لایک ها
61
سلام.من میخوام تازه شروع کنم برا خوندن المپیاد میخواستم بدونم که چه شیوه ای رو پیش بگیرم برا خوندن کتاب سوالات تا هم همشو یاد بگیرم و هم پاسخ های تشریحیش یادم بمونه ممنون اگه زود جواب بدین

ALIЯEZA

New Member
لایک ها
108
پاسخ : چگونگی مطالعه کتاب سوالات مرحله اول و دوم

سلام.من میخوام تازه شروع کنم برا خوندن المپیاد میخواستم بدونم که چه شیوه ای رو پیش بگیرم برا خوندن کتاب سوالات تا هم همشو یاد بگیرم و هم پاسخ های تشریحیش یادم بمونه ممنون اگه زود جواب بدین
متاسفانه زیست خیلی فراره همش باید دوره کنی تا یادت بمونه

افرا.ف

Well-Known Member
لایک ها
580

از خودتون آزمون بگیرید و دقیقا شرای آزمون رو برقرار کنید و پاسخنامه ی خودتون رو تصحیح کنید اینجوری خیلی خوب یادتون میمونه

لایک ها
61

از خودتون آزمون بگیرید و دقیقا شرای آزمون رو برقرار کنید و پاسخنامه ی خودتون رو تصحیح کنید اینجوری خیلی خوب یادتون میمونه
فک کنم منظورم رو درست انتقال ندادم منظور اصلیم نحوه درست مطالعه کتاب سوالات المپیاد زیست هست که دانش پژوهان جوان منتشر کرده میخواستم بدونم اونو چطور بخونم که موثر تر باشه برام

افرا.ف

Well-Known Member
لایک ها
580

فک کنم منظورم رو درست انتقال ندادم منظور اصلیم نحوه درست مطالعه کتاب سوالات المپیاد زیست هست که دانش پژوهان جوان منتشر کرده میخواستم بدونم اونو چطور بخونم که موثر تر باشه برام
منم همینو گفتم ! وقتی از خودتون سوالاتش رو ازمون بگیرید و دقیق تصحیح کنید اینجوری توضیحات کتابی که میخونید بهتر ملکه ی ذهنتون میشه چون دقیقا یادتون میمونه که اشکالتون چی بوده !

لایک ها
61

ممنون. بابت راهنماییتون یه سوال دیگه داشتم به نظرتون اگه از اول خرداد خودمو مقید کنم ک روزی چند تا سوال حل کنم به نظرتون با چند سوال در روز شروع کنم و ایا رفته رفته به تعداد اضافه کنم یا ونه و همین طور قبل از مرحله اول سوال مرحله دو حل کنم یا نه؟

افرا.ف

Well-Known Member
لایک ها
580

ممنون. بابت راهنماییتون یه سوال دیگه داشتم به نظرتون اگه از اول خرداد خودمو مقید کنم ک
روزی چند تا سوال حل کنم به نظرتون با چند سوال در روز شروع کنم و ایا رفته رفته به تعداد اضافه کنم یا ونه و همین طور قبل از مرحله اول سوال مرحله دو حل کنم یا نه؟
شما اگه الان سال اول هستید ، مرحله دوی شما ازمایشی خواهد بود و اصلا نیازی به عجله کردن توی حل سوالات مرحله ی دوم نیست . من پیشنهادم کلا اینه که نمونه سوالات مرحله اول رو اهسته اهسته از روی چندتا سوال شروع کنید و بعد که تموم کردید دوره کنید . اما مرحلله دو رو اینجوری حل نکنید و هر دوره رو از خودتون ازمون بگیرید ! و زمان مشخص قرار بدید دقیقا شرایط ازمون رو فراهم کنید برای خودتون . البته این مال سال بعد شما خوبه نه الان . شما فعلا تمرکز خودتون رو روی خوب تموم کردن منابع بزارید . سال اول فرصت این نیست که روی حل سوال مهارت پیدا کنید . وقتی خیالتون راحت راحت شد بعد برید مرحله اول ها رو حل کنید . بعد نزدیک مرحله 2 ، کری که گقتم رو بکنید و ازمون بگیرید . بازم تاکید میکنم این تابستون شما روی منابع و بالا بردن سوادتون کار کنید . و سوال در اولویت دومتون باشه .

m.r.s.d.bio

New Member
لایک ها
42

ببینید شما اول مطلبی رو که میخواید بخونید رو یه دور بخونید بعد هر چی ازش فهمیدید رو برای خودتون تکرار کنید بعد دو سه دور دیگه بخونید تا تو ذهنتون بشینه واسه سوالات هم وقتی یه سوالی رو بلد نیستی برو دنبال جوابش از کتاب یا مقاله یا سایت های مختلف معتبر و سعی کن جوابشو بفهمی و اگر میخوای تو المپیاد زیست موفق باشی همیشه سوالاتی که بلد نیستی برو درموردش تحقیق کن تا جایی که اون سوال و جزییاتشو خوب فهمیده باشی و بعد از جواب دادن سوالات اگه پاسخ نامه تشریحی داشت حتی اگه جوابتم درست بود یه دور پاسخ نامش رو بخون شاید نکته ای داشته باشه

بالا