سلام !
اون قسمتي كه بولد كردم : موضوعي بخون نه صفحه اي ، مثلا به خودت بگو تا اول متابوليسم مي خونم !
يا مثلا تا اول بيماري هاي وراثتي ! اين طوري ذهن ت سازمان بندي ميشه و تمركزت رو هرموضوع بالا تر ميره ..
مثلا اگه 30 صفحه اي بخوني ممكنه انتهاي موضوع روز قبل رو با ابتداي موضوع جديد بخوني ، وقتي درس ت تموم شد موقع استراحت هميشه مغز مياد پردازش مي كنه و اون ورودي هاي جديد رو دسته بندي مي كنه و دوباره رو بعضي مسائلش فوكوس مي كنه ، اگه موضوعي بخوني اين فوكوس ميره بالأتر و ذهن ت گنگ نمي شه !
اول اينكه كاري رو كه بالا گفتم انجام بده بهت كمك مي كنه ..
دوم اينكه ، نگران نباش به مرور كه باهاش انس بگيري ديگه يادت نميره، فعلا نگرانٍ اينا نباش ، الان تا مي توني بفهم و سعي كن از استدلال به جواب برسي ..
من به جات بودم گياه رو برا الان نمي ذاشتم مي ذاشتم آخرا و اگر مصر هستي كه بخوني مورفولوژي گياهي بخون و عكس ببين اون قدر عكس ببين تا وقتي بهت يه برش دادن بگي خزه هست، يا بازدانگان ِ يا دولپه ، تك لپه اصلا كدوم بخش از گياهه و غيره !
ژنتيك بخون مطلبُ ولي اين طور نباشه كه تابستون تموم كردي ديگه ببندي ژنتيك ُ ، حتما سعي كن روزي دو تا سوال ژنتيك و يا حتي اگه شده روزي يكي سوال ژنتيك حل كن .. من دوم ژنتيك رو بستم تا اول مهر سوم دست به ژنتيك نزدم گفتم حله م تو ژنتيك ولي وقتي داشتم از خودم امتحان مي گرفتم ديدم اي داد بيداد يادم رفته ، يا اون فرزي و چابكيِ اوليه رو ندارم ! پس اينو يادت نره ..:3:
بيوشيمي و فيزيولوژي... حتما حتما حتما روشون وقت بذار ... من به جات بودم از همون تابستون برا اينا برنامه مي ذاشتم..
راستي سلولي مولكولي نمي خواي بخوني ؟ يا اكو و رفتار ؟ و ..
با بهترين ارزوها..