سلام بچه ها خوبید؟!
هر لحظه احتمال حذف شدن میباشد!!!(اونایی که خوندن به اونایی که نخوندن بگن!!!)
آهایه چیز در مورد کنکور بگم!
من چهار هفته دیگه کنکور دارم استرس شدید کلی درس ناخوانده و از این جور چیزاو...
مهم اینه که دیگه نمیتونم بیام حتی این نظراتی که شما خواهید گذاشت رو نمیتونم بخونم گفتم یه چی گفته باشم که شما ما رو یادتون نره ما رو دعا کنید رتبه یک یا دورقمی شم ((خدا المپیادی ها رو بیشتر دوست داره!)) دعا یادتون نره!
حالا یه چی مربوط به المپیاد ریاضی:
دوستان من بعد کنکور سعی میکنم حضور فعالی داشته باشم و از جبر مبحث چند جمله ای ها شروع میکنم!
میخوام بعد کنکور یه آموزش کامل چند جمله ای از صفر یعنی عدد مختلط اینجا بذارم تا پیشرفتش پس دعا کنید سریع تر کنکور بدم خوب هم بدم این وعده هم عملی کنم و دیگه برای چند جمله ای ها که هرسال اخیرا سوال مرحله دو هست نگران نباشید.!
به یادمون پست بذارید
موفق باشم و باشید.
التماس دعا
خدا نگهدار
هر لحظه احتمال حذف شدن میباشد!!!(اونایی که خوندن به اونایی که نخوندن بگن!!!)
آهایه چیز در مورد کنکور بگم!
من چهار هفته دیگه کنکور دارم استرس شدید کلی درس ناخوانده و از این جور چیزاو...
مهم اینه که دیگه نمیتونم بیام حتی این نظراتی که شما خواهید گذاشت رو نمیتونم بخونم گفتم یه چی گفته باشم که شما ما رو یادتون نره ما رو دعا کنید رتبه یک یا دورقمی شم ((خدا المپیادی ها رو بیشتر دوست داره!)) دعا یادتون نره!
حالا یه چی مربوط به المپیاد ریاضی:
دوستان من بعد کنکور سعی میکنم حضور فعالی داشته باشم و از جبر مبحث چند جمله ای ها شروع میکنم!
میخوام بعد کنکور یه آموزش کامل چند جمله ای از صفر یعنی عدد مختلط اینجا بذارم تا پیشرفتش پس دعا کنید سریع تر کنکور بدم خوب هم بدم این وعده هم عملی کنم و دیگه برای چند جمله ای ها که هرسال اخیرا سوال مرحله دو هست نگران نباشید.!
به یادمون پست بذارید
موفق باشم و باشید.
التماس دعا
خدا نگهدار