چند سوال ساده از ژنتیک

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152
بسمه تعالی
سلام بچه ها
ببخشید چند تا سوال ژنتیک دارم. شاید برا شما خیلی اسون باشه ولی من بلد نیستم. ببخشید

1- در بررسی همزمان 2 صفت وابسته به x که از رابطه ی هم توانب تبعیت میکنند در زنلن و مردان چند نوع فنوتیپ مشاهده میشود؟ (اصلا نمیدونم چجوری باید حل بشه:()
2- انافاز میوز 1 رو برای Ab=aB Cc رسم کنید. (علامت = منظورم اینه که بصورت پیوسته هست. Ab بالای خط و aB پایین خط است. بعدش Cc بصورت مستقل هست)
من بلدم جدا بکشم مستقل و پیوسته رو. ولی نمیدونم چجوری باهم میشه کشید؟

متشکرم

Ardavan

Well-Known Member
لایک ها
428
پاسخ : چند سوال ساده از ژنتیک

بسمه تعالی
سلام بچه ها
ببخشید چند تا سوال ژنتیک دارم. شاید برا شما خیلی اسون باشه ولی من بلد نیستم. ببخشید

1- در بررسی همزمان 2 صفت وابسته به x که از رابطه ی هم توانب تبعیت میکنند در زنلن و مردان چند نوع فنوتیپ مشاهده میشود؟ (اصلا نمیدونم چجوری باید حل بشه:()
2- انافاز میوز 1 رو برای Ab=aB Cc رسم کنید. (علامت = منظورم اینه که بصورت پیوسته هست. Ab بالای خط و aB پایین خط است. بعدش Cc بصورت مستقل هست)
من بلدم جدا بکشم مستقل و پیوسته رو. ولی نمیدونم چجوری باهم میشه کشید؟

متشکرم
اگر صفت مورد بررسی در جانداری مثل انسان باشه ( که تعییین جنسیت به روش xy هست ) در زنان برای هر صفت سه نوع فنوتیپ وجود دارد و در مجموع 9 تا ! (3 * 3 ) ( چون هر نوع ژنوتیپ متناظر با یک نوع فنوتیپ است ) و در مردان هم 4 نوع فنوتیپ ( 2 * 2 ) چون برای هر صفت دو نوع فنوتیپ قابل تصور است !
سوال دوم :
الان پاسخ دو حالت دارد : کراسینگ اور رخ بدهد یا ندهد !
اگر رخ دهد مانند دو الل مستقل ان ها را باید در نظر گرفت و اگر رخ ندهد :
AbC
Abc
aBC
aBc

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

اگر صفت مورد بررسی در جانداری مثل انسان باشه ( که تعییین جنسیت به روش xy هست ) در زنان برای هر صفت سه نوع فنوتیپ وجود دارد و در مجموع 9 تا ! (3 * 3 ) ( چون هر نوع ژنوتیپ متناظر با یک نوع فنوتیپ است ) و در مردان هم 4 نوع فنوتیپ ( 2 * 2 ) چون برای هر صفت دو نوع فنوتیپ قابل تصور است !
سوال دوم :
الان پاسخ دو حالت دارد : کراسینگ اور رخ بدهد یا ندهد !
اگر رخ دهد مانند دو الل مستقل ان ها را باید در نظر گرفت و اگر رخ ندهد :
AbC
Abc
aBC
aBc
سلام
متشکرم بابت پاسختون
در مورد سوال 2: ممکنه شکلشو رسم کنید؟؟ من نمیدونم باید چند کروموزومی بکشم. ینی مثلا باید مثله 2n=2 هست یا 2n=4؟؟
ببخشید میشه برام بکشید شکلشو؟

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

این همه المپیاد زیستی نمیتونن این سواله منی که در حد وزارتی هم بلد نیستمو برام توضیح بدن؟؟؟ :2:

Ardavan

Well-Known Member
لایک ها
428

این همه المپیاد زیستی نمیتونن این سواله منی که در حد وزارتی هم بلد نیستمو برام توضیح بدن؟؟؟ :2:
این جا زیاد هم از المپیاد زیستی خبر نیست ! ان هایی که فعال بوده اند الان دوره اند ! ان هایی که الان توی سایت هستن محدود می شه به چند نفر که یا م 2 قبول نشده اند یا اولی و دومی اند یا یک سری راهبر که فقط اسمشون توی لیست کاربرانی است که در 24 ساعت قبل اینجا بوده اند !
من هم الان نمی دونم چگونه شکل را برای جواب شما رسم کنم ! اخه این شکل توی هر کتاب ژنتیک که بگردین هست ! مطلب سختی نیست !

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

این جا زیاد هم از المپیاد زیستی خبر نیست ! ان هایی که فعال بوده اند الان دوره اند ! ان هایی که الان توی سایت هستن محدود می شه به چند نفر که یا م 2 قبول نشده اند یا اولی و دومی اند یا یک سری راهبر که فقط اسمشون توی لیست کاربرانی است که در 24 ساعت قبل اینجا بوده اند !
من هم الان نمی دونم چگونه شکل را برای جواب شما رسم کنم ! اخه این شکل توی هر کتاب ژنتیک که بگردین هست ! مطلب سختی نیست !
خب من که الان از ریاضی دارم میرم تجربی قطعا چیز زیادی از زنتیک و زیست نمیدونم! از کجا کتاب ژنتیک بیارم؟؟! :188:
نمیتونید برام عکسشو بفرستید؟
من میتونم مستقل و پیوسته رو جدا بکشم. ولی نمیدونم چجوری ترکیبی بکشم؟؟ :2:

لایک ها
1,804

یه همچین چیزی باید باشه!

[/URL][/IMG]

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

متشکرم!
بالاخره یه نفر ج داد!
اگر کسی نظرش با نظر اقای ناصری متفاوته لطفا بگه!
ممنون :89:

mohsenKh

Well-Known Member
لایک ها
253

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

اها. پس باید مثه 2n بکشیم؟؟