چگونه ریاضی بخوانیم؟؟

m-bigdeli

New Member
لایک ها
0
با سلام و دروود و ساپاس خدمت یزدان

سلام
سوالی که من میخوام بپرسم خیلی ساده هستش و از موضوع خود این تاپیک کاملا مشخص هست.

چطوری میشه ریاضی رو به صورت کاملا حرفه ای و خوب خوند؟؟؟

برای کنکور چه کتابایی رو بخونیم بهتر هم از نظر آموزش و. هم از نظر تست.

واس کنکور کلاس بریم یا نه؟؟؟
واسه ی امتحان نهایی چیکار بکنیم؟؟؟؟؟

با تشکر

pirate17

New Member
لایک ها
40
می گم بهتر نبود همه ی اینا رو تو یه تاپیک می ذاشتین؟

m-bigdeli

New Member
لایک ها
0
جواب بده راه کار نده!!!!!!!!!

r_dh

New Member
لایک ها
3
سعی کن مفهوم رو بفهمی تا چیزهای روشنو رو متوجه بشی.مثلا توی همون تعریف قدرمطلق دقت کن ببین چی میگه.میگه:به ازای اینکه عبارت داخل قدرمطلق مثبت باشد جواب مثبت بیرون میاد میاد بیرون وبه ازای اینکه منفی باشدمنفی میاد.حالا این عبارت می تونه یه عدد باشه یا یه چند جمله ای درجهn.این تعریف به نظر خیلی بدیهیه اما توی یه سوال میان همینو با یه موضوع خیلی ساده ترکیب می کنن و به عنوان سوال کنکور می دن به خورد بچه ها اونا هم مات و مبهوت می شن.این چیزی که من گفتم ممکنه خیلی خنده دار باشه ولی واقعا کارسازه.پیشنهاد بهت می کنم هیچ کلاس کنکوری نری.کتاب کنکوری خوب اونقدر توبازار ریخته که می تونی یکیشون رو انتخاب کنی و حالشو ببری.مراجعه کن به تاپیک کتاب های کنکوری.موفق باشی

zhrs

New Member
لایک ها
0
به نظر من تمرین زیاد واقعا مهمه....جدا فرقی نمی کنه کلاس بری یا نه مهم اینه که با علاقه و پشتکار ریاضی رو بخونی...تا نخوای نمی فهمی...البته به روحیتم بستگی داره....اگه احساس نیاز کردی به یه آدم حرفه ای مراجعه کن چون اول کاری یکی نباشه گیجت کنه....واسه نهایی مهمترین مسئله دقته... راستی اگه می خوای موفق باشی هر فردایی دیره....زودتر شروع کن.....موفق باشی

mshf

New Member
لایک ها
10
خوب راستشو بخوای کتاب مون (رشته تجربی)خیلی بد بود ادم با خوندنش چیزی یاد نمیگرفت بنابرین من کلاس رفتم با یه معلم خوب کتاب های 10 استاد و اندیشه سازان را میزدم اما جای کلاس را نمیگرفت در حال حاظر دارم دانسته هام را توی وبلاگم مینویسم که میتونه جای معلم را برای شما بگیره و بعد خودتون تست بزنید خوشحال میشم نظرتون را درباره وبلاگم بگید www.irunienex.blogfa.com
من درباره ی درس هایی که مینویسم تو وبلاگم اطمینان کامل دارم اگه به 3 تذکری که دادم گوش کنید

m-bigdeli

New Member
لایک ها
0
یه سری کتاب هم معرفی کنید که برای یادگیری خوبه ممنون میشم.

r_dh

New Member
لایک ها
3
گفتم که.مراجعه کن به تاپیک کتاب های کنکوری

بالا