چند سوال المپیاد فیزیک ( خواهش میکنم جوااب بدید)

mohammadi9

New Member
لایک ها
336
سلام دوستان چند سوال المپیادد فیزیک هست مرحله اول برای امروز میخوام

خواهش میکنم جواب بدید مرسی خواهش کردم
[hr:2d3ffd5061]1- شخصی مقابل آینه مسطحی که بر روی دیوار نصب شده ایستاده و سطح قسمتی از دیوار پشت سر خود را در آینه میبیند . سطحی از دیوار که در آینه دیده میشود به چه چیزی ربط دارد ؟( اولین المپیاد فیزیک ایران)
[hr:2d3ffd5061]2 - فرفره ای را روی یک میز افقی به چرخش در میاریم. اگر هنگاامی که از بالا نگاه کنیم چرخش فرفره در جهت عقربه های ساعت باشد ، آن را چپگرد و غیر صورت آنرا راستگرد می نامیم . کدام یک ااز جمله های زیر در مورد تصویر یک فرفره در آینه تخت درست است ؟
الف ) تصویر فرفره ای راستگرد در آینه عمود بر محور آن راستگرد و در آینه موازی با آن چپگرد است
ب ) تصویر فرفره ای راستگرد در آینه عمود بر محور آن چپگرد و در آینه موازی با آن راستگرد است
ج) تصویر فرفره راستگرد همواره راستگرد است . د ) تصویر فرفره چپگرد همواره چپگرد است . [hr:2d3ffd5061]3 - دو آینه تخت بسیار طویل مطابق شکل با یکدیگر زاویه 20 درجه می سازند . در آینه افقی سوراخ کوچکی ایجاد شده و نور از آن به طور قائم میتابد .این نور چند دفعه در برخورد به آینه های منعکس میشود . [hr:2d3ffd5061]4 - دو آینه تخت OM و ON مطابق شکل با یکدیگر زاویه a می سازند . باریکه نور S بعد از بازتابش از آینه های OM و ON با راستای اولیه خود زاویه تتا می سازد . اگر دستگاه دو اینه به اندازه 10 حول فصل مشترک دو اینه بچرخد . زاویه تتا چقدر خواهد شد ؟( دهمین المپیاد فیزیک ایران)

[center:2d3ffd5061]
[/center:2d3ffd5061][hr:2d3ffd5061]5- یک آینه تخت گرد به موازات دیوار است . نور تابیده شده از یک چشمه نقطه ای روی دیوار است ، روی آینه می افتد و یک لگه نورانی روی دیوار ایجاد می کند . اگر آینه با سرعت V به سمت دیوار حرکت کند ، سرعت مرکز لکه روی دیوار و مساحت لکه روی دیوار چگونه تغییر میکند ؟ ( هفدهمین المپیاد فیزیک ایران)[hr:2d3ffd5061]6- زاویه راس منشوری 75 درجه و ضریب شکست آن برای نور آبی رادیکال 2 است . حداقل زاویه تابش برای پرتو های آبی که به این منشور می تابند چه قدر باشد تا نور از وجه مقابل خود خارج نشود ؟( اولین المپیاد فیزیک ایران)[hr:2d3ffd5061]این 6 تا المپیاد بود و 1 دونه هام غیر المپیادی میگم حلش کنید بی زحمت مرسی

یک آینه کوژی که قطر دهانه اش 60 است ، قطعه ای از کره ای به قطر 16 است . شخصی به فاصله 4 سانتی از آینه ایستاده و به ساختمانی پشت سرش نگاه میکند . فاصله ساختمان از آینه 58 است . چه پهنایی از ساختمان را میبیند ؟ ( همه انداازه های cm )

niamen

New Member
لایک ها
20
1)fasele shkhs az ayne ab'ade ayne faseleye divar az ayne
2)dal
3)4
rasesh baghyasho hal nadaram befekram dorehasho begu barat dararam az javabash begam

chandomi?

mohammadi9

New Member
لایک ها
336
من کلاس اول هستم

ببین من جواب سوالای دوره 1 و 8 و 9 و 10 و 11 و 16 و 17 رو میخوام البته چند تا سوالاشه میتونی برام بذاری مرسی ! مرحله اول

اگه کتابش رو داری جواب سوالای دوره های بالا رو بذار ! اون دنیا حق نویسنده پای خودم ! فقط بده جواباش رو مرسی!

niamen

New Member
لایک ها
20
4) 0 daraje
5)markaze lakke sabet masahat ham taghir nemikonad
6)45

soale akharam rahesh ineke tasvire sakhteman tu ayne ro dar biar va ba rasme parto ha rahat dar miad
bet pishnhade akid mikonam soalaye marhale avalo hal nakon be hich vaj bezar yeki 2mahe akhar yani vaghti sevvomi vaghean inke soalaro az khodet emtehan begiri kheili moheme!
ye pishnehade dige ham inke alan mechanic o electroto ghavi koni chon optic yadet mire ta un moghe albate in ye pishnehade
man vaght nadaram scan konam alan ordibehesht emtehan daram

mohammadi9

New Member
لایک ها
336
فقط سوالاش رو میگم

جواب همون سوالارو اسکن کن باشه ؟؟؟

فقط سوالاش رو میگم ، جواب همونا

اولین المپیاد جواب این سوالا : در شکل رو به رو ناظر A - یک تیغه شیشه ای به ضریب شکست 1/5 - زاویه راس منشوری 75-مطابق شکل چشم ناظری را وضعیتی قرار دارد ضریب شکست یه منشور شیشه ای متساوی الاضلاع -

هشتمین المپیاد جواب این سوالا : مطابق شکل رو به رو نقطه O روی خط xy - باریکه نور تک رنگی مطابق شکل روی یک کره شفاف -

دهمین المپیاد جواب این سوالا : دو اینه تخت OM و ON - در شکل زیر از شکاف باریکه S واقع بر روی پرده - مطابق شکل نقطه نورانی از دو سر یک اینه تخت به عرض d - در شکل رو به رو کره ای به شعاع r -

یازدهمین المپیاد جواب این سوالا : مطابق شکل آینه M قسمتی از سطح یک پوسته - محور اصلی یک آینه ی کروی محور x است - پرتو نور تک رنگی به یک قطره باران میتابد

شانزدهمین المپیاد این سوالا : محور اصلی اینه مقعر A1A2 است .

خواهش میکنم خیلی فوریه !!!!!!!!!! برای امشب برسون بهم

مرسی
خیلی باحالی

اخراج میشم از مدرسه اگه نبرم فردا شنبه

niamen

New Member
لایک ها
20
baradareman kutah bia baba!man alan inja scaner nadaram
khodet hal kon kari nadare ke
ye shekle tamiz bekesh
javab akhararam bet migam