geniusnavid

New Member
لایک ها
84
پاسخ : چی کار کنم زبان انگلیسی ام قوی بشه ؟؟؟ البته نه برای المپیاد !

فیلم زبون اصلی نگاه کنید اما بدون دوبله ی فارسی! اهنگ های خارجی رو گوش بدید اما متنش رو نگاه نکنید اول چند بار گوش بدید ببینید چی میفهمید بعد متن انگلیسیش رو همراه با اهنگ بخونید! و بعد سعی کنید اون رو ترجمه کنید!
میتونین سایتای مختلفی عضو شید که اعضای اون انگلیسی صحبت میکنن و اینجوری قوی شید! سایت های مختلفی هستن که داستان های خارجی دارن ! (اگه از کتاب داستان خوشتون نمیاد میتونین از اینا استفاده کنین) که خوندن همینا لغاتتون رو هم قوی میکنه! یا مجله های انگلیسی بخونید!
هر موقع هم بیکار شدین جلوی اینه با خودتون انگلیسی حرف بزنین :دی خیلی تاثیر داره :دی
ببخشین اونوقت فیلمه زبان اصلی هم داریم که دوبله به فارسی باشه:21:لطفا رو نوشتن حرفاتون دقت کنین:4:

fatemeh22

New Member
لایک ها
250

لغت حفظ ردن خیلی بدرد بخور نیست چون یادت میره باید تمرین کنی و در تمریناتت از کلمات جدید استفاده کنی که یاد بگیری چطور بکار ببریشون!!!!!! سعی کن با خودت و دوستات صحبت کنی!!! اس انگلیسی بده!!! آهنگ میتونی گوش کنی!!!!بعد lyriscشو در بیاری!!!!! استفاده از کتابای listening & reading کمک زیادی بهت میکنه!!! شنیدم نرم افزار tell me more جالبه و مفیده!!!

ali19

New Member
لایک ها
260

مگه چتروم غیر مجاز هم داریم؟:4:
امان از تجربه:4:

امان از دست شما ....;)

ماشالا یه پا شرلوک هلمزی ها...... :4:

B.mikaniki

New Member
لایک ها
567

فیلم نگاه کردن میتونه خیلی موثر باشه و البته نتایج خیلی خوبی داره واقعا امتحانش می ارزه
به طور کلی هر چیزی اگر در یادگیریش از حافظه شنیداری استفاده بشه خیلی بهتر توی ذهن میمونه کلا گوش دادن به فایلای صوتی انگلیسی و حتی موزیک های لایت خیلی میتونه هم توی یادگیری و هم تلفظ درست و لهجه خوب داشتن کمک کنه.البته همه اینا برای مکالمه مفیده اما برای تقویت زبان انگلیسی به صورت گرامری آکادمیکش رو پیشنهاد میکنم

BIOSAM

New Member
لایک ها
804

کتاب گرامر این یوز خیلی کتاب خوبیه واسه گرامر همچنین من برنامه کودک زبان اصلی رو بیشتر از فیلم توصیه میکنم چون بیشتر تو ذهن میمونه.البته باید تکرار و تمرین کنی.:197:

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا