چوپان دروغگو...

kobra

New Member
لایک ها
82
شب شده بود اما حسنک هنوز به خانه نیامده بود.حسنک مدتهای زیادی است که به خانه نمی آید.او به شهر رفته و در آنجا شلوار جین و تیشرت های تنگ به تن میکند.او هر روز صبح به جای غذا دادن به حیوانات جلوی آینه به موهای خود ژل میزند.موهای حسنک دیگر مثل پشم گوسفند نیست.چون او به موهای خود گلت میزند.دیروز که حسنک با کبری چت میکرد کبری گفت که تصمیم بزرگی گرفته است.کبری تصمیم داشت حسنک را رها کند و دیگر با او چت نکند.چون او با پترس چت میکرد.
پترس همیشه پای کامپیوترش نشسته و چت میکند.روزی پترس دید که سد سوراخ شده اما انگشت او درد میکرد چون زیاد چت کرده بود.
او نمیدانست که سد تا چند لحظه ی دیگر میشکند و از این رو در حال چت کردن غرق شد.برای مراسم دفن او کبری تصمیم گرفت با قطار به آن سرزمین برود.اما کوه روی ریل ریزش کرده بود.ریز علی دید که کوه ریزش کرده اما حوصله نداشت.ریزعلی سردش بود و دلش نمیخواست لباسش را درآورد.
ریزعلی چراغ قوه داشت اما حوصله دردسر نداشت.قطار به سنگها برخورد کرد و منفجر شد.کبری و مسافران قطار مردند.اما ریزعلی بدون توجه به خانه رفت.خانه مثل همیشه سوت و کور بود.الان چند سالی است که کوکب خانم همسر ریزعلی مهمان ناخوانده ندارد.او حتی مهمان خوانده هم ندارد.او اصلا حوصله ی مهمان ندارد.او پول ندارد تا شکم مهمانها را سیر کند.او در خانه تخم مرغ و پنیر دارد اما گوشت ندارد.او آخرین بار که گوشت قرمز خرید چوپان دروغگو به او گوشت خر فروخت.اما او از چوپان دروغگو هم گله ندارد.چون دنیای ما خیلی چوپان دروغگو دارد و به همین دلیل است که دیگر در کتابهای دبستان آن داستانهای قشنگ وجود ندارد...

jasem

Well-Known Member
لایک ها
327
پاسخ : چوپان دروغگو...

خیلی قدیمی

لایک ها
87

راست میگی الان دیگه چوپان دروغگو فقط یه مثل نیست!!! یه چیز عام شده

توضیحات:
من منظورم تکراری بودن موضوع نیست(چون تا حالا نشنیدمش) منظورم اشخاص شبیه چوپان دروغگو است.

آخرین ویرایش توسط مدیر

orion

Well-Known Member
لایک ها
1,168

بچه ها حالا اگه مطلبش قدیمیه به نظر شما نباید تو ذوقش بزنید‏(‏من نشنیده بودم‏)‏.....

MUTE

New Member
لایک ها
264

واقعا دیگه این درسا تو کتابا نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
س این بچه ها واسه چی درس می خونن دیگه ؟! :195:

jasem

Well-Known Member
لایک ها
327

شمادقت کردی بعدهرپیام میگی خیلی قدیمی بودومیزنی توذوق طرف؟؟؟؟؟؟؟
آخه ماچیکارکنیم شماهمه این چیزاروخوندی وهمه چی واستون قدیمیه؟؟؟؟خواهشن انقدتوذوق بقیه نزنید...
عزیز من من کی پایین همه مطالب نوشتم قدیکی بود . من 80 در صد مطالب این سایته خوندم یه جایی دیگه اما نمی گم قدیمی بود (اگه جایی گفتم تو لینک بزار ) اما این یکی خیلی خیلی قدیمی بود نتونستم نگم !!
عذر میخام از همه دوستان از این به بعد نمیگم

kobra

New Member
لایک ها
82

ما با میتی کمان و پسر شجاع بزرگ شدیم،شدیم این حالا وای به حال نسل آینده............

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

فوق العاده !!

ببخشید دارم یه تاپیک خیلی وقت پیش رو بالا میارم البته :)

بالا