چند سوال راجع به یخ زدن آب :

ali19

New Member
ارسال ها
164
لایک ها
260
امتیاز
0
#1
سلام علیک خسته نباشید .

همون طور که از اسم تاپیک مشخصه بنده چندتا سوال راجب یخ زدن آب واسم پیش اومده ممنون میشم به هشون پاسخ بدین

1. وقتی که آب در حال یخ زدن هست روی آب لایه نازکی ایجاد میشه اون طور که من دیدم این لایه مث سنگ های رسوبی دارای خطوط در هم هستش گاه موازی و گاه در هم می خواستم بپرسم علت این که به این اشکال آب منجمد میشه چیه ؟؟؟ آیا دلیلش زنجیر وار بودن ملکول های آب هست یا چیز دیگه ؟؟؟


2. همون طور که می دونیم آب آشامیدنی که ما می خوریم دارای ناخالصی های فراوانی هست بخصوص نمک ها و ترکیبات کلسیم دار ؛ وقتی آب رو درون لیوان و یا ظرفی تو فریزر می زاریم آب ابتدا از ته و دیوارها و سر ظرف شروع به یخ زدن می کنه و در همین حین ناخالصی های موجود قسمت های اطراف ظرف از ملکول ها جدا می شن و به وسط ظر می آین که پس از گذشت زمان احاطه شده و در مرکز ظرف یخ می زنند ( به خاطر همین اگر قسمت و سط یخ رو میل بفرمایید شوری اون قسمتو احساس می کنید ) ولی حالا سوالم اینه که چرا در بطری های در بسته این ناخالصی ها به بالای بالای بطری می آیند ؟؟؟؟



با تشکر !
 

lady_s

New Member
ارسال ها
64
لایک ها
215
امتیاز
0
#2
پاسخ : چند سوال راجع به یخ زدن آب :

راستش من نمیتونم جوابتونو بدم و اصلا در حیطه رشته ام نیست.اما پیشنهاد میکنم مستند "معجزه آب " رو ببینید...
 
ارسال ها
10
لایک ها
6
امتیاز
0
#3
پاسخ : چند سوال راجع به یخ زدن آب :

هنگام انجماد هر مولکول آب با 4 مولکول دیگر پیوند هیدروژنی میدهد و حفره های خالی بین آن ها ایجاد میشود و شکل منتظم خاصی را بوجود می آورد.من فکر میکنم که خطوطی که شما عرض کردید به همین علت پدید آمده اند.موفق باشید
 
بالا