوه بر بالا بردن سطح دانش خود، به دیگران نیز کمک کنند. اما اینجانب به نمایندگی از طرف همه از شما نیز به خاطر لطفتان ممنونم. :lol:

یک تذکر همیشگی برای بچه های کنکوری که شاید کمتر به آن توجه کنند:
مطالعه روزانه خود را با این چند کار خراب نکنید:
1) وبگردی (منظورم وقت صرف کردن در اینترنت است)
2) گوش دادن به موسیقی بلند
3) دیدن سریالهای تلویزیونی
4) بازیهای رایانه ای

این موارد چون تمام توجه شما را به خود جلب میکنند، باعث میشوند در ساعاتی که مغز نیاز به استراحت دارد تا اطلاعات جمع آوری شده را طبقه بندی کند انرژی زیادی صرف کرده و تمام زحمت روزانه شما هدر برود.

بهتر است فقط روزهای جمعه عصر به یکی از این کارها بپردازید و در بقیه اوقات هفته جدا از انجام آنها خودداری فرمایید.

براتون آرزوی بزرگترین موفقیتها را دارم :twisted:

ostaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad
man motade inam
man bedoone bazio neto computero film nemitoonam dars bekhoonam
va kolle omramo in tory zendegy kardam
albatte systeme har badany ba bagie farg dare :eek:

IrNCO

New Member
لایک ها
42
سلام استاد
من پیشدانشگاهی سمپادی هستم و از 4 تیر تا 3 فروردین رو عالی درس خوندم(تابستون بین 40-50 و پاییز 45-55 و زمستون 50- 70 البته با کیفیت عالی)ولی بعد از اون مطالعه من هم کمی و هم کیفی خیلییییییییی افت کرد. خودم که فکر میکنم بخاطر اینه که کامپیوترم قبله این خراب بود و الان سالمه!!
یه مشکلی هم که الان دارم اینه که انگیزه مطالعه ندارم( چون میخام تو رشته های مربوط به شیمی ادامه تحصیل بدم و فهمیدم قبول شدنش هم خیلی خیلیییی آسونه) لطفا یه راهنماییم کنید چون دیگه داره حالم از خودم بهم میخوره از بس کم درس میخونم!!!!!!! :cry:

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
IrNCO گفت
سلام استاد
چون میخام تو رشته های مربوط به شیمی ادامه تحصیل بدم و فهمیدم قبول شدنش هم خیلی خیلیییی آسونه :cry:
سلام به شما دوست گرامی،
اتفاقا همین ماههای آخر است که رتبه ها را تعیین میکند. هرچه تا کنون خوانده اید فقط آموزش مطالعه برای این دوره کوتاه بوده است.

در مورد جمله بالا بسیار تعجب کردم :idea: رشته مهندسی پلیمر رتبه ای در حدود 500 منطقه 1 میخواهد و رشته مهندسی شیمی دانشگاههای امیرکبیر و شریف رتبه ای در حدود 100 منطقه 1.
این رتبه ها با بهترین رتبه های مهندسی این دانشگاهها برابری میکند. و از خیلی رشته های دیگر بالاتر و بهتر است.

سعی و تلاش خود را بیشتر کرده و از کامپیوتر تا حد ممکن دوری کنید.

موفق و پیروز باشی :twisted:

IrNCO

New Member
لایک ها
42
:arrow: رشته مهندسی پلیمر رتبه ای در حدود 500 منطقه 1 میخواهد و رشته مهندسی شیمی دانشگاههای امیرکبیر و شریف رتبه ای در حدود 100 (احتمالا منظورتون 1000 )منطقه 1 :roll: ولی پارسال (86-87)از مدرسه ما مهندسی شیمی تهران با رتبه 906 منطقه 2 و شیمی شریف با رتبه 600 داشتیم(بدون سهمیه خاص)
تازه پلیمر امیرکبیر هم سال 86-87 حتی رتبه های بالا 400(منطقه 1) و حتی نزدیک 1000 رو پذیرفته
من هم وقتی این رتبه ها رو تو لیستی که مربوط به دانشجوهای قبول شده از قلمچی بود رو دیدم خیلی تعجب کردم... پیگیر شدم که بفهمم اشتباهه یا نه که اینطور نبود

بالا