سلام علیک خسته نباشید .
همون طور که از اسم تاپیک مشخصه بنده چندتا سوال راجب یخ زدن آب واسم پیش اومده ممنون میشم به هشون پاسخ بدین
1. وقتی که آب در حال یخ زدن هست روی آب لایه نازکی ایجاد میشه اون طور که من دیدم این لایه مث سنگ های رسوبی دارای خطوط در هم هستش گاه موازی و گاه در هم می خواستم بپرسم علت این که به این اشکال آب منجمد میشه چیه ؟؟؟ آیا دلیلش زنجیر وار بودن ملکول های آب هست یا چیز دیگه ؟؟؟
2. همون طور که می دونیم آب آشامیدنی که ما می خوریم دارای ناخالصی های فراوانی هست بخصوص نمک ها و ترکیبات کلسیم دار ؛ وقتی آب رو درون لیوان و یا ظرفی تو فریزر می زاریم آب ابتدا از ته و دیوارها و سر ظرف شروع به یخ زدن می کنه و در همین حین ناخالصی های موجود قسمت های اطراف ظرف از ملکول ها جدا می شن و به وسط ظر می آین که پس از گذشت زمان احاطه شده و در مرکز ظرف یخ می زنند ( به خاطر همین اگر قسمت و سط یخ رو میل بفرمایید شوری اون قسمتو احساس می کنید ) ولی حالا سوالم اینه که چرا در بطری های در بسته این ناخالصی ها به بالای بالای بطری می آیند ؟؟؟؟
با تشکر !
همون طور که از اسم تاپیک مشخصه بنده چندتا سوال راجب یخ زدن آب واسم پیش اومده ممنون میشم به هشون پاسخ بدین
1. وقتی که آب در حال یخ زدن هست روی آب لایه نازکی ایجاد میشه اون طور که من دیدم این لایه مث سنگ های رسوبی دارای خطوط در هم هستش گاه موازی و گاه در هم می خواستم بپرسم علت این که به این اشکال آب منجمد میشه چیه ؟؟؟ آیا دلیلش زنجیر وار بودن ملکول های آب هست یا چیز دیگه ؟؟؟
2. همون طور که می دونیم آب آشامیدنی که ما می خوریم دارای ناخالصی های فراوانی هست بخصوص نمک ها و ترکیبات کلسیم دار ؛ وقتی آب رو درون لیوان و یا ظرفی تو فریزر می زاریم آب ابتدا از ته و دیوارها و سر ظرف شروع به یخ زدن می کنه و در همین حین ناخالصی های موجود قسمت های اطراف ظرف از ملکول ها جدا می شن و به وسط ظر می آین که پس از گذشت زمان احاطه شده و در مرکز ظرف یخ می زنند ( به خاطر همین اگر قسمت و سط یخ رو میل بفرمایید شوری اون قسمتو احساس می کنید ) ولی حالا سوالم اینه که چرا در بطری های در بسته این ناخالصی ها به بالای بالای بطری می آیند ؟؟؟؟
با تشکر !