چند پرسش در مورد سوالات شيمي 2

milad_h

New Member
لایک ها
2
من اصلا اينجارو نديده بودم ببخشيد.حالا اگه امكان داره سوالاتم رو اينجا جواب بدين.

در نمونه سوالات شيمي 2 فصل 2كه فكر كنم از خودتون بوده سوال 16:به نظر بنده گزينه 1 درست است. که شما گفتین3.در نمونه سوالات بخش 3 :سوال 25 گزينه 4 صحيح است به نظر من.شما گفتین2.سوال 44 كلا غلط است چون هم 3 و هم 4 درست است چرا كه براي N داريم سديم آزيد و هم داريم سديم نيتريد(سوال المپياد هم بوده).در مورد سوال 59 من بعضي كتب خواندم كه منيزيم اكسيد انرژي شبكه بالا تر از الومنيم اكسيد داره ولي بعضي كتب خلاف اينو گفتن منو در اين مورد كمك كنيد.در مورد سوال 69 هم نظر من گزينه 4 است.که شما گفتین3.

در مورد همون تستهايي كه از خودتون(آقاي خلينا)است از كتاب 2 بخش 4:سوال 10 به نظر من گزينه 4 درسته بار جزي بر روي هيدروژن و كلر يكي است فقط در جنس بار تفاوت دارد.شما گزینه 2 رو پاسخ صحیح در نظر گرفتین. سوال 70:آخه چرا؟ما ملكول اوزون داريم كه پيوندها ناقطبي ولي ملكول قطبي است به نظر من سوال غلطه. سوال 90:فكر كنم گزينه 3 جواب صحيح باشه چون سبك تره.شما گفتین1.

آقای خلینا المپیاد در پیشه و وقت کم من بلد نیستم سوالات و از Adobe reader کپی کنم اگه بخوام بنویسم که خیلی وقتمو میگیره واسه همین خوده سوالات رو ننوشتم.ممنون میشم با وجود تنبلی که من به خرج دادم بازم کمکم کنید.

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
پاسخ سوالات شما

[align=justify:cc3ee959f7]سلام دوست خوبم، به جواب سوالات خود نگاه كنيد 8O اميدواريم كه بتونيم مشكل شما رو حل كنيم، اگه باز هم اشكالي موند منتظر هستيم:

- در مورد سوال 16 فصل 2 شيمي دو حق با شما است! اشتباه چاپي بوده :wink:

- در مورد سوال 25 فصل 3 شيمي دو حق با شما است! اشتباه چاپي بوده :wink:

- در مورد سوال 44 فصل 3 شيمي 2 حق با شما نيست! يو آزيد موجود است، اما چنين يوني براي فسفر يا آرسنيك وجود ندارد. در اين‌گونه سوالات شما بايد به دنبال كامل‌ترين گزينه ‌باشيد. تمام يون‌هاي گروه 5 (در حالت غيرفلزي) ضرفيت -3 را دارا مي‌باشند اما فقط نيتروژن ظرفيت -1 را دارد.

- در مورد بحث جنجالي ميزيم‌اكسيد و آلومينيوم‌اكسيد:
به طور خلاصه حفظ كنيد :!: كه انرژي شبكه‌ي آلومينيوم‌اكسيد بيشتر است اما نقطه‌ي ذوب آن كمتر از منيزيم‌اكسيد است :?:
انرژي شبكه و نقطه‌ي ذوب به صورت خطي با يكديگر تغيير مي‌كنند اما در همه‌ي مواد دقيقا مانند هم نيستند، براي مطالعه‌ي بيشتر اين موضوع مي‌توانيد به كتاب‌هاي شيمي‌فيزيك مراجعه كنيد.

- در مورد سوال 69 ، همان گزينه‌ي 3 درست است! بين NaF و CaS با اين‌كه چگالي بار يون‌هاي Ca و S بيشتر است، اما عامل شعاع يوني در اينجا اهميت پيدا مي‌كند، البته قبول دارم كه جواب دادن به اين سوال بدون محاسبات واقعا دشوار مي‌باشد.
براي ديدن فرمول انرژي شبكه مي‌توانيد به «هفدهمين دوره‌ي المپياد شيمي ايران» سوال 21 مراجعه كنيد.

موفق و پيروز باشيد : گروه مديريت سايت مهندس خلينا 8) [/align:cc3ee959f7]

milad_h

New Member
لایک ها
2
آقاي خلينا 3تاي آخري هم لطف كنيد پاسخ بدين.سوال 70و10 و 90 از شيمي 2 فصل 4.

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
[align=justify:a1b629b0c3]سوال شما طولاني بود، قسمت آخر آن جا افتاد 8O جواب‌هاي سوالات شما از فصل چهارم شيمي 2:

- سوال 10:
يك اتاق روشن و يك اتاق تاريك داريم، در كدام‌يك نور بيشتر است؟!
بار به وجود الكترون گفته مي‌شود، اما نبود آن را به طور قراردادي بار مثبت ناميده‌اند!
بنابراين چون چگالي ابر الكتروني در اطراف كلر بيشتر است، پس بار جزيي كلر بيشتر مي‌باشد.

- سوال 70:
فكر كنم اين سوال مربوط به يكي از المپيادهاي دوره‌هاي اول تا پنجم است، اگر اوزون را كنار بگذاريم فكر كنم مولكول ديگه‌اي با اين خاصيت نداشته باشيم. گاهي نبايد خيلي هم دقيق به سوال نگاه كنيد :?

- سوال 90 گزينه‌ي 3 صحيح است، كه ما هم همين رو گفتيم و اشتباه چاپي نبوده !

موفق و پيروز باشيد :‌خلينا

[/align:a1b629b0c3]

saharnaz

New Member
لایک ها
0
سلام من نميدونستم اين سوالمو كجا بگم پس همينجا مطرحش ميكنم:
چرا فلور گازه ولي يد جامد؟
توي كتاب مساءل گفته چون انرژي يونش فلور بيشتر از يده
ولي چه ربطي داره؟

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
saharnaz گفت
سلام من نميدونستم اين سوالمو كجا بگم پس همينجا مطرحش ميكنم:
چرا فلور گازه ولي يد جامد؟
توي كتاب مساءل گفته چون انرژي يونش فلور بيشتر از يده
ولي چه ربطي داره؟
سلام به شما دوست گرامي،
اولا براي هر سوال خودتون مي‌تونيد يك موضوع جديد ايجاد كنيد. :idea:
ثانيا نقطه‌ي ذوب و جوش در كوچك مولكول‌ها به سه عامل پيوند هيدروژني ، قطبيت و جرم مولكولي بستگي دارد.

چون دو عامل اول در اين مولكول‌ها موجود نيست، به دليل جرم بيشتر مولكول يد، نقطه‌ي ذوب و جوش آن بيشتر است. :p

موفق باشيد

ezbp1

New Member
لایک ها
20
پاسخ : چند پرسش در مورد سوالات شيمي 2

سلام
من سال دومم و امسال میخوام که علاوه بر رشته خودم تو المپیاد شیمی شرکت کنم ولی هیچی نمیدونم اینکه سوالا چه جورین و چه بخش هایی رو باید بخونم؟!
ممنون میشم اگه جواب بدید.

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

با خوندن فصب هاي 3و4و5 سال دوم و فصل 1 سال سوم مطمئمنا مرحله 1 قبوليد!:133:

ezbp1

New Member
لایک ها
20

ممنون از راهنماییتون!
ولی اینجوری که همه قبول میشن؟
شما اینجوری فکر نمی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟

لایک ها
2,386

خب مرحله ي اول المپياد شيمي غالبا سوالاش آسونه.

ديگه اونجوري هم نيست كه همه قبول بشن!

.masoud.s

New Member
لایک ها
0

سلام.به نظرتون بارم فصل 2 تو امتحان نوبت اول چقده

.masoud.s

New Member
لایک ها
0