saba75

New Member
لایک ها
1,143
پاسخ : چگونه درس خوان شويم؟

می دانم هم سن وسالت نیستم وحکم بزرگ تری داری ولی به نظرمن فقط تو کتاب فروشی ها هی ول بگرد وبهترین کتاب هارا بخر (لازم نیست حتما مبتکران باشدیا هر کتاب معروف دیگری باشد)وحل کن قبل از اینکه معلم(خانم یا اقا)درس بدهد .زیاد هم نگران نباش سال اول است و اول کار. الان تو مثل یه بچه کلاس اولی هستی فقط یجور نمره بگیر رد نشی!

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

عزیزم adsharجان نتونستم انجا برم یه راه دیگر پیش نهاد کن
شما چی میخوای الان؟

محسن k

New Member
لایک ها
0

سلام من واقعا میخام شروع کنم به المپیاد نجوم رو خوندن من درس خون نیستم ولی میخام شروع کنم به نجوم هم علاقه خیلی زیادی دارم واقعا میخام حتی یکی از مدال آوران باشم میخاستم بدونم اگه الان هم شروع کنم میتونم موفق بشم؟

سلام من واقعا میخام شروع کنم به المپیاد نجوم رو خوندن من درس خون نیستم ولی میخام شروع کنم به نجوم هم علاقه خیلی زیادی دارم واقعا میخام حتی یکی از مدال آوران باشم میخاستم بدونم اگه الان هم شروع کنم میتونم موفق بشم؟

sepidfekr

New Member
لایک ها
637

چرا که نه!!!ما یکی از استادامون تابستون سال سوم شروع کرده و طلا شده!!!تازه اونم توی ریاضی که بالاترین رقابت رو داره!!!

لایک ها
5

من راهنماییم
میرم هشتم

به نظر من
داشتن یه دوست خرخون از همه چیز بهتره...!
البته پشششششتکار هم خییییییلی مهمه!

yeganeh.t1

New Member
لایک ها
143

سلام به همگی!
امروز داشتم تو اینترنت دور میزدم که این انجمنو پیدا کردم .:221:
امسال دوم تجربی ام و میخوام خیلی خیلی جدی درس بخونم

فقط امیدمو از دست دادم چون تو کلاس ما فقط ی عده ای سوالای سختو بلدن و
جواب میدن مخصوصا درس ریاضی و معلم هم توجه بیشتری نسبت به اونا داره
و هیچی به هیچ کسی نمیگن که چه منابعی رو استفاده میکنن بچه لطفا کمکم کنید ک بتونم
امسال معدل خوبی بدست بیارم

چطور میشه به قول معروف خر خوان شد؟؟؟:7: چطور میشه توکلاس همیشه جواب سوالارو بلد بود؟؟؟ یا مثلا چطوری میشه تو المپیاد ها و سنجش ها نتیجه ی خوبی گرفت؟
من تا سوم راهنمایی معدلم بیست بود ولی از اول دبیرستان بخاطر ی سری مشکلات و... درس نخوندم ولی از الان میخوام دوباره جدی درس بخونم و بشم همون شاگرد اول کلاس اگه میشه شماهم کمکم کنید لطفا:115:

اينكه چيا رو بايد بخوني و چيكار كني رو بچها گفتن
اينم بذار روي اونا استفاده كن انشاءالله نتيجه بگيري
شايد از نظر بعضيا بي ربط باشه
ولي خب اينم يه راهشه

*نمازتو هميشههه اول وقت بخون
اين كمك ميكنه زندگيت نظم دار بشه
اينجوري باخدا هم خيلي دوست تر ميشي خيليييي بيشتر كمكت ميكنه
تازه با ارامش بيشتري هم درس ميخوني

*هيچ وقت پرخوري نكن
اونجوري كه من فهميدم احساس بي هدفي و بي انگيزگي بهت دست ميده

*با عشق بخون
معجزه ميكنه
اگه عاشق درسهات باشي عالي ميفهميشون
مفهوميه مفهومي

*سعي كن ياد بگيري حفظ نكني

*تمام ذهنتو رو هدفت متمركز كن

***نكته
منبع خاص :نداره:93:
البته تجربيات يك المپياد زيستيه

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

سلام دوستان گلم لطفا به تاریخ این پست اولی توجه بفرمایین!مال دوسال پیشه!!!!این بنده خدا الان چهارمه!!!:180:

m.h.souri

Active Member
لایک ها
118

این تاپیک میتونه سوال خیلی از بچه ها باشه!نه فقط اون شخصی که سوال رو پرسیده!مثلا اگه من همچین سوالی داشته باشم میام دوباره تاپیک باز میکنم!؟:180:

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

اینم حرفیه!!ولی خب حالاکه اینجوریه ۷۰٪تمام مطالب سایت رو مطمعن!باشین ده بار مطرح شده!(موضوعشون)پس بریم در گذشته جستجو کنیم؟!؟:45:

HAMID.SCIENCE

Active Member
لایک ها
124

با سلام خدمت تمام دوستان گرامی.سوال من از تمامی شما دوستان که این تاپیک را خواندید ونظر دادید این است که مفهومی خواندن در سطح وسیع ویا مربوط به هر درس از دیدگاه شما چگونه صورت پذیر است؟اگر راجع به سوالم ابهامی دیدید ذکر کنید.

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

با سلام خدمت تمام دوستان گرامی.سوال من از تمامی شما دوستان که این تاپیک را خواندید ونظر دادید این است که مفهومی خواندن در سطح وسیع ویا مربوط به هر درس از دیدگاه شما چگونه صورت پذیر است؟اگر راجع به سوالم ابهامی دیدید ذکر کنید.
با سلام،بعضی دروس مثل ریاضی و فیزیک وشیمی(اغلب!)ترکیب مهم نیست بلکه ترتیب خوندن فصل ها و تست هایی که کار میشه مهمه اما زیست رو باید خیلی بار خوند!و با فصل های دیگه ی کتاب درسی(گفتم کتاب درسی نه صدهزار کمک درسی!!!)ربط داده بشه شیمی و فیزیک هم بهتره مطالب حفظی باهم و مطالب استدلالی و مسائل رو باهم یاد بگیرین عمیق یاد گرفتن هم فقط وقتی حاصل میشه که شما وقتی بعد از یادگیری کامل و حل تست های مناسب نکات تک تک سوالات رو بفهمین ودوباره در بازه ی زمانی مرور همون تست هارو مرورکنین،اگه سوالی هست که من بتونم جواب بدم درخدمتم

sepidfekr

New Member
لایک ها
637

ببین این نظر شخصیه منه درس رو همه میخونن ولی اونی موفق تره که سوالات بیشتری از درس حل کنه به خاطر همین به نظر من درس رو باید مفهومی خوند در عین حال سوالات زیادی هم حل کرد!!!

farzam

Active Member
لایک ها
149

شما اول از همه باید توی خودتون علاقه به درس خوندن ایجاد کنید.
اونوقت همه چیز درست میشه.

بالا