چیکار کنم کمتر بخوابم؟

mohammad2009

New Member
لایک ها
1
سلام ،لطفا هرکی روشی برای کمتر خوابیدن میدونه بگه ،مثلا کم کردن خواب تا حدود 5ساعت در شبانه روز
در ضمن از خصوصیات من این که بیشتر آخر شب ها در س میخوانم

mohammad_72

New Member
لایک ها
5
بهت توصيه مي‌كنم كمتر از نياز بدنت نخوابي. من خودم يه دو هفته‌اي هست كه بيخوابي زده به سرم و نمي‌تونم بخوابم ولي شبا كه بيدارم بازده مغزم كمتر از حالت عاديه و روزها هم خوابآلودم!!!

mshf

New Member
لایک ها
10
حداقل خواب شب باید 6 باشه منم سعی میکردم شبا بیشتر بیدار بمونم روزا دیرتر پاشم اما بعد یه یک ساعتی زودتر خوابیدم و زودتر پا شدم بهتر بود اگه کنکوری هستی این کارا حتما بکن

kavosh

New Member
لایک ها
75

من از اول سال دارم سعی می‌کنم خوابمو کم کنم هنوز موفق نشدم
ولی اگه کم کردن خواب باعث پایین اومدن بازده کارتون بشه هیچ فایده‌ای نداره

ali_iq

New Member
لایک ها
2
قهوه خوب شارژ می کنه
ولی باید بگم که مغز یه ساعتی داره که ما با کارامون اونو تنظیم می کنیم مثلا اگر 10 روز ساعت 5 از خواب بتونیم بیدار کنیم روزای بعد دیگه مغز ما عادت می کنه که اتومات ساعت 5 از خواب بیدار شه
کافی ساعت خواب و بیدارشدنتون معلوم بعد در یک مدتی هر جور شده اونو انجام بدین مثلا 20 روز ساعت 11 بخوابین و ساعت 4 هرجوری شده بیدار شین روزای بعدش دیگه خودتون خود به خود بیدار می شین

mohammad2009

New Member
لایک ها
1
همونطور که گفتم من شبها درس میخونم برای همین بیدار موندن تا ساعت 3،4 صبح بازدم رو پایین نمیاره
حالا من گفتم روشهای کم خوابیدن رو بگین همه گفتن که نباید کم بخوابی ،شما به سلامت من کاری نداشته باشین!!
در ضمن قهوه دیگه برای بدن عادی ،تاثیری نداره

fahimeh72

New Member
لایک ها
0
من خودم روزی 5ساعت می خوابم اما نمی دونم چه جوری شد که اینجوری شدم؟!!!از پارسال خودمو عادت دادم به خاطر هدفی که داشتمو دارم تونستم

AJ94

New Member
لایک ها
11
سلام
1_باید خودت بخوای
2_بعد باید یک چیزی تو را جذب کنه مثله هدفت.
3_یک چیزی مثله قهوه یا نسکافه با کافی میکس.
4_شکلات
5_کمتر خوردن سردی ها مثله ماست و دوغ
6_در کنارت کسی نخوابیده باشه
در ضمن باید به تدریج کمش کنی من الان روزیی4:30 میخوابم در صورتی که اوایل روزی 7 ساعت میخوابیدم. پیشنهاد میکنم هفته ای 20 دقیقه کم کنی.
موفق باشی هانی

بالا